Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, ברווז כתב:

אולי לא נתת ציון למראה שלה, אבל כן דירגת אותה, בכללותה ובשלמותה לפי מערכת נתונים של לשכת המסחר. או לכל הפחות של משרד הרישוי :LOL:

בלי לשים לב, הפכת אותה לסוג של סחורה עם יתרונות וחסרונות, שזה גם סוג של החפצה. 

מייק טיית'ון? אית'ה הוא? מאחוריי או משהו? 

@MIKE_TYSON

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני זוכר את השירשור של @mIkE_LiToRiS,  הוא רצה להביא ביד על רכב

מעניין מה נסגר איתו. 

(אפרופו שירשור זוגיות :rofl:)

לא זכור לי משתמש בשם @MIKE_TYSON.

נחזור לנושא המקורי. 

נתקו אישי הטוב, 

כולנו מחפיצים, במידה זו או אחרת. לא יעזור כלום. אנחנו כבני אדם מחווטים ככה. האבולוציה תכנתה אותנו ככה. 

הנה, לדוגמא אני, לעונה הזו של הקיץ אני קורא "עונת החשופיות". 

ורוב הזמן אנחנו אפילו לא שמים לב. 

בדיוק בגלל שאנחנו מתוכנתים ככה. 

זה הכל... 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 20 דקות, ברווז כתב:

נחזור לנושא המקורי. 

אבל אתה לא חוזר לנושא המקורי, שהוא הקשיים של פות״ש במציאת בת זוג, אלא ממשיך ללהג על תיאוריות חברתיות.

בגדול, אתה צודק, כולנו מדרגים כל הזמן. מחקרים מראים שבסוף קשרים נוצרים בין בני זוג שתואמים זה לזה מבחינת דירוג. במראה, בהשכלה וכו׳.. יוצאי דופן זה כשמישהו מפצה על חוסר בתחום אחד באמצעות עודף בתחום אחר. ככה מיליונרים מכוערים וזקנים יכולים לצאת עם דוגמניות צעירות. אבל אין לזה קשר למקרה שפה.

מה שאני מניח שנתכו התכוון אליו, זה להניח לדירוגים מספריים בוטים ומחפיצים ולהתרכז בשאלת ההתאמה.

דהיינו, לשאול את עצמי האם פלונית מתאימה לי והאם יש סיכוי שאני אתאים לה, זה לא כמו להגיד, אני מדרג את עצמי 7.5 והדירוג של פלונית הוא גג 6 אז שתגיד תודה שאני בכלל מבזבז עליה את הזמן בצ׳אט ושלא תעיז לחסום מציאה שכמוני.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 42 דקות, ברווז כתב:

הנה, לדוגמא אני, לעונה הזו של הקיץ אני קורא "עונת החשופיות". 

קר שאתה לא מתייחס לחשופיות האנושיות כדבר שלילי.

פורסם
לפני 12 דקות, David32 כתב:

לא מגיע לו שום דבר. לאף אחד לא מגיע כמעט כלום. 

יש הבדל בין ״מגיע לי״ שמשמעותו אני מספיק טוב ואני יכול להאמין שאמצא זוגיות. לבין ״מגיע לי״ שאפשר למצוא אצל גברים שחוו דחיה יותר מדי פעמים ופיתחו שנאת נשים, סטייל אינסלים.

אני מאמין שנתכו התכוון לראשון.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעה, פינדר כתב:

אבל אתה לא חוזר לנושא המקורי, שהוא הקשיים של פות״ש במציאת בת זוג, אלא ממשיך ללהג על תיאוריות חברתיות.

אני מאמין שאם פותח השרשור יתחיל ממש לצאת ולפגוש בחורות אז מן הסתם יש סיכוי שיכיר מישהי שיהיה לו נחמד בחברתה, ותהיה אשת שיחה מעניינת.

עם זאת, אני חושב שהיום הערכים מאוד השתנו, ויש "סט דרישות" בידי כל אחד מהצדדים.. (אם מודדים אותי, אז גם אני מודד אחרים..). 

ולמצוא קשר רציני להקמת משפחה נגיד זה משהו שצריך אשכרה לעבוד בו. והסטטיסטיקות לא להיט. 

גם האפשרויות להכיר חברים נדמה לי שדי מצטמצם עם הגיל. לא יודע. אולי ממרום שנותיי זה ככה.  רוב החברים שלי מייעצים לא להתחתן..

חבר אחד (גרוש +) מציע כל הזמן לטוס לתאילנד..

לפותח השרשור: המלצה על המדור הזה בYNET אני פה רק בשביל התגובות!! תגובות קורעות, ואולי זה ייתן לך רעיונות איך לענות על השאלות ששואלים שם.

והמקבילה שלו.

וסיוט שמתגשם..

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 9 דקות, saar5555 כתב:

אם פותח השרשור יתחיל ממש לצאת ולפגוש בחורות אז מן הסתם יש סיכוי שיכיר מישהי שיהיה לו נחמד בחברתה, ותהיה אשת שיחה מעניינת.

בשביל שזה יקרה, צריך לעבור את שלב הצ׳אט בלי לקבל חסימה.

לפני 9 דקות, saar5555 כתב:

עם זאת, אני חושב שהיום הערכים מאוד השתנו, ויש "סט דרישות" בידי כל אחד מהצדדים..

גם לפני 20-30 שנה היו דרישות. אין פה שום חדש. (נשוי 22 שנה)

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, David32 כתב:

אולי אתה מבלבל בין "מגיע"="Entitled to" לבין "מגיע"="Deserve"

או שאתה באמת מאמין שהעולם מר ואכזר ולאף אחד לא מגיע להיות מאושר?

נראה לי שמתחיל להסתמן פה הבדל דעות, כשההתפלגות היא בין מילניאלים לבומרים/XGEN.

אצל הציעירים, כך מסתמן, זה לגיטימי להגדיר מעין "תנאי סף", שבלעדיהם לא עוברים אפילו לשלב הדייט הראשון.

גם אני נשוי 22 שנה (מסתבר. וואו. פאק מי...). נכון, גם בזמנו היו דרישות. אני חושב שההבדל היה שלא הציבו אותן כתנאי למעבר. 

(אחרת קוף שכמוני היה נשאר בוודאי רווק זקן). במקום זה, היינו מתייחסים לעניין כמכלול. נניח, המועמד אמנם אחראי כפתור רמסע במשאית הזבל, אבל מצד שני, יש לו ידע בספרות ופילוסופיה, שאפשר לשבת לדבר איתו שעות. היום צריך לבוא לדייט עם תלושי שכר 3 חודשים אחורה.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
לפני 11 דקות, natco כתב:

נכון, גם בזמנו היו דרישות. אני חושב שההבדל היה שלא הציבו אותן כתנאי למעבר

פשוט בזמננו קודם הית מדבר עם בחורה פנים אל פנים ורק אחר כך מבקש טלפון. זה לא היה בסביבה שמיועדת להיכרויות אלא בכל מיני מקומות רגילים.

יצאתי עם מישהי שהכרתי בהית קברות (היא היתה מהמבקרים, לא מהדיירים), עם מישהי שכשהייתי עם חברים בכינרת התלהבנו מהאוטו של אבא שלה והוא הכיר לנו אותה ואת אשתי בכלל הכרתי בחתונה (לא שלנו). 

המושג של לדבר עם אדם זר בשוק בשר אף פעם לא התאים לי ולא חושב שהייתי צולח אותו.

• אהבתי 2
  • מצחיק 2

פורסם
לפני 12 שעות, עדי-אל כתב:

לא הייתי חושב שזה ממש נורא

היה קורה לי הרבה מאוד וככה זה ברשתות החברתיות 

אולי אתה רגיש יותר ממני אבל בהתחלה הייתי מופתע מזה אבל אחרי פעמיים שלוש זה עובר.

גם אני לא חושב שזה נורא שהן מוחקות את השיחה אבל כבוד בסיסי, נימוסים וכאלה?

משהו בסיסי בין בני אדם..לא יודע מוזר לי..

יש משפט שאומר "אל תתן לאנשים אחרים להגדיר את מי שאתה" 

יכול להיות שפשוט לא מצאת את מי שמתאימה לך וזה כל הבעיה?

אני פה בשביל למצוא אותה..

תגובה מסומנת באדום

לפני 12 שעות, sperial כתב:

שים לב למה שכתבת על עברך:

ושמע את דברי @davemustaine87. סיפרת לנו פעם על הקשיים שלך, סיפרת על הפטריות, עכשיו אתה גם מנפגעי 7/10.

אתה זקוק לטיפול מקצועי, לא לכישופים. נושא הזוגיות יעלה במסגרת שאר הבעיות. נכון, לא תמיד פשוט למצוא מטפל שיתאים לך, אבל, עדיין, ההסתברות שמישהו עם הכשרה ישיג הישגים יותר גדולה מאשר מישהו שמעיד על עצמו. ואני מניח שכנפגע 7/10 יש לך זכויות כלשהן לטיפול על חשבון המדינה.

מבין אותך ומאיזו נק' אתה מגיע אבל אני מעוניין לנסות דרך אחרת. תודה בכל מקרה (:

לפני 12 שעות, פינדר כתב:

אם יותר מאישה אחת או שתיים חסמו אותך אחרי התכתבות, אז יש משהו בעייתי בצורת ההתנסחות שלך. הפתרון הוא לא לפתח חסינות, אלא להבין מה אתה עושה לא נכון ואיך אתה משנה את זה.

בדיוק על זה אנחנו עובדים.. :-)

לפני 12 שעות, פינדר כתב:

לא יודע איזה בעל מקצוע יכול לעזור לך, אבל הייתי מנסה למצוא מישהו ואם אפשר מישהי (חברה , קרובת משפחה וכו׳) זה בכלל עדיף, שיקרא את ההתכתבויות האלו ויבין מה אתה עושה לא נכון.

לפעמים זה יכול להיות מוזר ואולי גם כזה שיסכן אותך, לכן את העצה הזו לא הייתי לוקח ברצינות תהומית עם כל הכבוד, לא היית נותן לחבר לתקן רכב שלא עוסק ביום יום שלו ברכבים או שיש לו הבנה קצת יותר מבסיסית בנושא.

לפני 11 שעות, davemustaine87 כתב:

בטח אם אתה מחפש זוגיות ולא רק זיון חד פעמי. 

אם הייתי רוצה סטוץ הייתי הולך לזונה או מחפש שבורה שיכורה במועדונים.

לפני 11 שעות, davemustaine87 כתב:

אתה צריך לשאול את עצמך אם זה באמת היה בזבוז זמן,

זה התחושות שלי לגבי כל נושא המטפלים שעברתי לכן אני לא יודע להגיד אם זה עזר או לא..

לפני 7 שעות, ברווז כתב:

היי, נקודת התחלה מעניינת- לראות את הסרט :rofl:

אם כבר הסרט הנכון לראות זה מועדון קרב..

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, natco כתב:

אולי אתה מבלבל בין "מגיע"="Entitled to" לבין "מגיע"="Deserve"

או שאתה באמת מאמין שהעולם מר ואכזר ולאף אחד לא מגיע להיות מאושר?

deserve כמובן יותר מתאים. אבל העולם מר ואכזר ובשביל כול דבר צריך לעבוד. בטח אם אתה גבר.

ככה שהבעיה שלי היא עם  "מגיע לי" והמטען שמגיע עם הצירוף מילים. 

זה אפילו לא העיניין האינסלי כפי שפינדר ציין, יש המון אנשים שחושבים שמגיע להם משהו, בפועל לא מגיע להם כלום. עצם הרעיון שמגיע לי אומר שיש מישהו שחייב לי, וזה לא קיים. 

רצוי? כן.

צריך להיות הסטנדרט? אולי. 

מגיע? לא.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

המחיר שציינת פה הוא מטורף, מעל 10K שח כדי לקבל עצות על איך להכיר מישהי?? בכסף הזה אני עושה מנוי לקאנטרי מפונפן, נרשם לכמה חוגים שיש בהן רוב של נשים בגיל שאתה מחפש ומנסה "להתקרב". חפש קבוצות פייסבוק עם ענין מסוים שמעניין גם בחורות - הפורום שלנו הוא ההפך ממה שאתה צריך.

צא, תבלה, תתחבר למסיבות או לברים עם HAPPY HOUR ופזר חיוכים. תעשה לעצמך פרויקט שבכל יציאה אתה מדבר עם בחורה אחת לפחות. לאט לאט תשתפשף ותבין שלכולם יש מטרה משותפת. ואם אתה רווק - אל תחפש גרושות ממורמרות... בהצלחה

• אהבתי 2

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 7 שעות, natco כתב:

לתת ציונים לבחורות זו החפצה פר-אקסלאנס. ממש לא לעניין ב-2025. 

סבבה אבל הן מעמידות דרישות שאין לי כל כך יכולת להשפיע עליהם. היום כן אבל אני לא לוקח את הסיכון של לשבור רגלים בשביל כמה ס"מ או טיסה לטורקיה..

לפני 6 שעות, ברווז כתב:

"בחורה שלא נראית לגמרי כמו בז'ורנל אלא ממוצעת, באה אלי בדרישות מטורפות מבחינתי- אם זה המצב עם אחת שאולי קצת פחות יכולה להיות בררנית, מה תגיד אחת יותר מתאימה לי מבחינה חיצונית לפחות שיש לה הרבה יותר אופציות". 

צדקת..

לפני 6 שעות, avizaz כתב:

מכיוון ש"דירגת" את הבחורה משמע אתה בררן והפכת את זה למשימה כמו שטענו לפני כן, מה שעובד לרעתך.

איך אני אהיה בררן, אם כמות הנשים היא בעצם לא קיימת? אין לי אופציות או מישהי בסטנד ביי בשביל להיות בררן.

לפני 6 שעות, avizaz כתב:

1. הפוך לחרדי ותיכנס לעולם השידוכים - מהסביבה שלי זה עובד נפלא ויש גם הרבה היצע.

2. נסה להכיר דרך מקורבים, כולם מכירים את האחת שעדיין לא התחתנה אבל גם לא הפכה את זה למשימת חייה.

1. לא תודה - אני לא אוכל להיות כזה בחיים, אלא אם אצליח לדאוג מישהי שרוצה לצאת ממעגל החרדי לעולם החילוני אבל זה סיכוי נמוך מאוד עד לא קיים.

2. לא תודה - 

לפני 6 שעות, Platinum כתב:

לרחוב??? באמת???

להתחיל עם בחורות ברחוב. מה חשבת?

לפני 17 דקות, Michazzz כתב:

המחיר שציינת פה הוא מטורף, מעל 10K שח כדי לקבל עצות על איך להכיר מישהי?? בכסף הזה אני עושה מנוי לקאנטרי מפונפן, נרשם לכמה חוגים שיש בהן רוב של נשים בגיל שאתה מחפש ומנסה "להתקרב".

ועדיין צריך לדעת לגשת אליהן, לא?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 שעות, David32 כתב:

נראה שלך מגיע קצת ספאנקינג

• מצחיק 5

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...