Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Night Driver כתב:

היום אין שיחות חולין אקראיות בתור בסופר/ברכבת/בחנות וכו' שבסופן אפשר לשאול אם יש סיכוי להיפגש שוב?

אני חושב שלרוב התשובה תהיה לא (היום הרוב זה דרך אפליקציות לדעתי..).

אחרת אתה עלול להיחשב סטוקר או משהו. ומי שכן תפתח שיחה כנראה תפוסה או נשואה. 

או שזה משדר נואשות.

לפני שעה, ANUTKK כתב:

והאמת? שכבר בעבר הכרתי 2 בחורות והיה הכי כיף בעולם. אבל ב 2 המקרים נשבר הלב מהפרידה ולא רוצה לחזור למצב הזה..

לפעמים חסר לי מאוד זוגיות אבל גם לפעמים טוב לי בלבד ובשקט שלי בלי כאב ראש..

אבל באסה לחזור מיום עבודה לבית ריק :(

כתבת הודעה ארוכה, וזה גילוי לב מאוד אותנטי. אפילו הזדהיתי איתך.

אני עוד יותר מבוגר. ואני יותר מתבאס שכנראה לא אהיה הורה. 

זוגיות אכן חסרה גם. אבל בגדול? לא נותן לזה להגדיר אותי. פעם זה היה יותר כפתור הפעלה. עבורי. עם הזמן למדתי לשחרר. 

בגדול, אתה מאושר? זה הכי חשוב לדעתי.. למדתי עם הזמן לשמוח במה שיש. ודווקא כשלא משדרים מצב של מחפש/נואש לזוגיות המצב (שוב, זאת דעה אישית, לא ביקורת חלילה) אז המצב יותר זורם.

צריך גם סבלנות. לחכות שיענו לך מיידית להודעה... דייטים זה לא אמאזון שעונים תוך 24 שעות.

יש לי שכנה שיצא קצת להיפגש במקלט, במלחמה. לאחר מכן היא עזרה לי במקרה של תאונה עם האוטו שהלך (צילמה סרטון תיעוד שממש עזר לי) אז יש לי שני כרטיסים להופעה של שחר חסון.. הזמנתי אותה. עם תיאום ציפיות מראש..  

סתם כי נחמד לדבר איתה, והיא קרובה בגיל. בד"כ אני מזמין את החבר שבד"כ הולכים. הפעם אמרתי... ננסה. 

באופן כללי. הכל עניין של מה אתה מחפש, מול האפשרויות שיש. 

אני סקרן לשאול.. למה אנשים מוכנים לצאת לדייטים עם מישהי שמראש לא מעניינת/מושכת אותם? (דייטים וגם יחסי אישות).

יש לי חבר גרוש שמשתף שכל פעם הוא מכיר בחורות.. ואז הוא אומר שהוא לא מתלהב מהן (ובוא, אנחנו אנשים מבוגרים בשנות הארבעים מתקרבים לחמישים.. אז גם אנחנו לא מלכי היופי). אני מראש חושב שחבל על הזמן שלי (ושלה) אם אני לא מוצא עניין כלשהו. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני כשעה, ANUTKK כתב:

תבינו כיום זה לא המצב מלפני 20/30 שנה.

הדרך להכיר היום זה חברים/עבודה/לימודים/חוג משותף/משפחה. 

לא יודע מה היה לפני 20-30 שנה, אבל בתקופה שלי (לפני 35-40 שנה) זה היה בעבודה/בלימודים/חברים משותפים. כן היו גם אנשים שמצאו בנות זוג בשיחה אקראית או במועדון.

אמנם לא היו אפליקציות, אבל היו משרדי שידוכים ומודעות שידוכים בעיתון (אם מישהו גולש בפייסבוק יש קבוצה שנקראת ״העיתון של אתמול״ שלפעמים עולות בה מודעות כאלה).

והיה מוסד שנקרא ״בליינד דייט״ - קיבלת מספר טלפון, התקשרת, קבעת פגישה - וזה היה לוטו. לא ידעת האם תפגוש בלונדינית חטובה או את חביתוש.

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 16 דקות, saar5555 כתב:

בגדול, אתה מאושר?

ברוב הזמן לא. ממש לא מאושר.

אבל יש ימים שאני חוזר הביתה ורוצה קצת שקט.

אני רואה זוגות עם ילדים וקצת מקנא, אבל כבר כנראה השלמתי עם זה שאולי זה לא יקרה. לא רוצה להתפשר על מישהי שלא בא לי עליה רק כי אין ברירה.

לפני 18 דקות, saar5555 כתב:

אני סקרן לשאול.. למה אנשים מוכנים לצאת לדייטים עם מישהי שמראש לא מעניינת/מושכת אותם? (דייטים וגם יחסי אישות)

חוסר ברירה, לפעמים זה מה יש להציע בטווח גילאים אז מתפשרים ועעבור כמה שנים מתגרשים.

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, ANUTKK כתב:

חוסר ברירה, לפעמים זה מה יש להציע בטווח גילאים אז מתפשרים ועעבור כמה שנים מתגרשים.

לגבר גירושין זה בד"כ נפילה כלכלית. למיטב הידע שלי. 

ואמרתי, שקרובים אליי, פשוט כל יום אומרים לי שעשיתי בשכל שלא התחתנתי. אז.. לא יודע.

ובכל מקרה, הסכם ממון זה לא מילה גסה.

לפני 5 דקות, ANUTKK כתב:

ברוב הזמן לא. ממש לא מאושר.

אבל יש ימים שאני חוזר הביתה ורוצה קצת שקט.

אני רואה זוגות עם ילדים וקצת מקנא, אבל כבר כנראה השלמתי עם זה שאולי זה לא יקרה. לא רוצה להתפשר על מישהי שלא בא לי עליה רק כי אין ברירה.

אז תתחיל לפעול.  

ללכת, להשקיע זמן, להיפגש, לדעת פחות או יותר איזה נושאים אתה משתף.. איזה פחות.

לגבי זוגות עם ילדים, אני לא בטוח שהם יותר מאושרים ממך. יש מצב אבל שכן, יש להם אישור חברתי שהם קיבלו מהחברה.

ובתור אחד שבזמן האחרון שמר על אחיין - זה ממש לא קל. 

בהצלחה!

אני חושב שאם היית יכול להסביר לעצמך מה יכול לעשות אותך מאושר.. אז היתה לך תשובה יותר ברורה לגבי מה שאתה צריך לעשות. 

כמובן,

המון הצלחה!

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כמו שאמרתי מקודם, 

הבעיות הללו, הם אף פעם לא רק בזוגיות. זה בא לידי ביטוי בהרבה תחומים אחרים.

אנשים היום בעולם המודרני המערבי, הם האנשים הכי בודדים שהיו מאז ומעולם. ביחוד גברים. בדידות זה דבר רע מאוד. והיום זה הכי קל שבעולם. 

הבעיה גם שבדידות, זה לא משהו שאפשר לפטור בשניה. יש ניואנסים חברתיים, יש יכולת הקשבה, יש יכולת אמפטיה. כשמחליפים את כול זה באפליקציות והודעות וואטסאפ/מסנגר/חרא אינטרנטי אחר, היכול הזאת דועכת ויש לתרגל אותה. זה לא פשוט.

מלבד זה יש את התופעה הרגילה שהייתה תמיד לבני אדם שזה "רק אם יהיה לי X, אז אני אהיה מאושר". זה לעולם לא עובד. לא ברכב, לא בדירה, לא בטיול לחו"ל, וגם לא בזוגיות. 

אנשים צריכים לעשות חשבון נפש אמיתי עם עצמם, או ללכת לאיש מקצוע שיכוון אותם, לשאלות ומחשבות קצת אחרות. ברגע שזה יקרה, לא בהכרח שהם ימצאו זוגיות, אבל בוודאות זה יפסיק לנהל אותם כול כך. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, sperial כתב:

אתה כבר כמעט 6 שנים כאן ועדיין לא למדת את תרשים הזרימה?

צריך להגיע להיטלר אחרת זה לא עובד..

לפני 3 שעות, ANUTKK כתב:

להתחיל עם בחורה פנים מול פנים? בהצלחה עם הדחייה. כמובן שהכל באווירה קלילה ולא מלחיצה בכלל.

דווקא זה הכיוון שלי, אתה חותך את האינטראקציה במקסימום של 20 דקות שיחה או פחות מאשר באפליקציות. הספק יכול להיות מעולה אם אתה בא לגיים קשוח של כמה שעות.. הוויבים שאני מקבל מבחורות דומה מאוד למה שאתה נתקלת בו. אי אפשר להצליח עם בחורות שיש לי נתונים בעייתים (גובה/משקל/נראות).

המחשבה שלי זה שאני צריך לחשוב על עלות/תועלת בנושא (אל תתחילו איתי בעניין שאני רואה את זה ככה מאוד קר ומחושב!!!)

לפני 3 שעות, ninickname כתב:

פותח השרשור, אני אשמח אם תוכל לפרט קצת, על איך נראה מפגש, מה עושים איך החוויה, והאם אתה מרגיש שזה תורם לך במשהו, כי באמת לפעמים כאן קשה לשמור על הנושא המקורי. 

כרגע אני עושה שיחות בזום, בנושא התכתבויות דרך האפליקציות, לאחר מכן יש מפגשים של "שבירת מחסומים" ולאחר מכן יש מפגשים פיזיים בהם אני לומד בשטח איך להתחיל עם בחורות ברחוב.

כן מרגיש שזה דוחף אותי וכן גורם לי לפעול למרות שעכשיו ספציפית הגעתי לסוג של מיצוי מבחינת שיחות מול בחורות באפליקציות, משהו בראש שאני לא מצליח לפתור. לא נראה לי שמדובר בשעמום.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

היום אין שיחות חולין אקראיות בתור בסופר/ברכבת/בחנות וכו' שבסופן אפשר לשאול אם יש סיכוי להיפגש שוב?

בהנחה ולא מדובר בחשיפה מתמשכת (כמו קולגה או חברה לספסל הלימודים) אלא במפגש ראשון ואקראי כמו שאתה אומר, אז התוצאה של שיחת החולין תלויה בעיקר באיך אתה נראה. אם אתה עומד בקריטריונים מסויימים אז אתה אדם מקסים, חכם, שופע בטחון עצמי וגבר אמיתי שיודע מה הוא רוצה. אותן מילים שיוצאות מהפה שלך כשאתה לא עומד בקריטריונים הוויזואליים הנ"ל יסמנו אותך כקריפ, סטוקר, מטרידן, ואולי אף חמור מכך. 

פעם היו גם שיחות חולין בין גברים בני ארבעים פלוס לנערות בנות 14 ברחוב - איך נראה לך שזה יתפרש כיום? ומילא זה, אבל היום אפילו מנהל מחלקה לא יכול לבקש שמישהי שכפופה לו תיכנס אליו למשרד ולסגור את הדלת. בני אדם באופן כללי הפכו להיות ציניים ואכזריים יותר זה לזה בעשרים שנה האחרונות, ונשים בגיל פריון עם מראה חיצוני מושך למחצה הובילו את המתקפה - לפעמים בכוונה תחילה וברוב המקרים משום שמוחן נשטף ע"י כל מיני מובילות דעה כריזמטיות שהחליטו להילחם בפטריארכיה (נושא שראוי לשרשור נפרד).

בשורה התחתונה, זו תקופה בעייתית להיות גבר לבן סטרייט ורווק מתחת למטר שבעים וחמש, ונושא הדייטינג הוא רק קצה הקרחון. 

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, ninickname כתב:

אפליקציות זה לא עובד לכולם. 

אפליקציות עובדות מעולה לעשירון העליון וזה שמתחתיו (מבחינת מראה). מעבר לזה, אם אתה פחות 7 אתה לא תצליח יותר מדי.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני שעה, saar5555 כתב:

אני סקרן לשאול.. למה אנשים מוכנים לצאת לדייטים עם מישהי שמראש לא מעניינת/מושכת אותם? (דייטים וגם יחסי אישות).

ולמה אנשים *מתחתנים*  עם מישהו/י שלא מעניינת אותם?

כי לחץ חברתי, להיות כמו כולם, כי כל החברים כבר שינו סטטוס, ורוצים "לסגור פער", כי ההורים יושבים על העורק הראשי, כי חושבים שזה יעבוד עם הזמן....

ואז אותם אידיוטים אומרים לך "מזל שלא התחתנת", כי הם לא יודעים שאפשר גם אחרת, ולא כולם חיים את החיים העלובים שהם חווים.

אם לא מצאת מישהי ששווה את זה - חד משמעית עדיף להיות לבד. 

.

.

.

אז מה נסגר עם השכנה ושחר חסון?

סקרנת.

😁

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אני לדוגמה בציון שלי נותן לעצמי באזור 3, ביום טוב שאני מרגיש טוב אולי 4 גבוה.

לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

זה הכיוון שלי לעשות ככה. להכיר בשטח ברחוב.

בכל אופן, שאל בני ונען 😁

לפני שעתיים, ANUTKK כתב:

הן רוצות שאתה תוביל ותיקח אותן למקום יוקרתי.

הפוך גוטה הפוך אתה רק צריך להוביל. מעבר לזה לא משנה איפה תפגשו. הסינון המעולה זה לעשות סיבוב ברחוב ולאכול איזה גלידה ככה אתה מסנן גולדיגריות...

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

אז אולי כדאי שתטפל בזה, בתור שלב ראשון.

כי אין מצב שזו האמת האובייקטיבית.

• אהבתי 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
לפני 15 דקות, DareDevil כתב:

, אתה חותך את האינטראקציה במקסימום של 20 דקות

הדבר הזה שנקרא speed dating עוד קיים? 

גילוי נאות - אני מכיר את המושג רק מהעיתון. אבל בהחלט היו דייטים שנגמרו לפני כוס הקפה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, natco כתב:

אז אולי כדאי שתטפל בזה, בתור שלב ראשון.

כי אין מצב שזו האמת האובייקטיבית.

אל תדאג זה עוד שלב שאני צריך לעבוד עליו. זה לא חמק מעיניי. 😉

• רעיון טוב! 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

גילוי נאות - אני מכיר את המושג רק מהעיתון. אבל בהחלט היו דייטים שנגמרו לפני כוס הקפה

גם חילופי זוגות, אם כבר משעמם לכם

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

ברור שקיים יש המון דברים שאפשר לעשות. פעם אחת יצאתי לטיול של פנויים פנויות. לא כל כך זרם אבל זה היה מאמץ עם מטפל שהייתי איתו. עוד פעם כשאין כלים לדבר עם אנשים זה מאוד קשה. יש מסיבות וגם גם חילופי שפות וכו'. בתל אביב לא חסר פשוט צריך למצוא את האירוע הנכון.

@Derish אני לא אוטיסט, מאיפה הבאת את זה?? חח..

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...