Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

@Night Driver לא טענתי שגישה כזו או אחרת נכונה. טענתי שיש כאן ערכים שונים שאנחנו לא יודעים מה משמעותם. בסופו של דבר הערכים בישראל (זוגיות, משפחה, ילדים) קרובים יותר לדרך שבה התפתחה האנושות במהלך הדורות, מה שרואים באירופה בכלל ובספרד בפרט זו מהפיכה שתוצאותיה עדיין לא ידועות. אנחנו יודעים שבסין, שבה המהפיכה נכפתה (בניגוד לאירופה שבה היא מתקיימת ״מלמטה״, ביוזמת הדורות האחרונים), ראו תוצאות שליליות ועשו רברס.

@David32 אולי נכנסתי כאן לאיזו בעיית הגדרה, אבל במכוון כתבתי נישואין פורמליים. אגב, לא בהכרח דתיים - אלא מסגרת משפטית שלא קל לברוח ממנה. מבחינתי השאלה אינה האם מי שחתום על ההסכם הוא איש דת, פקיד העיריה או עורך דין. אותי מעניין כמה ילדים גדלים בלי אב, כזה שמשפיע על חייהם. על השאלה הזו אין לי תשובה. בניגוד אליך אני כן רואה משמעות לטייטל, כי הוא מלווה באיזו הגדלה של הקושי של ההורים (בדרך כלל האב) לקום וללכת מהילדים.

אגב, הסטטיסטיקה שמצאתי אתמול הויקיפדיה מעניינת. שיעור הנשים המתגרשות בישראל בשנה הוא פי 3 מאשר בספרד. אבל זה קשור לכך ששיעור הנישואין בישראל הוא פי 3 מאשר בספרד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה כבר כמעט 6 שנים כאן ועדיין לא למדת את תרשים הזרימה?

• מצחיק 5
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כשהמסגרת מחייבת אלה נישואין, גם אם תדביק להם שם אחר כדי לא להעליב את אנשי הדת. הסטטיסטיקה שמצאתי אמש היתה שבספרד 45% מהילדים נולדים מחוץ לנישואין (בישראל בערך 10%), ואז נשאלת השאלה כמה נמצאים במסגרת המחייבת וכמה מחוצה לה. וצריך להבין מה המסגרת המוכרת על ידי המדינה, זה בסיס לסטטיסטיקה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

בגדול, אחרי שנתיים של מחיה משותפת ובמיוחד אם יש ילדים בתמונה - אתם נחשבים כזוג ידוע בציבור. אבל זה עובד בעיקר מבחינת חובות ולא זכויות, כי אם חלילה אחד מכם מתאשפז ואתם לא נשואים רשמית, אז עלולות להתעורר בעיות בקבלת החלטות רפואיות או פיננסיות. זה כן מספיק לצרכי ויזה, אפוטרופסות, אימוץ וכד' - אבל כפוף לתהליכי ולידציה שזוג נשוי לא נדרש להם.

• אהבתי 1
פורסם

זה קיים בוריאציה כזו או אחרת גם בישראל.

אני שואל לגבי הצד הרישומי, שקובע את המכנה בנוסחה.

פורסם

אתה - סלח לי - מבלבל את המוח על סטטיסטיקה לגבי רישום נישואין במדינות שבהן אין חובה להירשם וקיימת מסגרת דומה מבחינה חוקית. 

זה. לא. רלוונטי. 

זה לא נכון להתבסס על סטטיסטיקה כזאת. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

משתף קצת מהצד שלי

גם פחות או יותר במצב ובגיל של פותח השרשור. ודי נמאסתי מהמצב...

הורדתי ומחקתי כבר כמה פעמים טינדר/אוקיקיופיד

מצב לפי איך שהרגשתי על הפנים- יש התאמות ושולח להן הודעה.. אבל עד שהבנות חוזרות אליי זה לוקח כמה ימים  ואז מחכה עוד שבוע להמתנה רק בשביל לשאול אותה מה קורה (!!!) פשוט אין סבלנות ושונא להיות אופציה בשבילהן

היו 2 מקרים שלא אשכח אותם:

מקרה 1- הייתה התאמה מישהי שגדולה ממני ב 3 שנים ורווקה התחלנו להתכתב ובאמת היה זרימה ממש טובה למרות שהיא ממש לא לטעמי אבל מאוד רציתי שניפגש ולראות אותה...באחד הימים שהתכתבנו בווטסאפ היא לא הפסיקה לשאול ולדבר על כסף ואוכל ובכל זאת זרמתי עם השיחה.

ואז הגיע המכה- שאלה אם בדייט אדאג לה להכל, שאלתי למה את מתכוונת?

אמרה שזה כולל שתייה ופינוקים ושאני אדאג לה במהלך הפגישה- הבנתי כבר על מה נפלתי אמרתי לה שלום . בחורות כאלה רק מחפשות ארוחת ערב באיזה מסעדת מישלן ולעלות לאינסטגרם תמונות

מקרה 2 - בחורה גרושה ללא ילדים ושוב נראית לא לטעמי ואפילו נראית סביר- אבל זה מה יש  למרות ששונא להתפשר.

התכתבנו ושוב היה זרימה אבל פתאום היא התהפכה ואמרה שאני משעמם אותה ומאז לא שמעתי ממנה. ללא ספק כאב ראש ובזבוז זמן ולך תבין מה עשית לא נכון.

והיה עוד מקרה עם גרושה+1 

זה מבחינתי כבר לא אופציה אבל התכתבנו ועברנו לטלפון והבחורה רוב הזמן בבית ואין לה תעסוקה אבל יש לה בקשות מאוד מכובדות. מרגיש כמו נטל בשבילי כל המטלות האלה. לא כיף .

מאז אין לי כבר סבלנות לכל האפליקציות של ההכרויות וכל אחת שנראית סביר מינוס חושבת שהיא מלכת אנגליה- בגלל כל הביקוש שיש לה מהאפליקציות האלה.

להתחיל עם בחורה פנים מול פנים? בהצלחה עם הדחייה. כמובן שהכל באווירה קלילה ולא מלחיצה בכלל.

חברים? לא כל כך יש, הרוב נשואים וחלקם כבר לא בקשר. ועבודה? מתעסק בעבודה שהרוב המוחלט זה גברים ואין נשים :(

כמה שאני מנסה ומשתדל למצוא זוגיות אבל פשוט אין. והאמת? שכבר בעבר הכרתי 2 בחורות והיה הכי כיף בעולם. אבל ב 2 המקרים נשבר הלב מהפרידה ולא רוצה לחזור למצב הזה..

לפעמים חסר לי מאוד זוגיות אבל גם לפעמים טוב לי בלבד ובשקט שלי בלי כאב ראש..

אבל באסה לחזור מיום עבודה לבית ריק :(

• מבאס 2
פורסם
לפני 4 דקות, Gauss כתב:

האם יצאת לדייטים פיזיים מהאפליקציות? 

אני לא.

עוד בשלב של ההתכתבות אתה מזהה את הבחורה ורואה שהיא מחפשת רק ארוחה ושתבזבז עליה.

כמובן שהכל באווירה קלילה ולא מלחיצה.

אבל במקרים כאלה אין טעם להמשיך 

פורסם

פותח השרשור, אני אשמח אם תוכל לפרט קצת, על איך נראה מפגש, מה עושים איך החוויה, והאם אתה מרגיש שזה תורם לך במשהו, כי באמת לפעמים כאן קשה לשמור על הנושא המקורי. 

אני שונא התכתבויות ארוכות וסתמיות, שלא מביאות לשום מקום, אני מציע בהזדמנות הראשונית להיפגש לקפה, פגישה קצרה, בסביבה הטבעית *שלה* בלי מחויבות עכשיו דייטים ארוכים /יקרים /שאתה לא יודע איך לצאת מהם. ומשם בדרך כלל מבינים לאן הרוח נושבת. 

יש גם כל מיני מסגרות שאפשר להכיר בהם, צריך לצאת מהבית, אפליקציות זה לא עובד לכולם. 

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם

אני באותה זוגיות כבר 32 שנים אז מתנצל מראש אם השאלות שלי ייראו קצת מוזרות.

היום אין שיחות חולין אקראיות בתור בסופר/ברכבת/בחנות וכו' שבסופן אפשר לשאול אם יש סיכוי להיפגש שוב?

• לא הבנתי... 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 9 דקות, ninickname כתב:

אני מציע בהזדמנות הראשונית להיפגש לקפה, פגישה קצרה, בסביבה הטבעית *שלה* בלי מחויבות עכשיו דייטים ארוכים /יקרים /שאתה לא יודע איך לצאת מהם.

מנסיון שלי בשנים האחרונות- זה לא המצב.

הן רוצות שאתה תוביל ותיקח אותן למקום יוקרתי.

לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

היום אין שיחות חולין אקראיות בתור בסופר/ברכבת/בחנות וכו' שבסופן אפשר לשאול אם יש סיכוי להיפגש שוב?

בטח שיש שיחות ביום יום- ישר זה יתפרש כהטרדה.

תבינו כיום זה לא המצב מלפני 20/30 שנה.

הדרך להכיר היום זה חברים/עבודה/לימודים/חוג משותף/משפחה. 

ללכת ככה ברחוב ולהתחיל- בהצלחה עם זה.

• מעניין 1
פורסם
לפני 19 דקות, ANUTKK כתב:

בטח שיש שיחות ביום יום- ישר זה יתפרש כהטרדה.

תבינו כיום זה לא המצב מלפני 20/30 שנה.

הדרך להכיר היום זה חברים/עבודה/לימודים/חוג משותף/משפחה. 

ללכת ככה ברחוב ולהתחיל- בהצלחה עם זה.

כמו שאמרתי, אני מחוץ לזירה כבר הרבה שנים אבל יוצא לי לא פעם שיחת חולין הבתור כלשהו או בכל מיני סיטואציות אז להתפרז כהטרדה זה לא. השאלה אם לא עוברים משם לשלב הבא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...