Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 22 שעות, dalet11 כתב:

Z60 Pro עם 3 עדשות למונית (שזה למעשה Z60 Pro + Mini2X שמתחברות אחד לשני) - הדגמים החדשים האלו כבר עברו גם התאמה לשוק הישראלי וכוללים ממשק מלא בעברית שזה נחמד, וגם מוחזקות במחסן ישראלי בעלי אקספרס ומגיעות תוך שבוע עד הבית.

מעבר לזה שמגיע מהר, מה המחיר הסופי? הרי המצלמה יקרה מ 75 דולר חייבת במע״מ. אתה מקבל הודעה לשלם מהדואר? והם באמת מהירים?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

אין לי נסיון עם הרבה מצלמות, התקנתי ברכב שלי מיצובישי אאוטלנדר מצלמה קידמית ואחורית שקניתי מאלי אקספרס https://www.aliexpress.com/item/1005008032935513.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.123.20dd586aXq2Hsu

מעולה מאוד בלי שום בעיות, ממשק נוח באפליקצייה, עם קטגוריות קידמי, אחורי, מד מהירות, איכות הסרטה פצצה, רואים כאילו זה בסרט .

אני מרוצה מאוד התקנה פשוטה חצי שעה התקנתי  לבד הכל.

עריכה אחרונה על ידי פינקו
פורסם
לפני 15 דקות, zaf כתב:

מעבר לזה שמגיע מהר, מה המחיר הסופי? הרי המצלמה יקרה מ 75 דולר חייבת במע״מ. אתה מקבל הודעה לשלם מהדואר? והם באמת מהירים?

רכשתי בעבר הרבה דברים מעל $75 בעליאקספרס וכמעט אף פעם לא נדרשתי לשלם. אבל לאחרונה קניתי ב$86 וכן נדרשתי לשלם.

מבקשים לשלם תשלום מוצדק אני משלם. לא מבקשים אני לא מתווכח.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

לא נראה לי כי אני צריך את התצוגה, עד עכשיו הסתכלתי דרך הטלפון (לכיוון ראשוני של המצלמה) אז אלך על מצלמה נטו. ראיתי באתר M200 ב 40$ ו M500 ב 80$, לא מוצא מה ההבדלים בינהם.

לא חושב שאני צריך את כל התוספות, אני צריך לתיעוד נסיעה ותו לא, לכן פשוט אקנה שתי מצלמות לשמשה הקדמית והאחורית.

באתר לא מופיעה Z60 Pro, מה המשמעות/חשיבות של עדשות למונית?

ד"א, איך מנתקים את המדבקה שמוצמדת לחלון? 

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
פורסם

את המדבקה אפשר להוריד עם סכין יפנית בעדינות ובסבלנות. הרבה עדינות וסבלנות. זה לא מצב וזמן להשתולל עם הסכין היפנית ביד, במקום מוגבל ובחום שברכב.

את השאריות של הדבק אפשר להוריד בשפשוף עם האצבע\חומר ניקוי לשמשות, יש גם חומרים יעודיים אבל אני לא יודע איך הם יעבדו על שמשה של רכב. 

בגדול אצלי במצלמה הקודמת, הדבק פשוט התקלף בקלות ולא ממש השאיר משקעים. היה לי מזל בקטע. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

אם נשארו שאריות דבק אחרי שמבינים מדבקה, הכי קל להסיר את זה  עם סמרטוט ספוג בשמן (אפילו שמן בישול.....), שיפשוף קל וזה יורד.

WD 40 יסיר  בצורה מהירה יותר, אבל צריך לבדוק שלא מזיק למשטח.

ויש כמובן תכשירים יעודיים.

עריכה אחרונה על ידי amlh
פורסם
לפני 3 שעות, zaf כתב:

משלוח מישראל אין מע"מ. המוצר כבר כאן :) שים לב פשוט שאתה מזמין מהמחסן הישראלי.

הזמנתי כבר כמה פעמים מוצרים ממחסנים בישראל, מגיע תוך 3-7 ימים.

• אהבתי 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
בתאריך 13.8.2025 בשעה 14:47, ברווז כתב:

את המדבקה אפשר להוריד עם סכין יפנית בעדינות ובסבלנות. הרבה עדינות וסבלנות. זה לא מצב וזמן להשתולל עם הסכין היפנית ביד, במקום מוגבל ובחום שברכב.

לא הבנתי, לדחוף את הלהב בלבד? כשהחליפו לי את השמשה הקדמית לפני כשנה המתקין השתמש במבער כדי לחמם את הדבק ולהסיר את המדבקה.

בתאריך 13.8.2025 בשעה 14:32, Haim_gds כתב:

באתר M200 ב 40$ ו M500 ב 80$, לא מוצא מה ההבדלים בינהם.

לבאתר לא מופיעה Z60 Pro, מה המשמעות/חשיבות של עדשות למונית?

מה המשמעות/חשיבות של עדשות למונית בהנחה שאקנה שתי M200? (קדימה/אחורה)

פורסם

אלכוהול 70%,  תרים את הקצה בזהירות עם להב סכין ״יפנית״ 

יורד בקלות ללא מאמץ ומשאיר את השמשה נקיה ליישום מדבקה חדשה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 14 שעות, zaf כתב:

אלכוהול 70%,  תרים את הקצה בזהירות עם להב סכין ״יפנית״ 

יורד בקלות ללא מאמץ ומשאיר את השמשה נקיה ליישום מדבקה חדשה.

תודה, אנסה בסופ"ש.

ה kawa-mini-3 נראית מעניינת במחיר של 60 ש"ח כולל כרטיס זיכרון קטנצ'יק, בכל מקרה אזמין אחת לרכב של הילדה.

האתר שלהם מחורבן קשות (https://www.kawa-in.com/products/kawa-mini-3?variant=49165805420704), לא מצליח למצוא זמן הקלטה לכל ג'יגה.

פורסם

הוזמנו שתי מצלמות kawa-mini-3 לרכב של הילדה, אחת עם שליטה קולית והשנייה ללא. חשבתי להתקין אחת מקדימה והשניה מאחורה כמצלמות תיעוד פשוטות.

בתאריך 17.8.2025 בשעה 16:45, Haim_gds כתב:

בתאריך 13.8.2025 בשעה 14:32, Haim_gds כתב:

באתר M200 ב 40$ ו M500 ב 80$, לא מוצא מה ההבדלים בינהם.

לבאתר לא מופיעה Z60 Pro, מה המשמעות/חשיבות של עדשות למונית?

מה המשמעות/חשיבות של עדשות למונית בהנחה שאקנה שתי M200? (קדימה/אחורה)

זה יהיה בשבילי. אם אפשר, אשמח לתשובות לפני הקנייה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...