Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכותרת אומרת הכל בגדול.

היום עם פיג'ו 2016 1.2 אקטיב שגם נקנתה ב0 ק"מ, סה"כ מרוצה ממנה אבל מבין שאין יותר מדי שוק ודרך למכור אותה.

אשמח להמלצות

פורסם

תודה, חשבתי על הטיוטה יאריס וראיתי סרטונים מקרוב ופחות אהבתי. הרגיש מאוד זול.

אני אשמח לאיזה קרוסאובר כזה קצת יותר גבוה וגדול מהסופר מיני שהייתה לי. 

חשבתי על mg zs, יש בגרסת מאובזרת ב149000 ש"ח, 0 ק"מ.

נראה ונשמע טוב אבל חושש מבעיות.

פורסם

לא רשמת איזה דגם של פיג'ו יש לך. מניח שזה 208.

לגבי מה ששאלת, אפשר לבדוק גם יונדאי קונה היברידי.

החדש מרווח יותר ממשומש מהדור הקודם.

שווה שתבדוק אם יש ב-0 קילומטר או הנחות אצל היבואן - לפי מה שפורסם, זה רכב שאפשר לקבל עליו הנחות יפות.

(מקור כאן)

בהצלחה

פורסם

למה דווקא היברידי אם לא נוסעים הרבה? צריכת הדלק הנמוכה לא מכסה את העלות של רכישת רכב יותר יקר.

משיקולים של איכות הסביבה חשמלית יכולה להתאים יותר.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)
בתאריך 29.7.2025 בשעה 11:48, ntd כתב:

לא רשמת איזה דגם של פיג'ו יש לך. מניח שזה 208.

לגבי מה ששאלת, אפשר לבדוק גם יונדאי קונה היברידי.

החדש מרווח יותר ממשומש מהדור הקודם.

שווה שתבדוק אם יש ב-0 קילומטר או הנחות אצל היבואן - לפי מה שפורסם, זה רכב שאפשר לקבל עליו הנחות יפות.

(מקור כאן)

בהצלחה

נכון אכן 208. סה"כ אני אוהב את הרכב אבל קרוב ל10 שנים הוא חוגג אוטוטו ומרגיש שהגיע הזמן להשתדרג.

מבחינתי גם הרכב הבא אין לי שום בעיה להיות 10 שנים, כל עוד הוא סוחב ואין יותר מדי בעיות (לזכותה של הפיג'ו יש לו שהיו לי רק 2 בעיות ב10 שנים, הטיימינג הידוע לשמצה ונזילה מהמזגן שתוקנה בסוף די בזול).

אני אשמח להיברידית איכותית, אמינה ועם מערכת מולטימדיה מתקדמת (לא רמקולים וכו', יותר אנדרואיד וג'אדג'טים)

תודה , ואני יכול לבדוק עם היבואן השאלה מה המחיר שהוא באמת יכול לעשות. 

ב0 ק"מ זה בדיחה, 5/6 אחוז. מישהו ממש גוזר קופון. 

ראיתי את הכתבה של ה30 אחוז ולא ראיתי שום מקום שבאמת נותנים אותה.

לפני 8 שעות, borsood כתב:

למה דווקא היברידי אם לא נוסעים הרבה? צריכת הדלק הנמוכה לא מכסה את העלות של רכישת רכב יותר יקר.

משיקולים של איכות הסביבה חשמלית יכולה להתאים יותר.

כנראה שכן, אבל האישה אנטי לחשמלית, לא רוצה להטעין כל הזמן בטיולים ארוכים ובכלל חוששת מהבטרייה. 

לפני 9 שעות, 3n כתב:

קיה נירו

קיה נירו היבריד - Motodeal

MG  - 

mg zs היברידי - Motodeal

יונדאי קונה

יונדאי קונה היבריד - Motodeal

גש לסוכניות ותתמקח , תוכל להגיע למחירים דומים ולעיסקאות מזומן ניתן לשפר גם את המחירים הללו.

תודה יש באמת על מה להתמקח פה ? 

כמה באמת יורידו במחיר ? 

ואיפה דרך אגב היום הכי כדאי לקחת מימון לאזור ה80 אלף ש"ח ?

עריכה אחרונה על ידי haims84
פורסם (נערך)

אם אתה זקוק להלוואה לצורך רכישת רכב, והרכב הנוכחי ממלא את הצרכים ומראה אמינות, אל תחליף אותו כעת, אלא כאשר יתחיל לעשות צרות או שהצרכים ישתנו. כיום הלוואות הן עניין יקר. מה שכן, בינתיים כדאי לפנק את הרכב הקיים באמצעים לשמירת הרצועה בביטחון.

אם אתה רוצה לקבל מושג על עלות ההלוואה קבע פגישה עם פקיד הבנק ״שלך״. קרוב לודאי שהבנק שמכיר אותך ייתן את ההצעה הטובה ביותר, ואם זו תהיה יקרה תחשוב שוב האם יש הצדק;לקחת הלוואה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 שעות, haims84 כתב:

אבל האישה אנטי לחשמלית, לא רוצה להטעין כל הזמן בטיולים ארוכים ובכלל חוששת מהבטרייה. 

אבל גם בהיברידית יש בטריה...

חוששת מקרינה? תחדש לה שגם היא (וגם אתה) פולטים קרינה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
בתאריך 31.7.2025 בשעה 06:56, sperial כתב:

אם אתה זקוק להלוואה לצורך רכישת רכב, והרכב הנוכחי ממלא את הצרכים ומראה אמינות, אל תחליף אותו כעת, אלא כאשר יתחיל לעשות צרות או שהצרכים ישתנו. כיום הלוואות הן עניין יקר. מה שכן, בינתיים כדאי לפנק את הרכב הקיים באמצעים לשמירת הרצועה בביטחון.

אם אתה רוצה לקבל מושג על עלות ההלוואה קבע פגישה עם פקיד הבנק ״שלך״. קרוב לודאי שהבנק שמכיר אותך ייתן את ההצעה הטובה ביותר, ואם זו תהיה יקרה תחשוב שוב האם יש הצדק;לקחת הלוואה.

כן הלווה זה אכן משהו שצריך להתחשב בו. 

מה הכוונה ב"אמצעים לשמירת הרצועה" ? 

החלפתי את המערכת טיימינג לפני מס' חודשים... 

בתאריך 31.7.2025 בשעה 11:33, רועי5 כתב:

צ'רי טיגו 4 היברידי שבתגובה הראשונה נראה כמו הקניה הכי טובה היום בשוק. לא מכיר אותו, האחיות הגדולות יותר כזה מקבלות יופי של פידבקים.

כן, הבעיה שככל שאני קורא יותר על הסיניות, אני מגלה שיש להם לא מעט בעיות בטיחות ובעיות טכניות. 

שלא לדבר שאין לדעת מה יהיה הערך ו/או השוק שלהם עוד כמה שנים במידה וארצה למכור.

בתאריך 31.7.2025 בשעה 13:16, borsood כתב:

אבל גם בהיברידית יש בטריה...

חוששת מקרינה? תחדש לה שגם היא (וגם אתה) פולטים קרינה.

לא בקטע של קרינה. 

היא פחות מתחברת לעניין שצריך לחפש תחנות טעינה במידה ועושים טיול ארוך או רחוק ולא רוצה להתקע פתאום בלי טעינה מספיקה בסוללה.

פורסם
לפני 57 דקות, haims84 כתב:

מה הכוונה ב"אמצעים לשמירת הרצועה" ? 

בקיצור - כל מה שלמדת בשרשור הייעודי למנוע זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 36 דקות, sperial כתב:

בקיצור - כל מה שלמדת בשרשור הייעודי למנוע זה.

לא מכיר, אשמח לקישור לשרשור (חיפשתי ולא מצאתי).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...