Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יותר מרווח וגדול?

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אני צריך רכב שבעה מושבים מרווח בתקציב של 200 אלף שח בערך חשבתי על  הצ'רי טיגו 8 הייבריד ואז שמעתי שבקרוב מגיע הג'אקו 8 אני יודע שמבחינת מנוע וגיר הם זהים האם גם מבחינת מרחב פנימי ותא מטען זהים או שלאחד מהם יש יתרון בגודל ?

אני נוסע הרבה וצריך את המרחב הפנימי וגם אשמח שיהיה חסכוני מאובזר ועם אחריות ארוכה לכן חשבתי על הרכבים האלו אבל אם למישהו יש רעיון נוסף אז בכיף.

תודה לכל עונים.

פורסם

אני יודע שיש בסוכנות טויוטה רעננה כרגע היילנדר 2022 ב199 אלף שקלים. נכון, זה משומש.. אבל זה הרבה יותר רכב מהאופציות שציינת

מדובר בדגם היברידי

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם

ביום יום יש לי מיצובישי אאוטלאנדר 2023 וקיבלתי בדיוק עכשיו רכב חלופי צ'רי טיגו 8.
הצ'רי הרבה יותר צפוף מהמיצובישי. הצ'רי בולע דלק ומאובזר הרבה יותר, אבל המיצובישי נוסע יותר טוב.

באופן כללי לשבעה נוסעים באופן קבוע שניהם לא מרווחים (למטרה הזו אני מחזיק בשברולט טראוורס שעולה על שניהם בכל פרמטר למעט אולי צריכת דלק)

פורסם
לפני 18 דקות, OferMan2 כתב:

ביום יום יש לי מיצובישי אאוטלאנדר 2023 וקיבלתי בדיוק עכשיו רכב חלופי צ'רי טיגו 8.
הצ'רי הרבה יותר צפוף מהמיצובישי. הצ'רי בולע דלק ומאובזר הרבה יותר, אבל המיצובישי נוסע יותר טוב.

באופן כללי לשבעה נוסעים באופן קבוע שניהם לא מרווחים (למטרה הזו אני מחזיק בשברולט טראוורס שעולה על שניהם בכל פרמטר למעט אולי צריכת דלק)

הוא מדבר אם הבנתי נכון על הצרי PHEV הוא חסכוני בדלק בטירוף לפי הנתונים היבשים,

אבל מענין מה זה הגאקו שהולך להגיע,

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...