Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוקץ רכבים חדש

פוסטים מומלצים

פורסם

אם שיעבוד אמור למנוע העברת בעלות, איך ברכב שהוצג במאקו, הצליחו להעביר את הרכב 5 ידיים?

הבעיה היא בהעברת בעלות בדואר, ואיך לא עוצרים אנשים בדואר?

לגבי השחרת מספרים, מה זה יעזור?

ברגע שמישהו מוכר רכב, אני מבקש ממנו רישיון רכב ו/או מסמכי טיפולים שבהם אני כבר אראה את מספר הרכב.

ואם אני מחפש מספר רכב רנדומלי, טיול קטן ברחוב, ואני דג כמה מספרים.

פורסם

@Ron Poh

1. השעבוד הוא בדיוק מה שחסם את האפשרות להעביר בעלות - רוב הסיכויים שברכב מהכתבה לא היה שעבוד ולכן הצליחו להעביר אותו 5 ידיים.

2. הדואר באמת בעייתי, מסכים שצריך פיקוח הדוק יותר, אבל עד שזה יקרה - השעבוד מגן עלינו בפועל.

3. טשטוש מספרים ברשת לא פותר הכל, אבל זה מצמצם סיכוי שינצלו מודעה ביד2/פייסבוק כיעד קל.

4. נכון, תמיד אפשר “לדוג” מספר ברחוב. ההבדל הוא שמודעות באינטרנט נותנות לנוכלים את כל החבילה על מגש - רכב שמוצע למכירה, עם תמונות, לפעמים גם שם וטלפון של בעלים. טשטוש מספר פשוט מקשה עליהם למצוא יעד קל.

ברור שאין 100% הגנה, אבל ההמלצות הנ"ל מורידות משמעותית את הסיכון.

פורסם

@Ron Poh כנראה שלא הבנת איך העוקץ מתבצע..

העבריינים ביצעו כמה העברות בעלות פיקטיביות ברצף, כל פעם רשמו “בעלים חדש”, ובכל פעם כזו בעצם יכלו לפנות לעוד חברת מימון ולקחת עוד הלוואה כנגד אותו רכב..

פורסם

דווקא בגלל שהבנתי אני שואל.

חברת מימון נתנה הלוואה מבלי לרשום הערת אזהרה על שמה?

וברגע שיש הערת אזהרה, איך חברה אחרת נתנה הלוואה נוספת?

פורסם

יכול להיות שעוברות כמה שעות עד שרואים את השיעבוד, ובזמן הזה עושים עוד סיבוב. אפשר למנוע את זה בשניה, אם חברת המימון תבקש לראןת את הרכב או לפחות לצלם את מבקש ההלוואה עם הרכב. 

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מקפיץ כי שוב עלה פוסט מעניין בנושא. מצאו בעוספייה ת.ז. מזויפות וקומבינה עם הדואר שנציגים שם מעבירים בעלות עם ייפוי כוח בלי שום בעיה. דיברנו על עניין השעבוד גם כן כפתרון. 

פוליטיקאי בשם אביר קארה ניסה לשים לזה סוף. נפגש עם כל מיני נציגים וכו'. 

הועלו הרבה אפשרויות. חלקן מאוד פשוטות. 

שימו לב לתגובה הבאה, שמאוד מאוד מקוממת: 

ממשלה חלם.

Screenshot_20260514-134322.png

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • מבאס 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...