Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי טוסון 2025 הייבריד בגרסה ארוכה, הנעה כפולה ו-230 כ"ס נחת בישראל - מחיר החל מ-199,900 שקל

Shmelov

פוסטים מומלצים

יונדאי טוסון הייבריד נוחת בישראל בגרסתו הארוכה והמרווחת יותר, עם הנעה היברידית 230 כ"ס, הנעה כפולה כסטנדרט וארבע רמות גימור לבחירה.

הטוסון הייבריד משווק כסטנדרט עם מערכת הנעה כפולה HTRAC והוא כולל בורר מצבי שטח ובמערכת בקרה דינמית e-Motion העושה שימוש ביכולת של המנוע החשמלי לשנות את המומנט באופן מיידי לטובת שיפור האחיזה והיציבות. מרווח הגחון גדול יותר ב-4 ס"מ מזה של גרסאות ההנעה הקדמית כך שהוא עומד על 21 ס"מ, מספיק בהחלט לטיולי שבילים בסוף שבוע. 

כאמור, הטוסון הייבריד החדש ישווק ב-4 רמות גימור, רמת הגימור הבסיסית פיור (Pure) כוללת מולטימדיה "12.3 עם הרחבה לאנדרואיד אוטו ואפל קארפליי, חיישני חניה קדמיים ואחוריים, חיישני תאורה וגשם, מפתח חכם, בקרת אקלים מפוצלת עם יציאות לאחור, חלונות כהים, שקעי USB-C מלפנים ומאחור, חישוקי "17 ועוד. רמת הגימור אקזקיוטיב (Executive) מוסיפה לרשימה חישוקי "19, משטח טעינה אלחוטי וחלון גג פנורמי. 

רמת הגימור אולטימייט (Ultimate) מוסיפה על רמת הגימור אקזקיוטב לוח מחוונים דיגיטלי "12.3 מלא, מראה מרכזית מתכהה אוטומטית, ריפודי עור, מושבים קדמיים חשמליים עם זכרונות למושב הנהג, תאורת אווירה במספר גוונים, פנסי LED אחוריים ודלת תא מטען חשמלית. רמת הגימור הבכירה אקסלנס (Excellence) מוסיפה על זה מצלמת 360 מעלות, תצוגת שטח מת בלוח המחוונים ומערכת שמע פרימיום מבית BOSE.

קישור לכתבה:

https://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/היברידי-ארוך-2025-יונדאי-טוסון-הייבריד-נחת-בישראל-מחיר-199900-שקל

🚙🏔️

123124.jpg

ffjfjf24235.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה מרשים. מאוד צורם שדרגת זיהום האוויר שלו עומדת על 13 (לצורך העניין הספורטאז ההיברידית - 10; ראב4 - 7), ככל הנראה בגלל תוספת הגודל/משקל. 

אם כי בהשוואה לראב4 ההבדלים בגודל אינם משמעותיים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שאולי לא התעמקתי בכתבה

אבל הגירסה הארוכה של הטוסון מוסיפה מקומות ישיבה? או שהרכב נשאר עם חמשה מקומות בלבד?

ואם לא הוסיפו מקומות ישיבה אז מה החידוש כאן? רק תא מטען יותר גדול?

אני לא ממולח כמו הנהלת יונדאי כנראה, אבל אני מתקשה לראות מדוע אנשים יקנו את הרכב אם יש את אותה הגירסא בקומפקטי וזול יותר.

או שלא.

עריכה אחרונה על ידי המגיב
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשאר עם חמישה מקומות ישיבה. יותר מקום במושב האחורי ובבגאז'.

יש השקה גלובאלית לדור הבא של הראב4 מחר ב4 בבוקר.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, navnav99 כתב:

נראה מרשים. מאוד צורם שדרגת זיהום האוויר שלו עומדת על 13 (לצורך העניין הספורטאז ההיברידית - 10; ראב4 - 7), ככל הנראה בגלל תוספת הגודל/משקל. 

אם כי בהשוואה לראב4 ההבדלים בגודל אינם משמעותיים. 

זאת גירסה בתקינה אמריקאית לכן מנוע הטורבו שלה לא עבר הפחתת הספק כדי להתאים לתקנות הזיהום האירופאיות כמו הספורטג'.

לפני שעתיים, yoav911gt2 כתב:

אכן תא מטען ומרווח גדול יותר במושב האחורי של רכבים מקטגוריה D.

הראב 4 גם החדש לא צפוי להציג מרווח כזה.

עריכה אחרונה על ידי bigzoltar
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 דקות, bigzoltar כתב:

זאת גירסה בתקינה אמריקאית לכן מנוע הטורבו שלה לא עבר הפחתת הספק כדי להתאים לתקנות הזיהום האירופאיות כמו הספורטג'.

תקינה קנדית ליתר דיוק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, yoav911gt2 כתב:

בטח שתגיע לישראל תמכר במבצע השקה של 240K וצפונה...

• אהבתי 1
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק לי מפריע שאנחנו באמצע 2025 ולא כל הרכבים מגיעים עם מראה מרכזית מתכהה אוטומטית וטעינה אלחוטית לנייד?

מראה כזאת הייתה אצל חבר בטויוטה קורולה RUNX בשנת 2001.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כרגע עם אחת כזאת שכורה בחול והיא מעולה!

נסיעה נהדרת, מערכות בטיחות מתפקדות ברמה סמי אוטונומית, ותא מטען שמחזיק בשכיבה על הגב 2 מזוודות גדולות זו לצד זה ועוד יש מקום במימד האורך לתיק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...