Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב 7/8 מקומות

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

אני מתעניין בקניית רכב 7/8 מקומות יד שניה בזול, מה שהכי מעניין אותי ברכב שישמש אותי לתקופה ארוכה,

וגם כמובן הביצועים שלו, איזה רכב הייתם מציעים לי לקנות, ועד איזה שנתון/ק''מ להתפשר,

כמו כן, האם אני יכול להסתמך על אתרי יד 2 או סוחרי רכב, אני חייב לציין שאני מאד מבולבל מכמויות הרכבים שראיתי באתרים,

ולגבי סוחרים הרבה מאד אנשים הורידו אותי מזה כי הסוחרים לטענתם הם לא ישרים ככה שאני לא מוצא את עצמי בכל הסיפור,

ומה אתם אומרים לגבי רכישת רכב מכונס נכסים?

בתודה מראש על התגובות שלכם🙏

פורסם

זול הכוונה מקסימום 60K, אני מאד רוצה לא לעבור את ה50K, פחות מעניין אותי יופי העיקר איכות,

נסועה צפויה אני עשיתי בשנתיים וחצי האחרונות בערך 43K ק''מ, זה יוצא בערך 18K לשנה,

לגבי ידני, אין לי עדיין רישיון לזה, אני מאד מתלבט האם להוציא רישיון על ידני, אין לי כל כך חשק לנהוג

על ידני, אין לי הרבה סבלנות לזה, הגם שמישהו אמר לי שאחרי שמתרגלים לזה זה כמו אוטומט,

לא יודע מה להחליט, בכל מקרה זה לא למיידי.

תודה על ההיענות.

פורסם

זה תקציב גבולי מאד בשביל הנסועה. נסה לחפש אאוטלנדר 2013 או 2014, בתקציב תמצא אחד לא טחון מדי.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נסה לחפש טיוטה ורסו/מאזדה 5

עם הנתונים הטובים ביותר שיכנסו לתקציב.

הן רכבים שיחסית מזדקנות יפה יחסית לשאר הרכבים.

ב60 אלף תוכל למצוא סביב 2015 לדעתי

• רעיון טוב! 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...