Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור אנדרואיד אוטו לניסן קשקאי דגם חדש

danik56

פוסטים מומלצים

אם אין תמיכה מובנת בחיבור אלחוטי (אתה יכול לבדוק בקטלוג של הדגם או בספר הרכב) אתה פשוט יכול לקנות מתאם ב80 שקל מדוד עלי הם עובדים מצוין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, TZR84 כתב:

אם אין תמיכה מובנת בחיבור אלחוטי (אתה יכול לבדוק בקטלוג של הדגם או בספר הרכב) אתה פשוט יכול לקנות מתאם ב80 שקל מדוד עלי הם עובדים מצוין.

האמת אני קצת מבולבל, כי בכל הסרטונים של הדגם הזה בחו"ל יש מולטימדיה מובנה מבוסס גוגל ואין צורך להקרין את הטלפון.  לא ברור לי למה לארץ מביאים רכב בשנת 2025 שדורש חיבור עם כבל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש למישהו מושג איך יוצרים חשבון עבור Nissan Connect ?

במערכת אנדרואיד המובנית בקשקאי החדשה יש אפשרות ליצור פרופיל משתמש אבל זה דורש לעשות

לוגאין למערכת של ניסאן שציינתי קודם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי לשירות ניסאן ישראל?

(*) במיוחד עבור קוני רכב חדש מהחברה, במעמד המסירה, או מיידית לאחר מכן, בתיאום פגישה לצורך הדרכה,.

אחרי הכל, שילמת מעל מאה אלף שקל על התענוג?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צודק, ציפיתי שהם יסבירו.  אבל במעמד המסירה רק חיברו עם כבל.  אמרו שרק ככה עובד.

דיברתי גם עם יועץ טכני בטלפון, והוא הפנה אותי למדריך המולטימדיה שלא שווה כלום.

אני מנסה להבין אם יש פה מישהו עם רכב דומה אם יש סיכוי שזה יעבוד לי בלי הכבל.

• מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחיפוש בפורומים זרים עולה שיש תמיכה בחיבור אלחוטי של אנדרואיד אוטו.  כפי הנראה האופציה הזאת מנוטרלת

בדגמים שנמכרים בארץ.  (אגב, ברכב השני שלנו, קונה EV, היתה בדיוק אותה תופעה, אבל הסתובב מדריך ברשת איך לאפשר חיבור אלחוטי)

ניסיתי להתחבר באמצעות מתאם בלוטוס שקונים בכמה גרושים אצל הדוד עלי, אלא שאז אנדרואיד אוטו מתחבר אבל שיחות טלפון לא עוברות לרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מערכת גוגל מובנית קיימת ברכב.  בלי קשר לטלפון היא מתחברת לאינטרנט וגוגל מאפס פועל בלי בעיה.

אפשר להתקין ספוטיפי ו WAZE מפליי סטור.

אלא שהאפליקציות אחרי ההתקנה נתקעות.

כנראה שזה לא משהו שבדקו עד הסוף בארץ.

• מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...