Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב משומש, וראיתי אחד אצל סוחר (ליתר דיוק אבא שלי ראה אותו). ביקשתי שישלח לי תמונה של הרשיון לבדוק את העבר (דוח סליקה וכו') והוא שלח אותו עם הפרטים הנ"ל מחוקים, וממה שאני רואה השם שלו מתחיל באות אחרת מזו שברשיון (האות הראשונה חשופה) - יש פה איזה עוקץ שאני מפספס?

תודה מראש

פורסם

באופן כללי עדיף להימנע מלקנות מסוחר, יש הרבה סוחרים רמאים וגם אם אתה יודע שהסוחר ישר רוב הסיכויים שהעסקה לא מאוד שווה..  רק אם מדובר ברכב מאוד ספציפי שאתה רוצה יש מה לבדוק סוחרים, באופן כללי יש מספיק רכבים מפרטי.

• רעיון גרוע 1
פורסם

אתה לא צריך את השם והכתובת לצורך דוח הסליקה, והוא מנסה לצמצם את החשיפה של הפרטים הללו (מקל על גנבת זהות ועוד)

לפני 18 שעות, ELI001 כתב:

באופן כללי עדיף להימנע מלקנות מסוחר, יש הרבה סוחרים רמאים וגם אם אתה יודע שהסוחר ישר רוב הסיכויים שהעסקה לא מאוד שווה..  רק אם מדובר ברכב מאוד ספציפי שאתה רוצה יש מה לבדוק סוחרים, באופן כללי יש מספיק רכבים מפרטי.

באופן עדיף לא לכתוב כשאין לך מה להוסיף. רמאים יש גם לא מעט אצל המוכרים הפרטיים, רק שאצל מוכר פרטי תצטרך לחפש את החברים שלך במקרה שתתקל ברמאות.

הסוחר בניגוד למוכר הפרטי - חייב בגילוי נאות. במקרה שהוא לא עשה כן - הרבה יותר קל לתבוע אותו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אגב, יכול להיות שברישיון הרכב עדיין מופיע השם והכתובת של הבעלים הקודם ( זה שמכר את הרכב לסוחר ).

הגיוני שימחק את הפרטים האלה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממה שאני ראיתי רוב הסוחרים גנבים ולא שיש לי בעיה אם מישהו שמוכר רכב תקול

הבעיה היא שהוא מציג את הרכב כאילו הוא יצא עכשיו מהחברה, ובגלל שזה לא הפעם הראשונה שלו הוא יעשה את זה יותר טוב מפרטי שינסה לעקוץ

מי שמסטאר ברכבים שיקנה מסוחרים, אבל האדם הקלאס זה לא כוחות של רמאות מול מי שזה המקצוע והתחביב שלו

• רעיון טוב! 2
פורסם

אם מופיעים מספר הרכב ומספר תעודת הזהות של בעל הרכב, אין לך בעיה להוציא דוח סליקה.

לגבי הדעה על הסוחרים אני נאלץ להסכים. יש אינסוף מכוניות מפרטיים, לקנות מסוחר נראה לי מיותר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...