Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתפר לבד מגיל 15.

לפני זה אבא שלי היה מספר אותי (מגיל 3-4 לדעתי)

צריך מכונת תספורת טובה. (הפשוטות מושכות לי בשיער)

וקצת נסיון.

מה שאני עושה זה תספורת בסיסית.

כל היקף הראש חוץ מהמלמעלה. מספר 3 במכונה.

למעלה 3.5-4 (כי יש לי כיפה ואני צריך שהיא תתפס. אתה יכול בכיף לעשות הכל 3)

מאחורה בעורף זה קצת קשה לבד. צריך מיומנות כדי ליישר שם. תעזר במישהו או שתתנסה על עצמך עד שבסוף תלמד לבד)

.

פורסם
לפני כשעה, omricn כתב:

מסתפר לבד כבר כ8 שנים. הייתי מספר גם את הילד עד שהגיע לגיל 10 והחליט שרוצ הללכת לספרים משום מה.

אל תקנה שום מראות משוגעות וכל מיני שטויות, כל מה שאתה צריך זו מראה כזו:

image.png.267d3fdc557984998c7d207b9ea594a8.png

ומכונה אלחוטית טובה + עם זמן סוללה ארוך ויכולת לעשות לה Zero Gapping לגובה 0.

זו ה JRL שאני רכשתי לפני כשנתיים - JRL FreshFade 2020C וזו המכונה הטובה ביותר שהיתה לי בחיים.

אתה לא צריך כל מיני מכונות פינישים וכו', אל תתפזר סתם. את המכונה הזו אפשר לשפר ב2 דקות (Zero gapping) כך שהסגירה הכי נמוכה שלה הופכת למספר 0. בנוסף עובדת רצוף 3-4 שעות והסכינים שלה סופר איכותיות, פשוט עולם אחר.

JRL Fresh Fade 2020C

מפה והלאה, זהו תהליך למידה והתמקצעות של דירוג טוב, קיצור למעלה עם מסרק + מכונה.

מצרף כמה תמונות, עברו מאז כבר כמה שנים וגם התוצאות האלו השתפרו.

image.png.441a241914d89cc0e879deb22958e790.png

image.png.1e4c7953cc0f51eb75508e6de047a322.png

image.png.5498418a3166d46322ba48abb32df9dc.png

image.png.d276c4ba6e39606b3abcc49d6437f826.png

image.png.654d145f8ad2925337ded595b8567c96.png

וואו! תודה רבה על התגובה, הסרטון והתמונות.

יש לי מכונת תספורת של VGR (משהו סיני), איך אני יודע אם אני יכול להפוך אותה ל- Zero Gapped? דגם המכונה VGR V-256.

את המכונה שלך, קנית בארץ או אצל הדוד אלי?

לפני 51 דקות, om2 כתב:

מסתפר לבד מגיל 15.

לפני זה אבא שלי היה מספר אותי (מגיל 3-4 לדעתי)

צריך מכונת תספורת טובה. (הפשוטות מושכות לי בשיער)

וקצת נסיון.

מה שאני עושה זה תספורת בסיסית.

כל היקף הראש חוץ מהמלמעלה. מספר 3 במכונה.

למעלה 3.5-4 (כי יש לי כיפה ואני צריך שהיא תתפס. אתה יכול בכיף לעשות הכל 3)

מאחורה בעורף זה קצת קשה לבד. צריך מיומנות כדי ליישר שם. תעזר במישהו או שתתנסה על עצמך עד שבסוף תלמד לבד)

תודה על התגובה

בשביל זה פתחתי את הפוסט, למצוא מכונת תספורת טובה (לא מחפש את הטובה ביותר).

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם
לפני כשעה, omricn כתב:

מסתפר לבד כבר כ8 שנים.

פשוט וואו,

סחתיין על הFADES.

והמראה שלך - המלצה מצוינת.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 18 שעות, ChaoscripT כתב:

את המכונה שלך, קנית בארץ או אצל הדוד אלי?

בארץ, זו לא מכונה סינית, אמריקאית.

עלתה סביב 500 אם אני זוכר. זו ליגה אחרת משאר המכונות והמחיר לא רע בכלל, מאוד מומלץ, במיוחד למתחילים כי היא מאוד קלה לעבודה והסכינים שלה סופר איכותיות.

לשאלתך, לא לכל מכונה ניתן לעשות Zero gap, בדרך כלל רק במכונות מקצועיות.

פורסם
לפני שעה, omricn כתב:

בארץ, זו לא מכונה סינית, אמריקאית.

עלתה סביב 500 אם אני זוכר. זו ליגה אחרת משאר המכונות והמחיר לא רע בכלל, מאוד מומלץ, במיוחד למתחילים כי היא מאוד קלה לעבודה והסכינים שלה סופר איכותיות.

לשאלתך, לא לכל מכונה ניתן לעשות Zero gap, בדרך כלל רק במכונות מקצועיות.

תודה רבה על העזרה

שאלה נוספת ברשותך, הספר מנקה עם תער את המסביב (מסגרת) איך אתה מתמודד עם זה?

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם
לפני שעתיים, ChaoscripT כתב:

הספר מנקה עם תער את המסביב (מסגרת) איך אתה מתמודד עם זה?

קיבלת את התשובה של עמרי וגם אני התייחסתי לזה באחת ההודעות למעלה - קודם מורידים את כל הפלומה על הצוואר עם המכונה (בלי מסרקי גובה) או עם סכין גילוח, ואז שמים חתיכת מסקינג טייפ בין האוזניים בקו שאתה רוצה 'למסגר' ועוברים שם כמה פעמים עד שהכל ישר. את הצדדים והחלק הקדמי אפשר לעשות מול המראה.

משהו כזה, תדמיין שהפס הצהוב זה הסרט הדביק:

image.thumb.png.0b448ec8f8637d057e2bdcb29a250e47.png

• רעיון טוב! 1
פורסם

1+ על וואהל תוותר על הצעצועים במותג פנסוניק הם מתאימים לתיקוני זקן ולא לתספורת.

הנוגע לאיזורים אינטימיים לוואהל שיל יש מתקן להשרת שערות מהאזניים 😉

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

כבר המלצתי פה על המכונה הכי טובה שהיתה לי, ממש זולה  70 שח בערך מעלי אקספרס, עוד חברים קנו בהמלצתי וכולנו מרוצים. אנחנו כולנו קרחים והמכונה מספרת קצר ממש: Kemei 1949 Pro Electric Barber Full Metal Professional Hair Trimmer For Men Beard Hair Clipper Finishing Hair Cutting Machine - AliExpress 6

ואני מסתפר לבד מגיל 23-51. התחלתי כי הייתי ביפן ודרשו על תספורת 50$....

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

ההמלצה שלך טובה חלקית, לדבריך כל המשתמשים אתה וחבריך קרחים, ז"א שאין חיתוך שיער ארוך.

כך שייתכן לדוגמא שבחיתוך שיער המשתמש יחווה משיכה של שיער ועוד.

פות’’ש או לצורך העניין גם אני נכנסתי כאן לשרשור לצורך תספורת של שיער סמיך ארוך.

פורסם

מצטרף להמלצה על Wahl, משתמש בשנים האחרונות ב-Senior שלהם אחרי כמה מכונות פחות חזקות. זו לא רואה בעיניים, ממה שבדקתי בזמנו הפרמטר החשוב בהקשר הוא מומנט ולאו דווקא סל"ד. מנגד, יש למכונה נטייה להתחמם (מרגישים על העור) ויש דגרגציה מובחנת של הסוללה הנטענת (שינוי ניכר כשמשתמשים עם כבל לעומת בלי).

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 שעות, borsood כתב:

1+ על וואהל תוותר על הצעצועים במותג פנסוניק הם מתאימים לתיקוני זקן ולא לתספורת.

הנוגע לאיזורים אינטימיים לוואהל שיל יש מתקן להשרת שערות מהאזניים 😉

לפני שעה, yoni162 כתב:

מצטרף להמלצה על Wahl, משתמש בשנים האחרונות ב-Senior שלהם אחרי כמה מכונות פחות חזקות. זו לא רואה בעיניים, ממה שבדקתי בזמנו הפרמטר החשוב בהקשר הוא מומנט ולאו דווקא סל"ד. מנגד, יש למכונה נטייה להתחמם (מרגישים על העור) ויש דגרגציה מובחנת של הסוללה הנטענת (שינוי ניכר כשמשתמשים עם כבל לעומת בלי).

תודה על ההמלצת על Wahl, למעט הסניור שמתחממת (מעדיף אחת שלא), יש עוד אופציות טובות? שניתן להפוך את הסכינים של המכונה ל-0?

איך אני יכול לדעת מומנט של המכונה? לרוב מפורסם הסל"ד.

לפני 11 שעות, Michazzz כתב:

כבר המלצתי פה על המכונה הכי טובה שהיתה לי, ממש זולה  70 שח בערך מעלי אקספרס, עוד חברים קנו בהמלצתי וכולנו מרוצים. אנחנו כולנו קרחים והמכונה מספרת קצר ממש: Kemei 1949 Pro Electric Barber Full Metal Professional Hair Trimmer For Men Beard Hair Clipper Finishing Hair Cutting Machine - AliExpress 6

ואני מסתפר לבד מגיל 23-51. התחלתי כי הייתי ביפן ודרשו על תספורת 50$....

מכירה את החברה הזו, היא אחלה, יש גם את VGR שהם יחסית מומלצות בגזרה הסינית.

יש לי מכונת תספורת של VGR, לצערי את שלי לא ניתן להפוך ל-0.

פורסם
לפני 14 דקות, ChaoscripT כתב:

תודה על ההמלצת על Wahl, למעט הסניור שמתחממת (מעדיף אחת שלא), יש עוד אופציות טובות?

הואהל סניור שלי נטענת ולא מתחממת. הספרית מרוצה. אבל תרצה אולי לבחון מכונות אחרות מהמותג.

שים לב שנטענות מתאימות ל 220V יותר נדירות, ומשום מה המטענים הם לא במתח אוניברסלי.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 3 שעות, borsood כתב:

הואהל סניור שלי נטענת ולא מתחממת. הספרית מרוצה. אבל תרצה אולי לבחון מכונות אחרות מהמותג.

שים לב שנטענות מתאימות ל 220V יותר נדירות, ומשום מה המטענים הם לא במתח אוניברסלי.

מה הכוונה נטענות מתאימות ל- 220V יותר נדירות?

פורסם

לא ספר ולא מסתפר בעצמי יותר אבל בתקופת הצבא רכשתי Wahl Magic Clip ביחד עם מכונת פינישים Andis Slimline Pro והייתי מסתפר בעצמי ועושה אפילו דירוג

שים לב שאם אתה רוצה תספורת יותר מיוחדת ממספר אחד בכל הראש תעשה טובה ואל תנסה אפילו בלי המערכת הזאת של ה-3 מראות שתולים על הדלת כי זה מאוד קשה להחזיק עם יד אחת מראת יד ועם יד שניה מכונת תספורת

• תוכן חדש...