Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוניק 2013 קוד תקלה P0171

פוסטים מומלצים

פורסם

שברולט סוניק 2013 קוד תקלה P0171 system too lean, bank 1

לפני שאלך למוסך, איזה דברים אפשר לבדוק עצמאית וזה לא טרחה גדולה מאוד?

בדקתי ויזואלית את הצינורות באיזור פילטר האוויר, הבנתי שאפשר לנסות לנקות את חיישן MAF - עם מה מנקים אותו? ספריי מגעים?

תודה

פורסם

במרכזי אמרו ששסתום ואקום בסעפת לא תקין אבל אין חלק מקורי (בלי שאר הסעפת) לכן משתמשים בחלופי, לא מצאתי מקטים פה ופה, אבל חיפוש פשוט הניב את התוצאה הזאת ככה שיש חלק מקורי ואין צורך להחליף את כל הסעפת בכל מקרה.

פורסם
לפני 6 שעות, GKME כתב:

במרכזי אמרו ששסתום ואקום בסעפת לא תקין אבל אין חלק מקורי (בלי שאר הסעפת) לכן משתמשים בחלופי, לא מצאתי מקטים פה ופה, אבל חיפוש פשוט הניב את התוצאה הזאת ככה שיש חלק מקורי ואין צורך להחליף את כל הסעפת בכל מקרה.

אתה בטוח שלא מדובר על הניפל הכתום שבתוך הסעפת?

image.thumb.png.2eaa206447e02e0277f656c1f1d99552.png

יש שם כדור כתום כזה, לפעמים הוא נשאב בפנים אז לא ממש מדובר בשסתום תקול אלא חסר ואי אפשר להחליף אותו אלא את כל הסעפת בלבד. תקרא את המשך הפוסט הזה:

פורסם

@Aviv13467 יש לי את המנוע 1.6 ללא טורבו ואת החלק שהחליפו ביקשתי לשמור, אז יש לי למה להשוות. החלק זה אותו החלק כמו בקישור לאי ביי.

לגבי המשך הפוסט, תודה שהפנית אותי כי לא התעמקתי קודם בגלל שזה מנוע שונה אז אבדוק את זה.

פורסם
לפני 3 דקות, GKME כתב:

@Aviv13467 יש לי את המנוע 1.6 ללא טורבו ואת החלק שהחליפו ביקשתי לשמור, אז יש לי למה להשוות. החלק זה אותו החלק כמו בקישור לאי ביי.

לגבי המשך הפוסט, תודה שהפנית אותי כי לא התעמקתי קודם בגלל שזה מנוע שונה אז אבדוק את זה.

אם כך אז הפוסט ההוא לא רלוונטי אלייך, אלו תסמינים שקיימים רק במנוע 1.4 טורבו

אני לא ממש בקיא במנוע 1.6 אז לא אוכל לעזור לך

פורסם

הבעיה נפתרה וזה כמו בקישור האחרון שטום העלה. פשוט מאוכזב שהמוסך (המרכזי!) היה צריך לשקר שלא קיים חלק כזה מקורי של שברולט ללא כל הסעפת כשחיפוש פשוט מצא אחד כזה באי ביי עם מקט והכל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...