Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי שעברתי ליד השוק ואכלתי את השניצל בבאגט שיש שם שהוא אחלה וענק (מעדיף בפיתה אגב) אבל שואף ל50 שקל (הזייה)

וגם נתקלתי בכמה פלאפלים סבבה שנושקים ל30 שקל 

למישהו יש המלצה לאוכל רחוב במחיר הגיוני שהוא סבבה?

הייתי בטוח שיוקר המחיה זה בעיקר בתא אבל מסתבר שבנתניה המחירים הרבה יותר גבוהים.

תודה

פורסם

פעם לפתוח בסטות לא חוקיות ולהעלים מסים היה מספיק - את החיסכון היו מגלגלים אל הלקוח. היום כבר בעייתי יותר לנהל עסק בתחום המזון עם ג'וקים שרצים חופשי על הדלפק, והפשע המאורגן העלה את התעריפים הקבועים שלו, לכן המצב מאלץ להדק את החגורה ולייקר את המוצר הסופי.

• מבאס 1
פורסם

"לחם חביתה בנתניה גיבורי ישראל 24"

הביקורת של ניב גלבוע 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

image.png.a03abc3f9a8e6a3682459dc64a25913d.png

https://www.ynet.co.il/news/article/s11xuwg0a

אמנם הצו המדובר היה ל-15 ימים אבל הביקורת האחרונה על המקום בגוגל היא מלפני 8 חודשים, כך שאני בספק אם הוא עדיין מתפקד. וגם כשעוד כתבו ביקורות הן היו לא משהו.

הערת אגב: גרתי בנתניה קצת מעל עשור ועדיין לא פגשתי שם אף ויקי שלא היה קשור איכשהו לפשע המאורגן. בכלל, לא פגשתי הרבה גברים בשם ויקי מחוץ לנתניה, נראה שזה איזה קטע מקומי.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • מצחיק 1
פורסם

לחם חביתה - המקום מסתבר נסגר.

בית הסנדויץ - אחלה מקום לאכול. הבעיה זה שאתה יושב בחוץ, אין ממש מקום סגור לשבת בו. יש כוך אבל סביר להניח שלא יהיה מקום.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

איזה איזור של נתניה?

בעיקרון היא נהייתה עיר יקרה כמו רוב ערי המרכז.

לא מזמן התמזל מזלי לטעום במקום שנקרא זורבה, פיתה מפוצצת בבשר אסאדו מפורק עם הרבה דברים טובים. סביב 50 שקלים, אבל כמות מאוד גדולה של בשר. יצאתי שבע יותר מדי. מאוד טעים. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש לחם חביתה בנתניה. 

עברתי ליד אתמול. 

למה שאני אשלם 30 שקל על בגט עם חביתה שאני מכין את זה יותר טעים לבד בבית? 

פורסם (נערך)

אוכל רחוב בנתניה מממ תן לי לחשוב בוא נראה...
תמשיך על כביש החוף/כביש 4 צפונה.
תאכל בחדרה אצל שאולי/רפי בצומת.

האוכל רחוב בנתניה די גרוע.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

כשעבדתי בנתניה לפני כמעט עשור, היינו אוכלים מידי פעם צהריים בבאגט של כושי ליד האצטדיון. מניח שהמחיר לא דומה להיום (לא יודע כמה עולה היום).

כן זוכר לטובה את השניצל.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

יש לך בסמילנסקי פינת הרצל. לא הייתי שם כבר כמה שנים אבל תמיד היה טעים (לאפה) ובמחיר סביר

IMG_7446.png

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 23 שעות, topop כתב:

פלאפל מוסא. 

תכננתי להגיע לחומוס אבל מסתבר שאין.

והפלאפל אחלה אבל 28 שקל 🤐

פורסם (נערך)

זורבה, מבטיח לך שלא תתחרט.

יש את השניצל של כושי בתחנת דלק באיזור משרדים איפה שהבניין הגדול של אלביט, גם נחשב ל"מקום".

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...