Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למפתח רטיטה

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 1.7.2024 בשעה 08:06, amosbmw כתב:

שכנעת,

כעת יש לי שני אפשרויות,

אימפקט סטנדרטי, עד 220 פוט/פאונד

אימפקט קומפקטי יותר, יקר יותר, עד 160 פוט/פאונד

מה עדיף אם עיקר השימוש למקומות בו צריך קומפקטי?

למיטב זכרוני, 160 פוט/פאונד זה קצת מעל 200 ניוטון/מטר

הקומפקטי קטן ב30% מהסטנדרטי

עריכה אחרונה על ידי yairw

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 1 דקה, yairw כתב:

שכנעת,

כעת יש לי שני אפשרויות,

אימפקט סטנדרטי, עד 220 פוט/פאונד

אימפקט קומפקטי יותר, יקר יותר, עד 160 פוט/פאונד

מה עדיף אם עיקר השימוש למקומות בו צריך קומפקטי?

למיטב זכרוני, 160 פוט/פאונד זה קצת מעל 200 ניוטון/מטר

הקומפקטי קטן ב30% מהסטנדרטי

יש לDewalt כלי ממש קומפקטי עם ביצועים טובים Atomic DCF921 אם אני לא טועה, גם לMilkwaukee יש את הStubby שלהם עם לא מעט כוח 

פורסם

האפשרות הזולה יותר והחזקה יותר היא הצעצוע הזה:

image.thumb.png.5a2d0a5373ba9201b5a4dfb807e491f5.png

השני קטן יותר, לכן שקלתי גם אותו, אם כי יקר יותר וחלש יותר:

image.png.186dcd0449be9c847eeed45818877064.png

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 8 שעות, ברווז כתב:

תהיתי עם איזו פציעה תשיב להודעה שלי :rofl:

אצלי זה להוציא מקדח אחרי שעבד קשה בלי לתת לו לנוח ולהתקרר קודם. לאט לאט אני לומד.

מעניין אם רק בארץ מתגאים בחוסר שימוש בצמ"א ? 🤔

פורסם
לפני שעה, innvision כתב:

כפפות הן ציוד מגן רק למקרים מאוד ספציפיים.  בחלק מהמקרים הן פשוט מסוכנות.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 12 שעות, innvision כתב:

לא. 

וכשאני צריך ציוד מגן, אני אכן מתמגן. שזה קורה הרבה יותר ממה שחשבתי שזה יקרה, אם להיות כנה. 

כפפות זה סיפור בפני עצמו. רוב הדברים שאני עושה לא מצריכים שימוש בהן- וחלק מהדברים שאני עושה אכן יהיו מסוכנים יותר עם כפפות כמו שאמר נהג לילה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ולמטרה שלמה התכנסנו, רכשתי Bosch GDS-400 במחיר מצחיק של בערך 320~ שקל כולל משלוח. בארץ המחיר הוא 850-900 שקל.

בן משפחה שלי בעל עסק ומייבא מוצרים מסין. המוצר מאתר סיני מוכר ששולח בתוך סין. לבעל החנות יש אישור של ספק מורשה של בוש והוא אפילו מראה ב-description שלו איך ניתן לבדוק שהמוצר מקורי לפי המדבקה, ושוחחתי עם אחד מחברי הפורום שרכש מפתח רטיטה של בוש בעבר גם במחיר דומה מאליאקספרס (אם קצת יקר יותר אבל לא בהרבה) וטען שבבדיקה באתר של בוש המוצר מקורי אז נקווה לטוב. גם המחיר לא רחוק מהחנות הרשמית בסין של בוש עצמם, הבדל של בערך 300 יואן = 150 שקל אז הגיוני ביותר.

כנראה שאם היה לי כסף עודף ושימושים בולטים נראים באופק הייתי הולך על אחד מהכלים של Dewalt שדיברתי עליהם, אבל ביחד עם הכלי מאמאזון, מטען וסוללה מהארץ זה היה מסתכם ב1,400 שקל בערך וכרגע עבורי, בשביל משהו שנחשב מותרות - כלומר רק יזרז תהליך עבודה ולא יעזור לי לפתור משהו שלא יכלתי לפני עם כלים ידניים זה היה טו מאץ'

זה היה או זה או לא לקנות כלום והנתונים של הכלי יחסית מרשימים, 400 ניוטון מטר חיזוק ו-600 ניוטון מטר שחרור אומים.  במחיר הזה לא מאמין שאתחרט, אולי מבחינת נתונים לא יספק את הביצועים של הכלים שבטופ אבל לגמרי חיה רעה ובטוח שיעזור לי בלא מעט דברים החל מפירוק גלגלים, קליפרים ואולי אפילו אום צירייה ביום מן הימים.

אשתדל להעלות סרטון של הכלי כשיגיע, מאמין שזה יקח סדר גודל של כמה שבועות.

• רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אז ה-Bosch GDS 18V-400 שלי הגיע ומה אני אגיד לכם חברה, אני חושב שרק החיוך שזה העלה לי על הפנים היה שווה את ה350 שקל שרכשתי אותו

אומנם אני מחזק את האומים שלי עם מפתח מומנט ורק לאחרונה לפני מספר שבועות יצא לי לחזק את הברגים אבל בשנייה אחד בלבד הוציא אותם. שלא לדבר על כך שזו סוללה 2 אמפר מקיט של מברגה שיש לי! מטורף.. מקווה שישמש אותי להרבה עבודות ויצליח לפתוח כל בורג בדרכו. הנתונים היבשים הם 600 ניוטון מטר פתיחה 400 סגירה.

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

אם אכפת לך מהגוזונים סגור את האום ביד 3-4 סיבובים ורק אז עם המפתח.

עריכה: כדיא גם שפריץ קטן של זזקל. ככה האום לא ייתפס.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

אם אכפת לך מהגוזונים סגור את האום ביד 3-4 סיבובים ורק אז עם המפתח.

עשיתי במהירות נמוכה, אבל אם אתה אומר שבכל זאת עדיף עם היד אז אקח לתשומת ליבי, תודה

עריכה: בצפיה חוזרת באמת עשיתי קצת מהר מהתרגשות אבל אשמח בכל זאת לפידבק האם סגירה איטית ומבוקרת היא גם סבבה

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
פורסם

גם בסגירה איטית, אם האום עקום תדפוק את ההברגה. ביד אתה תרגיש מיד ולא תוכל לגרום נזק.

• רעיון טוב! 2

• תוכן חדש...