Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים עד 60,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה רגל מאוד כבדה על הגז.

זה אכן לא רכב חסכוני. אבל בתחום הסביר.

מה שמשה כתב שניתן 1:12-13 בבינעירוני נראה לי יותר סביר לפותח השרשור

פורסם (נערך)

אני הבעלים הגאה של אינסיגניה 2019

יש 2 מנועים, מנוע 1500 טורבו 165 כ"ס והוא בהחלט מספיק לאוטו הזה, לא מעיצת רמזורים אבל מספיק כוח ל99 אחוז מהאנשים 99 אחוז מהזמן.

לי יש את גרסת ה2000 טורבו 260 כ"ס, 4X4 עם גיר 8 הילוכים בגרסת אינוביישן פרימיום. הדגם הזה מפואר מאוד כולל חימום לכל המוזבים, קירור למושבים קדמיים, תצוגת מהירות עילית, מושבים חשמליים, מסאז לכסא נהג עם זכרונות, מתלים אדפטיביים ועוד ים פיצרים שמגיעים מעולם היוקרה כמו חניה אוטונומית וכו..

הרכב חיה, שקט מאוד בנסיעה, התנהגות כביש טובה לפי מבחנים משל הסופרב והוולוו S40, בגאז גדול ועמוק (קטן בקצת משל הסופרב), תענוג בנסיעות ארוכות.

אבל- תאכלס גרסת ה260 כ"ס יקרה לתחזוקה, סט בלמים מלא דיסקים ורפידות (מגיעה מקורי קליפרים של ברמבו מוגדלים) עולה 10000 שקל בחברה ל4 גלגלים ואין תחליפי בחברה, חלקים רבים מגיעים בהזמנה מגרמניה, טיפול בסיסי לא יקר, קצת מעל 1000 קבל במוסכי החברה אבל החלקים הנלווים יקרים מאוד, חיישן MAF לדוגמא עולה 2300 שקל לעומת כמה מאות בודדות ברכבים "עממיים" יותר, צריכת דלק משולבת אצלי 9 ק"מ לליטר וזה בלי להשתולל על מצב ספורט, מצב ספורט על כל 260 הסוסים שלו בלחיצות כבדות והאצות חזקות יביא אותה לכיוון ה6 ק"מ אבל אז מקבלים חיה אחרת לגמרי עם צליל מנוע נפלא, גיר זריז והתנהגות כביש משובחת.

דיפרנציאל אחורי בגרסת ההנעה הכפולה עדין מאוד, למרות הכוח שלו ואחיזת הכביש זה לא רכב ללכת להשתולל בפצאל.

היתרון מול הסופרב לעומת זאת זה בביטוח, אני משלם 5000 שקל לשנה ביטוח מקיף לעומת הצעת מחיר של כמעט 11000 שקל שקיבלתי על הסופרב כששקלתי לקנות אחת מודל 2019 וזה הבדל משמעותי, וזה לא שהסופרב היא חכונה קלה וזולה לתחזוקה מתכתחילה.

אם נושא האחזקה משמעותי ולא מחפשים לקרוע כבישים אז גרסת ה1500 סמ"ק 165 כ"ס ברמת הגימור הבינונית ומעלה בהחלט מספיקה, ואז אתה מקבל הרבה רכב מאוד מפואר ומפנק אם התנהגות כביש טובה משל כל המתחרות שלה בסגמנט (ויסלחו לי כול חובבי הואגיות), צריכת הדלק שלה גם תהיה סבירה בהרבה מהדגם שלי, חבר חובב המותג עושה 12.5 ק"מ לליטר ממוצע וזה לא רע בכלל לרכב בגודל כזה.

לגרסת ה1500 אין מחלות ידועות כל עוד מטפלים בה כראוי במוסכי החברה.

הייתי מתרחק מכלים שאין להם היסטוריה מפורטת במוסך אופל מורשה.

עריכה אחרונה על ידי Roycohen1979
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

היה לי מאזדה 6 סטיישן 2016 - עד שנגנבה (בהמשך נמצאה, עברה שיפוץ כלשהו ועלתה חזרה על הכביש)

מנוע 2.0 צריכת דלק ממוצעת 11.08 ק"מ לליטר. הכי טוב שקיבלתי ממנה היה בנסיעה בין ערונית ארוכה 14.49

כרגע עם מאזדה 6 סדאן 2016 (פרימיום)

מנוע 2.5 צריכת דלק ממוצעת 10.27 ק"מ לליטר. בינתיים הכי טוב שקיבלתי היה 12.24.

בשני הרכבים הנסיעות היו דומות. 85% נסיעות ערוניות בירושלים הפקוקה.

אם תרצה אשמח לפרט על ההבדלים שאני הרגשתי בין הרכבים.

עריכה אחרונה על ידי במבליק
פורסם
בתאריך 1.6.2024 בשעה 16:08, Michazzz כתב:

דברתי שוב עם החבר, עשה 6 קמ/ליטר. נסע בעיקר בעיר. לא מחורר ולא נעליים. רכב ישן, גדול וכבד. 

הייתי לי מאזדה 6 שנת 2015, צריכת דלק משולבת של 1/11, בבינעירוני בלבד 1/14...

• אהבתי 1

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

תודה לכולם ובמיוחד לבעל האינסיגניה 2019.

לצערי דוד שלי פחות מעוניין ברכבים פרקטיים כמו שהמלצתם ומחפש רכב שישדר יוקרה מול הלקוחות.

יש דבר כזה בקהל?

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, במבליק כתב:

היה לי מאזדה 6 סטיישן 2016 - עד שנגנבה (בהמשך נמצאה, עברה שיפוץ כלשהו ועלתה חזרה על הכביש)

מנוע 2.0 צריכת דלק ממוצעת 11.08 ק"מ לליטר. הכי טוב שקיבלתי ממנה היה בנסיעה בין ערונית ארוכה 14.49

כרגע עם מאזדה 6 סדאן 2016 (פרימיום)

מנוע 2.5 צריכת דלק ממוצעת 10.27 ק"מ לליטר. בינתיים הכי טוב שקיבלתי היה 12.24.

בשני הרכבים הנסיעות היו דומות. 85% נסיעות ערוניות בירושלים הפקוקה.

אם תרצה אשמח לפרט על ההבדלים שאני הרגשתי בין הרכבים.

אשמח לשמוע מה ההבדל 

והאם זה מרגיש יותר חזק ממזדה 3 1.6

בגלל הבודי הכבד

תודה

עריכה אחרונה על ידי רמי יו
פורסם

LS460 יתאים לו. החסרון הגדול שבולמי האוויר יכולים להתקלקל ואז מה שהרבה אנשים עושים זה ממירים לבולמים רגילים.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)
בתאריך 31.5.2024 בשעה 17:30, Michazzz כתב:

המאזדה 6 עושה 5-8 קמ/ל

שלום. הערך לא נכון. הצריכה הממוצעת בפועל למאזדה 6 2017, מנוע 2.0 ליטר: כ- 12.5 קמל, ראה קישור להלן (מוצג: 29.3 mpg).

מחיר מאזדה 6 2.0  2017, במחירון יצחק לוי: 59,000 ₪.

https://www.fuelly.com/car/mazda/6

עריכה אחרונה על ידי Basko
הגהה
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

אפשר למצוא אינפיניטי Q50 שנתון 2015-16 בתקציב הזה. רק למצוא אחת שטופלה כנדרש כי הטורבו שם רגיש וזאת הוצאה לא קטנה.

גם וולוו S60 מהשנתונים האלה יכולה להיכנס לתקציב

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם

איזו יוקרה יכול לשדר רכב ב-60k שח?

אם זה רכב יוקרה שנקנה חדש או כמעט חדש - זה בהחלט משדר יוקרה.

אבל מי שקונה רכב יוקרה בן עשר משדר תדמית שמזכירה את המרצדס של כוכבה מקופה ראשית...

אותי מרשים יותר אדם שמגיע עם רכב שמור ופחות ישן.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 שעות, רמי יו כתב:

אשמח לשמוע מה ההבדל 

והאם זה מרגיש יותר חזק ממזדה 3 1.6

בגלל הבודי הכבד

תודה

מאזדה 3 היה לי כרכב חברה לפני בערך 14 שנים - אני לא ממש זוכר את הפרטים כדי להשוות.

המאזדה 6 מנוע 2.0 הרגישה לי קצת הססנית בתחילת נסיעה אבל מיד אח"כ הכח הגיע ולא היה בו מחסור כלל.

המנוע 2.5 כבר יותר עצבני ובשבילי הוא קצת too much. יש כח די והותר מההתחלה.

בדגם הפשוט יותר היו צמיגים 17" עם חתך 55 שהרגישו לי נוחים יותר על הכביש (גם זולים יותר לקניה - כמעט חצי מחיר)

בדגם הפרמיום  יש צמיגי 19" עם חתך נמוך יותר (45) שמרגיש קצת יותר נוקשה על הכביש. כמובן שיש לזה ייתרון ספורטיבי אבל אני ברגוע וזה לא משמעותי לי.

פורסם
בתאריך 31.5.2024 בשעה 14:28, perez123 כתב:

הרכבים הללו בילו יותר זמן במוסך מאשר על הכביש, כנראה שהבעלים הקודמים שלהם לא עשו עבודה טובה בשמירה עליהם, אז אני מחפש לעשות לו חוויה מתקנת

אם יש לכם עוד הצעות אשמח לשמוע

שלום. אז בדיוק עקב כך, תעשה ניהול סיכונים ותגיע למסקנה שעדיף רכבים עם אמינות מוכחת (כמו מאזדה 6, טויוטה קאמרי וכד').

לגבי "רעיון" המרצדס 250,00 ק"מ, להביא בחשבון שגם מרצדס לא חף מתקלות שעלות תיקונם בשמיים, ממליץ להתרחק מפינה זו.

פורסם
לפני 12 שעות, perez123 כתב:

תודה לכולם ובמיוחד לבעל האינסיגניה 2019.

לצערי דוד שלי פחות מעוניין ברכבים פרקטיים כמו שהמלצתם ומחפש רכב שישדר יוקרה מול הלקוחות.

יש דבר כזה בקהל?

נשמע שהוא בעיקר רוצה לשדר יוקרה מול המוסכים. 

אי אפשר גם וגם וגם. התקציב צריך להיות מחובר למציאות.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 31.5.2024 בשעה 16:28, Michazzz כתב:

מאזדה 6 בצריכת דלק - יעלה המון

אי אפשר הכל - גם זול, גם כיפי, גם אמין, גם מנהלים, גם חסכוני. מזדה 6 עולה מעט (בעצם כמו 3) וכן היא בזבזנית, אבל נותנת תמורה. 

ה-508 היא ברובריקה של כיף אבל 30K בשנה, לא תעמוד בזה. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
בתאריך 2.6.2024 בשעה 11:18, Roycohen1979 כתב:

אני הבעלים הגאה של אינסיגניה 2019

יש 2 מנועים, מנוע 1500 טורבו 165 כ"ס והוא בהחלט מספיק לאוטו הזה, לא מעיצת רמזורים אבל מספיק כוח ל99 אחוז מהאנשים 99 אחוז מהזמן.

לי יש את גרסת ה2000 טורבו 260 כ"ס, 4X4 עם גיר 8 הילוכים בגרסת אינוביישן פרימיום. הדגם הזה מפואר מאוד כולל חימום לכל המוזבים, קירור למושבים קדמיים, תצוגת מהירות עילית, מושבים חשמליים, מסאז לכסא נהג עם זכרונות, מתלים אדפטיביים ועוד ים פיצרים שמגיעים מעולם היוקרה כמו חניה אוטונומית וכו..

הרכב חיה, שקט מאוד בנסיעה, התנהגות כביש טובה לפי מבחנים משל הסופרב והוולוו S40, בגאז גדול ועמוק (קטן בקצת משל הסופרב), תענוג בנסיעות ארוכות.

אבל- תאכלס גרסת ה260 כ"ס יקרה לתחזוקה, סט בלמים מלא דיסקים ורפידות (מגיעה מקורי קליפרים של ברמבו מוגדלים) עולה 10000 שקל בחברה ל4 גלגלים ואין תחליפי בחברה, חלקים רבים מגיעים בהזמנה מגרמניה, טיפול בסיסי לא יקר, קצת מעל 1000 קבל במוסכי החברה אבל החלקים הנלווים יקרים מאוד, חיישן MAF לדוגמא עולה 2300 שקל לעומת כמה מאות בודדות ברכבים "עממיים" יותר, צריכת דלק משולבת אצלי 9 ק"מ לליטר וזה בלי להשתולל על מצב ספורט, מצב ספורט על כל 260 הסוסים שלו בלחיצות כבדות והאצות חזקות יביא אותה לכיוון ה6 ק"מ אבל אז מקבלים חיה אחרת לגמרי עם צליל מנוע נפלא, גיר זריז והתנהגות כביש משובחת.

דיפרנציאל אחורי בגרסת ההנעה הכפולה עדין מאוד, למרות הכוח שלו ואחיזת הכביש זה לא רכב ללכת להשתולל בפצאל.

היתרון מול הסופרב לעומת זאת זה בביטוח, אני משלם 5000 שקל לשנה ביטוח מקיף לעומת הצעת מחיר של כמעט 11000 שקל שקיבלתי על הסופרב כששקלתי לקנות אחת מודל 2019 וזה הבדל משמעותי, וזה לא שהסופרב היא חכונה קלה וזולה לתחזוקה מתכתחילה.

אם נושא האחזקה משמעותי ולא מחפשים לקרוע כבישים אז גרסת ה1500 סמ"ק 165 כ"ס ברמת הגימור הבינונית ומעלה בהחלט מספיקה, ואז אתה מקבל הרבה רכב מאוד מפואר ומפנק אם התנהגות כביש טובה משל כל המתחרות שלה בסגמנט (ויסלחו לי כול חובבי הואגיות), צריכת הדלק שלה גם תהיה סבירה בהרבה מהדגם שלי, חבר חובב המותג עושה 12.5 ק"מ לליטר ממוצע וזה לא רע בכלל לרכב בגודל כזה.

לגרסת ה1500 אין מחלות ידועות כל עוד מטפלים בה כראוי במוסכי החברה.

הייתי מתרחק מכלים שאין להם היסטוריה מפורטת במוסך אופל מורשה.

מעבר לכך שהופתעתי מעלויות אני תוהה האם זה מתבטא במחירי הרכב כמשומש.

בשלב כלשהו שקלתי לרגע רכישת אינסיגניה. ירדתי מזה ממגוון סיבות. אבל לא הייתי ער למה שמפורט.

ממה שעולה כאן הייתי מעדיף את גרסת ה 1.5 ליטר עם הנעה קדמית ואבזור נחות על פני ה 2.0 המתוארת בתגובה. רק בגלל עלויות האחזקה כמובן.

כלומר גם אם שתיהן מטופלות באותו אופן, אותה שנה וק"מ. כך שבין שתים תיאורטיות כאלו הייתי מוכן לשלם יותר ל 1.5..... 

כמובן שה 2.0 נמכרה במקור משמעותי יקר מה 1.5 (אגב, בשלב מסויים היבואן/היבואן המקביל מכר מספר יחידות חדשות של 1.5 ב 140 אלף ש"ח!!! לפחות היה פרסום כזה. ככל הנראה כאפס ק"מ).

אני תוהה האם כמשומשת עדיין ה 2.0 נמכרת במחיר יקר מה 1.5 או שבגלל התחזוקה היקרה משמעותיתת הביקוש ל 2.0 ליטר ירד וכך המחיר.

• תוכן חדש...