Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום
יש לי מאזדה 2 שנת 2011. לאחרונה נדלקה נורה והמוסכניק שלי אמר לי שזה המצערת(בנוסף מרגיש שבצחילת הנסיעה דוושת הגז לא לוחצת כמו שהייתה פעם. ולעיתים רחוקות הרכב אפילו נכבה ברמזורים) . 
המוסכניק שלי ניקה אותה מבחוץ(בלי לפרק) ואכן זה עזר לשבועיים ולאחר מכן הנורה נדלקה שוב. ביקשתי ממנו שיפרק אותה וינקה אותה (כמו שראיתי בשרשור בפורום מזמן והוא אמר לי שהם לא עושים דבר כזה. (מוסכניק מבחינתי אמין זול ואני די סומך עליו)

שאלתי היא האם משהו השתנה בשנים האחרונות ולא מפרקים מצערת כדי לנקות אותה או שעדיין מנקים ורק המוסכניק שלי לא עושה את זה?

והאם יש המלצה למקום טוב שמוכן לעשות את זה. תודה רבה!

עוד שאלה זה האם אפשר לעבור טסט עם נורת מנוע דלוקה ועם מצערת כזו. ושוב תודה, אנשים טובים!

פורסם

מוסכניקים לא אוהבים לעשות דברים לפי הספר

חדשות נוספות באותו נושא: היום ירד גשם

פורסם (נערך)
לפני שעה, רכב לנסוע כתב:

עוד שאלה זה האם אפשר לעבור טסט עם נורת מנוע דלוקה

אם הבוחן בטסט יבחין(רוב הסיכויים שכן)בנורה שדלוקה בלוח שעונים לא תעבור טסט.

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם

חבל להחליף חלק שיכול להיות שהוא תקין, גם לא מדובר בחלק זול. 

תברר עם משפחה וחברים אם מישהו יכול להמליץ על מוסך אחר או שבכלל יש לך במעל ההכירויות חובב רכב שיעשה זאת בשביל הכיף.תתקשר אליו, תאמר לו מה אתה רוצה ותברר עלות. מדובר על לא יותר מחצי שעת עבודה אם הוא יעבוד מאוד לאט וספריי בשקלים בודדים, כך שזה לא אמור לעלות סכום משמעותי. 

רוב הסיכויים שבטסט יראו את הנורה ולא תוכל לעבור כך רישוי שנתי. הם נוהגים להציץ ללוח המכוונים. 

פורסם

משנה באופן פתיחת הפרפר.

ממה שאני הבנתי בזמן האחרון, חשוב גם לנקות את המנוע צעדים, שדואג שהמנוע יעבוד בזמן שאתה עומד, או גולש לעצירה.

האם המוסכניק שלך גם ניקה אותו?

האם בוצע סוג של לימוד למצערת בסוף התהליך.?

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• תוכן חדש...