Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה אלי אחלה גבר תמשיך לעשות טוב מאד אהבתי

אחד הרכבים הראשונים שהייתי בוחר (חוץ מרנו 5 טורבו ואופל מנטה GT...)

סקודה פאביה סטיישן 2013 1.2 T 

"להפסיק לעשן זה הדבר הכי קל בעולם. מי כמוני יודע. עשיתי את זה אלף פעם." מארק טווין

פורסם
לפני 16 שעות, EliC25 כתב:

למה אבל? לאחר הנסיעה הוא שואל אותי, ואני עונה, שזה 1.6 :)

לפי מה שאני זוכר, ה- GTI הייתה 1.9. לנו הייתה 1.6.

פורסם (נערך)

הgti 1.6 הייתה גרסא "מיוחדת" לישראל ולעוד כמה מדינות, עקב שיקולי מיסוי.

בשלב מסויים הביאו גם את ה1.9 (או מיד בהתחלה, במקביל).

יש כמה מכונאים מומחים בסיטרואן בארץ- בכפר יאסיף, בקריית ארבע ובפתח תקווה.

אני מניח שמי שצריך, מכיר אותם.

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • אהבתי 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני שעתיים, blackice כתב:

לפי מה שאני זוכר, ה- GTI הייתה 1.9. לנו הייתה 1.6.

רק בארץ אגב, בגלל המיסוי שהיה באותם שנים לפי נפח מנוע, רכישה של 1.9 לעומת 1.6 הייתה יקרה משמעותית ולכן 'יצרו' מין דגם מיוחד לארץ.

אגב האגדה מספרת שה1600 יותר מהנה לנהיגה מה1900. בקרוב אעשה נסיעה גם על ה1900 ואוכל לתת את דעתי (חברו אליי עוד 4 אנשים עם GTI בארץ - לכולם 1900...) 

פורסם

יפה!

התרשמתי מתנועה הנכונה הידיים שלו על ההגה.

מתחבר לגמרי לערגה.

מזכיר לי שבסדיר עצרה לי טרמפ סיטרואן CX,

וכל כך נהניתי מהנסיעה/ריחוף ומהמערכת המשובחת שהיתה לו,

אז פשוט לא ביקשתי ממנו שיעצור. ירדתי באשדוד במקום בת"א...

• מצחיק 3
פורסם

שאפו ענק על הזרימה שלך, העלאת החיוך לאיש המקסים הזה (תרתי משמע) שווה המון!

אישית תמיד הייתה לי חולשה לסיטרואן למרות שמעולם לא הייתה בבעלותי.

זוכר כשהיינו צעירים ומטומטמים, חבר שלי עבר כיכר בעיר ב 80 קמ"ש!!!! מאז ועד היום, כל פעם שעובר את הכיכר הזו, גם עם רכבים מהירים ואוחזים בהרבה לא מצליח להבין איך לעזאזל יצאנו מזה בחיים בלי לדפוק שום גלגל בשום שפת מדרכה, כנראה שלמערכת המתלים הזו אכן הייתה יכולת מטורפת, בתוך הרכב היטלטלנו כאילו היינו בלונה פארק אבל הרכב השאיר גלגלים דבוקים לכביש ובעיקר לא נכנסנו לתת היגוי או היגוי יתר.

שיהיה אחלה סופשבוע

פורסם
לפני שעתיים, ZvikH כתב:

זוכר כשהיינו צעירים ומטומטמים, חבר שלי עבר כיכר בעיר ב 80 קמ"ש!!!! מאז ועד היום, כל פעם שעובר את הכיכר הזו, גם עם רכבים מהירים ואוחזים בהרבה לא מצליח להבין איך לעזאזל יצאנו מזה בחיים בלי לדפוק שום גלגל בשום שפת מדרכה, כנראה שלמערכת המתלים הזו אכן הייתה יכולת מטורפת, בתוך הרכב היטלטלנו כאילו היינו בלונה פארק אבל הרכב השאיר גלגלים דבוקים לכביש ובעיקר לא נכנסנו לתת היגוי או היגוי יתר.

אני לא מטומטם לנסות את זה, אבל אני יכול להבין שזה אפשרי עם היגוי מדויק מאוד... לקחתי פניות במהירות שעם רכבי ספורט רבים אחרים לא הצלחתי לשמור על הפניה באותו אופן

• אחראי פורום
פורסם

עם המתלים של ה-BX יש מצב שהם עברו דרך הכיכר ופשוט לא הרגישו.

• מצחיק 3

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 10 שעות, EliC25 כתב:

לקחתי פניות במהירות

לפני שבנו את מחלף הסירה, הכניסה להרצליה מכביש החוף היתה בפנייה מתהדקת

שבשיא שלה היתה כמעט כמו כיכר. הרבה רכבים היו ממשיכים לשדה בגלל זה.

אני הייתי גאה שלקחתי אותה במהירות של 60, תוך חריקת צמיגים של ה-1400DL.

באחת השיחות של חולי ההגה,

התערב האח הקטן של אחד החברים וסיפר שהוא לוקח את הפנייה הזו על 90 עם הסוסיתא שלו.

רצינו לכפכף אותו ולהגיד לו שיסתום, אבל אחיו אמר לנו שזה נכון ועוד נשמע על הילד הזה...

שמו היה (ועדיין) און יעקבסון...

• מצחיק 2
פורסם

מחווה מעולה😇

גם בעברי היתה אחת 1.6TRS 1987 ידנית, אשר נקנתה במחיר מצחיק(כ-50% ממחיר המחירון).

יום חמישי, שעת ערב מאוחרת, זוגתי מתקשרת הביתה(עידן הסלולרים הראשון של שנת 1992).

״מישהו(BMW 316) נכנס ברכב מאחור, החלפנו פרטים, אך אני לא יכולה להמשיך לנסוע מאחר והדופן האח׳ ימנית נצמדה לגלגל״.

אמרתי לה להשאיר את הרכב במקומו, ואחרי משחק הכדורסל אתפנה ואראה את המצב.

בסיום המשחק, נגשתי אל הרכב(התאונה ארעה מרחק של כ-500 מ׳ מהבית), ראיתי את הפגיעה וכבר חשבתי להזמין גרר.

או אז נזכרתי בנפלאות המע׳ הפנאומטית, התנעתי, העברתי את ידית המע׳ לשלב הביניים כך שכעת ניתן להתנייד איתה(אמנם עד 50 קמ״ש, כי מעל זאת הרכב רועד בטרוף).

הרכב נמכר לפחח, את היתרה קבלתי מהביטוח, כשבחיים לא חשבתי שאקבל סכום כזה על סיטרואן.

עד היום, הרכב זכור לנו לטובה וכמובן שיש אליו געגועים.

• אהבתי 2

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...