Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, EliC25 כתב:

אשמח שתפרט

עד כמה שאני זוכר (בכל אופן עברו להם כמעט 20 שנים)
בומבות - החלפתי את כל ה4 - אז התברר שגם החמשית צריכה החלפה.

נזילות חוזרות ונשנות מצנרת הברקסים (הוחלפה קומפלט פעמיים).

אצלי הגיר היה אוטומט ויש שם איזה פלסטיק שנשבר כל השמן ותוקע את התיבה על P ללא אפשרות תנועה, הוחלף כמה פעמים.

כל צמת החשמל מהסוויטש פעם הותכה והיה צורך להחליף

בקרת האקלים הייתה נוטה להשתגע

מדחס מזגן

ועוד דברים שאני לא זוכר

החלפתי אותה בפיג'ו 3061.4 ידנית פשוטה שייתה נפלאה עד שהלך ראש מנוע...ובין לבין כמובן שהיו עוד מכוניות (תמיד במקביל אחת ליסינג ולרוב עוד אחת או שתיים בבעלותי).

פורסם
לפני 3 שעות, EliC25 כתב:

ראיתי אחת לחלקים לדעתי למכירה, אבל אני לא מאמין שנשארו כאלו נוסעות במצב נורמלי

באירן בטוח יש...

פורסם
לפני 5 דקות, llaavvii כתב:

עד כמה שאני זוכר (בכל אופן עברו להם כמעט 20 שנים)
בומבות - החלפתי את כל ה4 - אז התברר שגם החמשית צריכה החלפה.

נזילות חוזרות ונשנות מצנרת הברקסים (הוחלפה קומפלט פעמיים).

אצלי הגיר היה אוטומט ויש שם איזה פלסטיק שנשבר כל השמן ותוקע את התיבה על P ללא אפשרות תנועה, הוחלף כמה פעמים.

כל צמת החשמל מהסוויטש פעם הותכה והיה צורך להחליף

בקרת האקלים הייתה נוטה להשתגע

מדחס מזגן

ועוד דברים שאני לא זוכר

החלפתי אותה בפיג'ו 3061.4 ידנית פשוטה שייתה נפלאה עד שהלך ראש מנוע...ובין לבין כמובן שהיו עוד מכוניות (תמיד במקביל אחת ליסינג ולרוב עוד אחת או שתיים בבעלותי).

לגבי הבומבות - עלותן לא גבוהה וזמן ההחלפה הוא דק' בודדות. חלק מהסטיגמה הנוראית שנוצרה לרכב בארץ זה בגלל שניפחו את העבודה הזו ואת הסיפור הזה לעילא ולעילא במדינת ישראל.

אם אחרי החלפה אחת של הצנרת היא התקלקלה עוד פעם, אני חושד יותר בעבודה שנעשתה מאשר בצנרת 

לגבי הגיר האוטומטי והצמת חשמל, אין לי אינפוט להגיד לך, דווקא עושה רושם שמערכת החשמל בדגם הזה לא רעה

פורסם

אולי היום עלותם לא גבוהה,
בזמנו במוסכים מורשים פשוט לקחו סכומים גבוהים,
במוסכים רגילים החלפת והתפללת שזה יהיה מוצלח,
בסוף התייאשתי וטיפלתי אצל מוסכניק בלוד בבית שלו הוא עבד ביבואן ואחה"צ עשה חלטורות (היה באמת מפחיד להגיע אליו הבייתה)

וגם זה לא עזר להוריד עלויות.

איפה אתה מוצא ציגים לרכב (בזמנו הייתה לו מידה ייחודית שרק לBX היו כאלו צמיגים ואיך שנכנסת לצמיגיה היה עלה הפנים של הצמיגאי חיוך - אין לו ברירה בו נשחיל אותו)?

פורסם

מידה סטנדרטית, אם כבר לRX7 קשה למצוא (ג'אנט 13)

יכול להיות שבGTI המקרה שונה באשר לצמיגים.

לגבי המחירים - זה אותו דבר עד היום, פשוט היום נפתח לנו אפיק הייבוא העצמאי.

פורסם

יפה
האמת אין לי שום געגוע לרכב (אולי בגלל שכמעט אף פעם המערכת ההידראולית לא הייתה תקינה אז הרכב לא תמיד "ריחף"),
למה כן - היתתה מולטיפלה רכב פשוט מעולה לדעתי, רנו 5 (נוחות נסיעה מצויינת), וכן הרכב האלמותי הייתה לי ליאונה 86 סטיישן 1.6 (במקור הייתה 1.3) רכב שהכל נכנס בו, נוסע ואף פעם לא נתקע....

פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

לגבי הגיר האוטומטי 

הגיר האוטומטי של ZF הייתה מחלה ידועה, והייתה קריאה לתיקון עקב איזה בורג שהיה משתחרר שם או משהו. 
(ר' בכתבה שצירפתי)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 7 שעות, llaavvii כתב:

יפה
האמת אין לי שום געגוע לרכב (אולי בגלל שכמעט אף פעם המערכת ההידראולית לא הייתה תקינה אז הרכב לא תמיד "ריחף"),
למה כן - היתתה מולטיפלה רכב פשוט מעולה לדעתי, רנו 5 (נוחות נסיעה מצויינת), וכן הרכב האלמותי הייתה לי ליאונה 86 סטיישן 1.6 (במקור הייתה 1.3) רכב שהכל נכנס בו, נוסע ואף פעם לא נתקע....

המולטיפלה בהחלט מיוחדת

ונשמע שבעיקר אתה מחפש מה שיתן לך שקט ובטחון

• תוכן חדש...