Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, נדלקה לי נורת מנוע כתומה ביונדאי i10 2016.

חיברתי למחשב וקיבלתי את השגיאה הבאה:

P0638: Throttle Actuator Control Range/Performance (Bank 1) has 

been detected.

פתחתי כדי לבדוק באזור של המצערת וראיתי שיש צינור שאינו מחובר. האם צריך לחבר אותו? יש מצב שזאת הבעיה שגורמת לנורת המנוע לדלוק? 

16980533269551446631793755998778.thumb.jpg.229c7404c20f0c0363441555b932be50.jpg

פורסם

איפוס הכיול של המצערת. לדעתי ברכב הזה ניתוק מצבר לכמה דקות עושה את הפעולה הזו. אבל רק לאחר ניקוי יסודי של המצערת, הכולל פירוק המצערת מהרכב וניקוי בשני הצדדים שלה.

אל תלכי למכונאי שמקצר את הדרך עם ניקוי מבחוץ ללא פירוק המצערת. לא לנסות לאפס ללא ניקוי.

אם את במקרה מאיזור חדרה, אני יכול לעזור עם הניקוי

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם

ניקיתי את המצערת, חיברתי את הצינור המנותק ועשיתי איפוס ע"י ניתוק המצבר והנורה נעלמה. יש דרך לבדוק אם הבעיה נפתרה? יש לי את הרכיב שמתחבר למחשב.

פורסם

נורת תקלה כתה ממש אחרי ניתקו מצבר?

או אחרי התנעה ונסיכה של כמה דקות?

בכל מקרה אם הבעיה עדיין קיימת, הנורה תדלק שוב. 

פורסם

כתבתי שהיא נעלמה, ז"א הבעיה כביכול נפתרה. איך אוכל לדעת בוודאות שאין בעיות? כי לפני חודש הייתה לי התקלה, ופשוט הוספתי שמן, והיו חסרים מים ברדיאטור, אז הוספתי גם מים והנורה נעלמה, ולפני יומיים חזרה שוב. 

פורסם

שואל שוב, האם הנורה כבתה ישר אחרי ניתוק מצבר או שניתקת את המצבר בשביל אתחול המצערת והנורה כבתה בנסיעה אחר כך?

פורסם

ניתוק המצבר איפס את המחשב, וזו הייתה המטרה.

צריך להמשיך לסוע עם הרכב שבוע שבועיים ולראות אם התקלה תחזור

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם

בגדול אני לא מכיר מצב שבמכוניות יחסית מודרניות נורת Check כבית אחרי ניתוק מצבר, לכן נסיתי להבין אם המחשב כיבה את הנורה לבד אחרי שזיהה שאין יותר תקלה.

יכול להיות שבבדיקה עצמית שמתבצעת בפתיחת סוויץ', המחשב זיהה שאין תקלה וכיבה את הנורה.

בכל מקרה, כמו שכתב יגאל, צריך לנסוע ולראות אם זה חוזר.

• תוכן חדש...