Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי בעיה עם הראב 4 שלי (2020)

בנסיעה מעל 80 קמ"ש ההגה מושך ימינה (במהירות עד 80 קמש ההגה ישר) בוצע החלפת כל 4 הצמיגים, איזון גלגלים, כיוון פרונט לסרן הקידמי והאחורי והייתי בכמה מכונים והוצאתי יותר מ2000 ש"ח ועדיין לא הצליחו לפתור את הבעיה, הרכב לא עבר תאונה....מיואש כבר.

יש למישהו פיתרון........

פורסם

לגיסי היה משהו זהה לפני כמה חודשים ב3008 מליסינג דרך חברה גדולה שהוא עובד בה. הוא התלונן על זה הליסינג לקחו והחזירו לו את הרכב 5 פעמים (החליפו צמיגים, פעמיים עשו פרונט, במוסך מורשה עשו בדיקת מכלולים למתלים והגה) לא מצאו מה זה וכל פעם הרכב הוחזר והבעיה הייתה קיימת.

עד שהקצין רכב התערב ואיים עליהם שאם זה לא מתוקן שהרכב ישאר אצלם והם יתחילו לבטל חוזים. בסוף מוסך מורשה אחר של היבואן החליף את כל המכלול הגה ועוד כמה חלקים במתלים בוצע פרונט מחדש וזה הסתדר. עד היום לא יודע ממה זה נבע.

לכן אני מציע שתכניס את הרכב למוסך יבואן לבדיקה של מכלולים הגה ומתלים אולי הבעיה תמצא.

  • רעיון טוב! 1

 

 

פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, tan tan כתב:

הרכב לא באחריות?

הרכב באחריות מורחבת לעוד שנתיים

אני מכיר את המוסכים, מכיוון שזו בעיה מאוד עדינה שההגה קצת בהטייה ימינה אז תמיד אני שומע מאנשי המקצוע שזה רכב עם היגוי חשמלי מתקדם והוא משתנה לפי מצב הנהג והכביש.....רק מעניין למה זה תמיד לאותו צד?!?!

עריכה אחרונה על ידי Ofir8744
פורסם
לפני כשעה, TZR84 כתב:

לגיסי היה משהו זהה לפני כמה חודשים ב3008 מליסינג דרך חברה גדולה שהוא עובד בה. הוא התלונן על זה הליסינג לקחו והחזירו לו את הרכב 5 פעמים (החליפו צמיגים, פעמיים עשו פרונט, במוסך מורשה עשו בדיקת מכלולים למתלים והגה) לא מצאו מה זה וכל פעם הרכב הוחזר והבעיה הייתה קיימת.

ברור, צרפתייה,

בטויוטה זה לא היה קורה..😉

  • מצחיק 2
פורסם

סתם לידיעה אחרי כיוון פרונט הלכתי לעשות איפוס זויות היגוי בחברה (טויוטה) בהוראת איש הפרונט ולקחו לי 400 ש"ח ואמרתי הרכב באחריות אמרו לי זה לא קשור......זה בסדר לגבות מחיר על רכב באחריות ?

אז שאלתי אחרי את האיש פרונט למה הוא לא עשה לי איפוס זויות אמר לי שאם הוא היה מתחבר למחשב הרכב היו מסירים אחריות מטויוטה (שכאילו מישהו התחבר למחשב רכב ללא ידיעת החברה)

מה נכון לעשות כרגע?

פורסם

כמה ק"מ על הרכב?

לבדוק גומיות משולשים.

לוודא צמיגים ממותג מערבי.

לטויוטה שירות טוב בדרך כלל - להתעקש איתם שימצאו את הבעיה ושיתחילו להחליף חלקים עד שמגיעים לפתרון.

פורסם

תבדוק גם: לחץ אוויר תקין בצמיגים, מיסבי גלגלים, בלמים תקועים.

 

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

 המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 13 שעות, tan tan כתב:

יש אפשרות לבטל את המערכת לשמירת נתיב?

א''כ תנסה להשבית אותה

גם שהמערכת מושבתת זה קורה......

לפני 15 שעות, Coro כתב:

תבדוק גם: לחץ אוויר תקין בצמיגים, מיסבי גלגלים, בלמים תקועים.

1)לחץ אויר נבדק כבר כמה פעמים ותקין.

2)מיסבי גלגלים היו צרכים לעשות רעש שהולך ומתגבר אם והיתה בעיה........

3)בלמים תקועים יכול להיות... אבל היתי צריך להרגיש סטייה גם בזמן לחיצה בורקס....

 

×
×
  • תוכן חדש...