Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה

מעוניינת לקנות רכב חדש 2023 . התקציב שחשבתי בהתחלה הוא עד 100,000 ש"ח

הוצע לי מיצובישי ספייס סטאר ואז אמרו לי שהוא מיושן. אחכ חשבתי על יונדאי  i 10

אבל הוא בעל גיר רובוטי שנאמר לי שמרגישים קפיצות בנסיעה, וגם הוצע קיה פונטו.

חשבתי עם על שברולט ספארק- נאמר לי שהיא גם מיושנת.

אני אוהבת מכוניות קטנות. ברשותי יונאי גטס 2008.

מבחינת מחירים מה שבדקתי עד 100,000 ש"ח הם מה שציינתי למעלה ואחכ מעל 100,00

הם המכוניות הצרפתיות שלהבנתי חלקי החילוף יקרים.

אז התחלתי לטפס במחיר.. ואז הגעתי למכוניות היברידיות (שבכלל לא תכננתי) חשבתי על טויוטה יאריס

או סוזוקי סוויפט (כי שוב, הן קטנות וככה אוהבת) והמחיר מטפס ל-118,000 אלף לפני אגרת רישוי.

הבעיה שהאחריות עליהם היא רק 5 שנים.. ( למה לא 10?) וסוללה אם תתקלקל... זה עשרות אלפי שקלים.. אז  שוב נכנסתי לפלונטר.

האם כדאי בכלל לקנות היברידית?  חשוב לי צריכת דלק נמוכה . היונדאי גטס שלי  שותה הרבה דלק.

חשבתי על טויוטה אייגו אבל החלונות מאחורה לא נפתחים עד הסוף.

אני לא נוסעת הרבה. אשמח מאוד לעזרתכם.

המון תודה

פורסם
לפני 44 דקות, luliy כתב:

אשמח לעזרה

מעוניינת לקנות רכב חדש 2023 . התקציב שחשבתי בהתחלה הוא עד 100,000 ש"ח

הוצע לי מיצובישי ספייס סטאר ואז אמרו לי שהוא מיושן. אחכ חשבתי על יונדאי  i 10

אבל הוא בעל גיר רובוטי שנאמר לי שמרגישים קפיצות בנסיעה, וגם הוצע קיה פונטו.

חשבתי עם על שברולט ספארק- נאמר לי שהיא גם מיושנת.

אני אוהבת מכוניות קטנות. ברשותי יונאי גטס 2008.

מבחינת מחירים מה שבדקתי עד 100,000 ש"ח הם מה שציינתי למעלה ואחכ מעל 100,00

הם המכוניות הצרפתיות שלהבנתי חלקי החילוף יקרים.

אז התחלתי לטפס במחיר.. ואז הגעתי למכוניות היברידיות (שבכלל לא תכננתי) חשבתי על טויוטה יאריס

או סוזוקי סוויפט (כי שוב, הן קטנות וככה אוהבת) והמחיר מטפס ל-118,000 אלף לפני אגרת רישוי.

הבעיה שהאחריות עליהם היא רק 5 שנים.. ( למה לא 10?) וסוללה אם תתקלקל... זה עשרות אלפי שקלים.. אז  שוב נכנסתי לפלונטר.

האם כדאי בכלל לקנות היברידית?  חשוב לי צריכת דלק נמוכה . היונדאי גטס שלי  שותה הרבה דלק.

חשבתי על טויוטה אייגו אבל החלונות מאחורה לא נפתחים עד הסוף.

אני לא נוסעת הרבה. אשמח מאוד לעזרתכם.

המון תודה

"מיושן" זאת מילה מאוד כללית.

מה דעתך להשוות אחד לאחד את התכונות של כלי רכב שאת מתלבטת ביניהם במנוע ההשוואה המצויין www.icar.co.il/compare ?

זה מה שאני עשיתי לפני שבחרתי איזה רכב לקנות, וזה עזר לי מאוד בבחירה.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני 16 שעות, harhanegev כתב:

"מיושן" זאת מילה מאוד כללית.

מה דעתך להשוות אחד לאחד את התכונות של כלי רכב שאת מתלבטת ביניהם במנוע ההשוואה המצויין www.icar.co.il/compare ?

זה מה שאני עשיתי לפני שבחרתי איזה רכב לקנות, וזה עזר לי מאוד בבחירה.

מעניין, אנסה.תודה.

פורסם (נערך)

מיושן זאת מילה כללית. 

אני אישית, במקומך,  דווקא הייתי קונה רכב מיושן שנקרא מאזדה 2 (בעסקת ליסינג 0 קילומטרים עולה כ 105 אלף₪).

הוא לא חלש ורועש כמו ספייס סטאר,  אין לו גיר רובוטי כמו ביונדאי I10 ( וגם בקיה פיקנטו יש עכשיו את אותו הגיר הרובוטי ).

רכב פשוט מכנית, בזכות זה אמין מאוד, זריז ושומר טוב על המחיר.

https://motodeal.co.il/deals/מאזדה_2_דינמיק_18?gclid=Cj0KCQjw9fqnBhDSARIsAHlcQYTbKF10UCWMJVJgKnw1Q7ilimPPGRiXRg9GZppIKQ3qapxhYhzYCWAaAlyxEALw_wcB

https://www.carcost.co.il/deals/deal/3662/מאזדה-2-SKYACTIV-DYNAMIC-1500-אוטומטי-5-דלתות-2023

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בתאריך 11.9.2023 בשעה 17:15, vladclar כתב:

מיושן זאת מילה כללית. 

אני אישית, במקומך,  דווקא הייתי קונה רכב מיושן שנקרא מאזדה 2 (בעסקת ליסינג 0 קילומטרים עולה כ 105 אלף₪).

הוא לא חלש ורועש כמו ספייס סטאר,  אין לו גיר רובוטי כמו ביונדאי I10 ( וגם בקיה פיקנטו יש עכשיו את אותו הגיר הרובוטי ).

רכב פשוט מכנית, בזכות זה אמין מאוד, זריז ושומר טוב על המחיר.

https://motodeal.co.il/deals/מאזדה_2_דינמיק_18?gclid=Cj0KCQjw9fqnBhDSARIsAHlcQYTbKF10UCWMJVJgKnw1Q7ilimPPGRiXRg9GZppIKQ3qapxhYhzYCWAaAlyxEALw_wcB

https://www.carcost.co.il/deals/deal/3662/מאזדה-2-SKYACTIV-DYNAMIC-1500-אוטומטי-5-דלתות-2023

כן, עכשיו זה במבצע של "חבר". הדבר שמפריע לי זה הגודל. אוהבת מכוניות קצת יותר קטנות. מבחינת בטיחות הבנתי שהסוזוקי סוופיט היא הכי בטיחותית? (מבין יונדאי i 10 , מאזדה 2, טויטה יאריס)?

פורסם
בתאריך 10.9.2023 בשעה 23:13, luliy כתב:

5 שנות אחריות זה מצויין. מעט רכבים מציעים 5 והרוב עם 3 שנים ואף חלק עם שנתיים.

את אוהבת רכבים קטנים אז תשקלי את האיגניס של סוזוקי.

מאוד חסכוני בדלק, אפילו שההיברידיות שם מועטה (גם לפני המערכת ההיברידי היה חסכוני)

פורסם
לפני שעתיים, luliy כתב:

כן, עכשיו זה במבצע של "חבר". הדבר שמפריע לי זה הגודל. אוהבת מכוניות קצת יותר קטנות. מבחינת בטיחות הבנתי שהסוזוקי סוופיט היא הכי בטיחותית? (מבין יונדאי i 10 , מאזדה 2, טויטה יאריס)?

הבנת לא נכון. בין הדגמים בניהם את מתלבטת טויוטה יאריס היא הכי בטוחה.  

ליאריס יש 5 כוכבים במבחן ריסוק ו-8 כריות אוויר בניהן שתי כריות אוויר בין המושבים הקדמיים, פריט שהפך כמעט חובה על מנת לקבל ציון של 5 כוכבים. 

סוויפט נבחנה לפני מספר שנים, במבחנים קלים יותר ולמיטב זכרוני היא לא זכתה בהם ב-5 כוכבים. 

מאזדה 2 נבחנה עוד לפני כן משום שמדובר במכונית הכי וותיקה בחבורה. היא לא זכתה ב-5 כוכבים ומפרט אבזור הבטיחות שלה דל כך שהיא נזקקת להשלמה של מערכת התרעה בהתקנה מקומית. 

יונדאי i10 גם כן לא זכתה ב-5 כוכבים ואבזור הבטיחות שלה דל משל היאריס והסוויפט. 

• תוכן חדש...