Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

הייתי מעוניין לשמוע דעות של הפורום המלומד, משפחה זוג הורים ושני ילדים מעל גיל 12, כ 10,000 קמ בשנה, רובן כמעט נסיעות עירוניות קרובות.

מחפשים רכב מפנק ואמין עד תקציב 65K חשבנו על שברולט מאליבו או הונדה סיוויק (2018-2019)

חשוב לנו שיהיה חיישני חניה ומצלמת רוורוס ושהרכב יהיה מרווח ונח.

לא מעוניינים בצרפתיות. חשבנו גם על וולוו s60 אבל אין לו מולטימדיה ומצלמת רוורס.

אנו נוטים יותר לכיוון המאליבו, והיינו מעוניינים לשמוע חוות דעת עליו ו/או על הסיוויק.

תודה רבה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רכבים שונים. 

המאליבו גדולה, רכה ומפנקת, ההונדה קשיחה וגם קטנה יותר. 

בין שתיהן הייתי בוחר במאליבו ומחפש את רמת האבזור LTZ  עם המנוע הגדול.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

שבוע טוב 

ההונדה תהיה יותר אמינה 

השברולט יותר מפנקת 

וולוו זה רמה אחרת לגמרי

לא הייתי שם את החיישנים ו מולטימדיה בתור דיל ברייקר הכל ניתן להוסיף בהשקעה די קטנה יחסית לרכב עצמו...

פורסם

כנ"ל

וולוו זה כבר לעבור לעולם שונה, נוחות טובה אבל עלות תחזוקה יקרה יותר.

השברולט הוא אמריקאי מפנק יותר אבל אמין פחות,

ההונדה פחות מפנקת, אבל אמינה יותר

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

רכבים שלא מתאימים לנסיעות עירוניות. משאבות דלק (הוולוו תעשה לך בעיר 1ל7, אני מניח שהמאליבו והסיוויק עדיפות מעט אבל לא מאוד רחוקות) ורכבים גדולים (המאליבו כמעט 5 מטר כן?) שתצטרך לנווט אותם בצפיפות העירונית. עדיף לך לחפש האצ'בק או רכבי סטיישן קצרים יחסית

לגבי חיישני חניה ומולטימדיה- אם זה לא משהו מאוד איכותי פשוט תתקין אחרי זה באלפיים שח גג (אפילו פחות) זה לא כזה סיפור. תתמקד באבזור יותר חשוב, לוולוו למשל יש פתחי מיזוג מאחור. לאחרות יש? כנל בלימת חירום אוטונומית מרמת הגימור הבסיסית (ככל שאני יודע לשברולט אין) 

פורסם (נערך)

וולוו - אמינה (בשנים שבהם מנוע תוצרת וולוו) , מפנקת ונוחה . הייתי בוחר בה ראשונה. אפשר להתקין חיישני רוורס ומולטימדיה בזול ככה שזה לא באמת שיקול. ממליץ לבחון את הרכב ולראות אם מתאים. 

המאליבו- מגיעה עם מנועי 1.5 טורבו בשנים האחרונות , קודם לכן הגיעה עם מנועי 2.0 טורבו, 3.5 אטמוספרי ו2.4 אטמוספרי. בתקציב שלך מניח שיש 1500 טורבו, זה מנוע שאם טופל בזמן ובחלקים איכותיים הוא יכול להחזיק ולהיות די אמין כמה שנים טובות , חייב למצוא אחת שמורה אם אתה רוצה כזו. הרכב עצמו מפנק גם הוא ונוח, יציב, ויש בו מקום לכולם וגם מקום בתא מטען. חסרונות הם ירידת ערך בעיקר, עדיף לקחת גם שנתון כמה שיותר גבוה. 

סיוויק היא יפנית משפחתית מקטגוריה אחרת שלא משתווה לשתיים האחרות מבחינת נוחות, אבזור, גודל וביצועים. עלויות אחזקה נמוכות ואמינות טובה על חשבון הנאה בקצרה. אם אתה מחפש רכב אמין שיעשה את העבודה בצורה טובה זה בחירה אחלה, אם אתה מחפש פינוק ואבזור על חשבון קצת יותר דלק אז המשפחתיות הגדולות (מנהלים) לוקחות בגדול. 

דרך אגב בתקציב כזה יש עוד רכבי מנהלים גם מוצלחים וגם אמינים ולא יקרים לאחזקה , דוגמת מאזדה 6, הונדה אקורד וטויוטה קאמרי

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם

היתה אצלי שברולט מאליבו כרכב חלופי כמה ימים.

לא הייתי שם שקל על הרכב הזה.

המתלים רכים והרכב רוכן מידי - ספינה אמריקאית כמו פעם.

התיבה הרציפה כמו תיבה רציפה יוצרת רעש במאמץ והתגובה ללחיצה על דוטשת התאוצה איננה מידית.

המראות האמריקאיות דושות הסתגלות ואין להן קיפול חשמלי.

מצטרף להמלצה על מאזדה 6, עולה על המאילבו בכל.

• תוכן חדש...