Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משהו מוזר בגוגל / יוטיוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,
הבוקר הגבתי לסרטון ביוטיוב. לאחר מכן ניגשתי לראות את התגובה (חשבתי שעשיתי שגיאת כתיב) וראיתי שהשם שלי כמי שכתב את התגובה - שונה.
חלק מכתובת הג'ימייל שלי נכון, חלק  אחר שצמוד לכתובת - לא נכון.
מדוע זה קורה? האם יוטיוב מבצע זאת אוטומטית ע"מ למנוע מאחרים לפנות אליי (לא ביקשתי זאת)?
האם מישהו פרץ לי לג'ימייל?

פורסם

יוטיוב לא מפרסמים לעולם את האימייל של המגיב.

הניחוש שלי הוא שמעולם לא טרחת ליצור כינוי משתמש, ויוטיוב פשוט יצרו עבורך כינוי המבוסס על כתובת האימייל.

חוץ מזה בלי קשר ליוטיוב *לעולם* אל תפיץ את כתובת האימייל שלך בשום מקום ציבורי.

Just now, stum כתב:

בוא נתמקד בעיקר ולא בתפל - למה אתה מגיב לסרטונים ביוטיוב ?

לפעמים יש ערוצים שאתה רוצה להחמיא ליוצר כדי לעודד אותו, או להוסיף איזו תובנה, או לענות על איזה סקר/שאלה שהוא מעלה. תלוי בז'אנר.

יש גם תוכן ביוטיוב...

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

^

+1

פרט לכך שאפשר ללמוד המוווון מתגובות ביוטיוב. סה"כ זה אתר "קהילתי" לכל דבר ואנשים חולקים את נסיונם והידע שצברו. זה לא אומר שצריך להתחיל לעבור על כל התגובות, אבל לא מזיק לרפרף בייחוד אם מדובר בסרטון "איך עושים" כלשהו.

כדוגמא, ממש אתמול התקנתי ברכב מצלמות dash קדמית ואחורית, כשאת הכבל המוביל לאחורית הייתי צריך להשחיל דרך צינור בידוד מגומי שעובר בין גוף הרכב לדלת האחורית. מסתבר שהוא מחובר לרכב דרך מעין מסגרת שצריך לשחרר באופן מסויים, ולא סתם למשוך באגרסיביות- אחד המגיבים לסרטון סיפק את הדרך, ואפילו מסמך ספציפי של היצרן עם שרטוטים.

• אהבתי 3
פורסם
לפני שעתיים, stum כתב:

בוא נתמקד בעיקר ולא בתפל - למה אתה מגיב לסרטונים ביוטיוב ?

צחוק בצד, קצת עובדות. 

-תגובות ביוטיוב עוזרות למעלה הסרטון- האלגוריתם של יוטיוב מבין שזה סרטון שאנשים רואים ורוצים לראות, אז הוא מקודם טיפה יותר. 

-לפעמים ראית משהו שהדהים אותך ואתה רוצה לפרגן. קורה לי הרבה שאני מפרגן ליוצרים שאני עוקב אחריהם. 

-לפעמים יש לך שאלות המשך. אני מקבל הרבה כאלו בעקבות הסרטונים ששחררתי (והאמת, גם פירגונים :oops:).

-יוטיוב הוא גם מנוע חיפוש בימינו וגם רשת חברתית. זה טבעי להגיב למשהו שמישהו אמר, ולרוב (לפחות בערוצים שאני פוקד תדיר) זה ממש לא בגדר של לשחוק את הסוויצ'ים לשווא- השיח די חיובי. 

-ומאחר והאנשים שצופים בסרטון המסויים הם כנראה בעלי עניין משותף, השיח יכול להתפתח להמון כיוונים ענייניים- הסברים טכניים, רעיונות איך לעשות את זה אחרת, טיפים מבעלי ניסיון וכדומה. 

אז אני רוצה לשאול אותך בהפוכה- למה *לא* להגיב לסרטונים ביוטיוב?...

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...