Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעקבות סדק בשמשה החלפתי שמשה דרך הביטוח (אילן גלס) במוסך לוסיא גלס חיפה ברכב סיטרואן פיקאסו.

חודשיים לאחר התיקון, חיפוי הפלסטיק שמגן על השמשה התעופף ברוח, ככל הנראה כיוון שלוסיא גלס לא הידקו אותו חזרה כמו שצריך אחרי שהחליפו את השמשה. לוסיא גלס, אילן גלס, וגם חברת הביטוח מסרבות לתקן.

מה משך האחריות על תיקון שמשה (או תיקון במוסך)?  האם יש לי עילה לתביעה, ואם כן, את מי (לוסיא גלס, אילן גלס או את חברת הביטוח).

תודה!

פורסם

אתה מניח שהפלסטיק לא הודק כהלכה!
והיות ולא תוכל להוכיח דבר שכזה ויתכן וגם עייפות החומר השפיע על הפלסטיק הסורר כמנהג פלסטיקים צרפתיים כל שנותר לך הוא להזמין פלסטיק חדש מאלי אקספרס או לחפש אחד במגרשי הפירוק ולהמשיך הלאה בחיים שלווים ומאושרים (ככל שרכב צרפתי מאפשר זאת)

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

מצטרף לדיסהמלצה על המקום הזה.

החליפו לי שמשה קדמית דרך הביטוח ובדרך הביתה התפרק לי הפלסטיק שמכסה את החיבור של המראה האמצעית לשמשה. 

פשוט נפל ועף עלי באמצע נסיעה. חזרתי אליהם באותו רגע והם הבינו שהבחור שהחליף לי שמשה פשוט שבר לי את זה כי כנראה לא הצליח לחבר. 

עכשיו צריך לחזור לשם שוב פעם אחרי שישיגו לי את החלק הזה איכשהו. בזיון אחד גדול.

• מבאס 1
פורסם

הם שוברים את החלקים האלו על ימין ועל שמאל וכמובן מתנערים מאחריותם לאירוע. 

אני בדיוק מייבא חלקי פלסטיק כאלו לאוקטביה שלי שעברה החלפת שמשה בזמן שהייתה בליסינג.

פורסם
לפני כשעה, פריג'י כתב:

אני בדיוק מייבא חלקי פלסטיק כאלו לאוקטביה שלי שעברה החלפת שמשה בזמן שהייתה בליסינג.

קצת לא קשור לשרשור, 

איך התהליך מתבצע? ומה ההפרש במחירים, אם היית בוחר לקנות בארץ?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 1.6.2025 בשעה 13:46, פריג'י כתב:

הם שוברים את החלקים האלו על ימין ועל שמאל וכמובן מתנערים מאחריותם לאירוע. 

עברו כמעט שבועיים מאז ואני עדיין רודף אחריהם: "תתקשר שבוע הבא בעזרת השם"

בנתיים אני נוסע בלי הפלסטיק הזה וזה ממש מעניין להם את ה****. 

בזיון.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...