Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב 70K שח ועשרה ימים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב ששירת את הורי נאמנה 17 שנה פרש במפתיע וההורים צריכים רכב חדש. קטן ופשוט, בעיקר לנסיעות עירוניות. 

הבעיה היא שהם בעצם לא ממש יכולים להתעסק בתהליך של חיפוש וקניית רכב, בעיקר יד שניה. אני, לצערי, נמצא רחוק ולא יכול לעזור בתהליך בצורה מתמשכת.

אני מתכנן ביקור בארץ בקרוב ורוצה לבצע את הקניה בזמן הביקור. כמה ריאלי זה לקנות רכב שהוא לא חתול בשק ב 10 ימים?

האם יש רכבים באיזור ה 70K שהם יד 1 0 קמ?

איזה אופציות אחרות יש לי?

יש המלצות למגרשים שמוכרים יד שניה ולא ידפקו אותי?

תודה מראש.

פורסם (נערך)

זה הרכב החדש הזול שאתה יכול למצוא:

https://www.carcost.co.il/deals/deal/3659/מיצובישי-ספייס-סטאר-סופרים-1193-אוטומטי-5-דלתות-2023

אפשר לגשת ל"כלמוביל טרייד אין" ( טרייד רשמי של יונדאי ומיצובישי ) ולרכוש מהם מיצובישי ספייס סטאר כזאת בת שנה - שנתיים.

יש להם גם יונדאי I10. אבל כדאי לרדת בשנתון עד ל 2020 ( ממה שזכור לי ), כי אחרי זה החליפו גיר לרובוטי חד מצמדי לא חלק.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אפשר גם לחפש את הפיקנטו המקבילה ל-i10, עד 2021 כמדומני מכרו את הדגם לפני מתיחת הפנים.

אמנם ללא מערכת מקורית לתיקון סטייה מנתיב (רק מערכת להתראה על סטייה מנתיב ובהתקנה מקומית, לא מקורית), אך עם גיר פלנטרי אמין ונעים לנהיגה ולנסיעה.

רצוי לחפש רמת גימור EX או גבוהה יותר (X LINE או GT LINE).

על פניי ה-i10 יש לה כמה יתרונות - בלימה אוטונומית, החל מרמת גימור EX גם מקבלים מולטימדיה מקורית, חיישני רוורס מקוריים, בקרת אקלים, מצלמת רוורס מקורית.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...