Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשנו השבוע איגניס 2019 ויש לי מספר תהיות.

אדומה עם גג שחור. השמשות האחוריות כהות יותר. זה מיותר לנו. קצת משמשתי וזה לא נראה לי מדבקה, אבל אני לא בטוח. מישהו יודע להגיד לי לפני שמנסה לגרד את העניין....

המוכר קנה מהיבואן והותקנו לו לבקשתו מגיני רוח לחלונות שאני רוצה להסיר. זה מודבק על המסגרת של הדלתות. קצת שיחקתי עם זה וברור שאפשר פשוט לתלוש את זה. אבל זה משאיר מתחת  רצועה של דבק דו צדדי שנשארת על הדלת. (על מסגרת החלון) אם אתלוש העניין אצליח אחרי זה לנקות טוב את הרצועה הזו? או שיהיה קשה לנקות אותה? או חלילה נזקים למסגרת? אם יש חשש להסתבכות אולי נשאיר את המגנים.

יש ברכב מערכת מולטימדיה שהגיעה עם הרכב (שנת 2019 זה היה בהתקנה מקומית ממה שאני מבין. ב 2020 בעדכון המודל התחילו עם מערכת מהיצרן). היא של אנדרויד אבל אם אני מבין נכון לא מתאפשר חיבור לסלולר עם אנדרואיד אוטו. זה נכון?

יש אפשרות לסים לרכב במערכת זו?

מישהו יודע להגיד לי אם אני יכול ואיפה לאתר מפרט או הסברים על המערכת הזו?   

ברמה התפעולית הבסיסית אני מסתדר. אבל תוהה לגבי שיפור העניין

פורסם
לפני שעתיים, razi_pazi כתב:

יש אפשרות לסים לרכב במערכת זו?

יוצא שם כבל USB לתא הכפפות. אולי כבר יש שם מודם סלולרי מחובר ואם לא תקנה אחד. אתה שם בו כרטיס סים עם חבילת גלישה בלבד ויש לך אינטרנט במערכת. 

הייתה ברשותי לזמן קצר איגניס 2019 ידנית עם מערכת כזאת בהתקנה מקומית ושם זה היה ככה.

השמשות האחוריות הכהייה מקורית מהיצרן, לא מדבקה. 

פורסם

לגבי מגיני רוח אתה יכול לנסות אצל זגג או אם יש לך ידיים טובות, תחמם את האזור עם פן ותסיר לאט באמצעות כלי חד מפלסטיק לא מתכת. 

שאריות דבק כנײל חימום ואלכוהול רפואי. 

המולטימדיה למיטב ידיעתי מתחברת עם שן כחולה. 

סים כמו שנאמר מעליי תחפש את החיבור בתא הכפפות או שתפרק אותו. אמור להיות כבל עם חיבור למודם. לא מגיע מהיצרן מודם, תצטרך להוסיף לבד אלא אם המוכר התקין ולא פירק. 

השמשות אכן מגיעות כהות לא באמצעות מדבקה לכן לא תוכל להסיר. לדעתי זה דווקא מוסיף, בכײז ברוב הימים יש שמש וזה נהדר אם ישנם ילדים קטנים במושב האחורי. 

• אהבתי 1
פורסם

אני מחבר בקלות עם BT לדיבורית ולמוזיקה.

אבל אני מבין (לא מניסיון) שחיבור לאנדרואיד אוטו יותר נוח ומוצלח.

נחיה עם החלונות הכהים. אני לא אוהב את זה כמו שלא אוהב משקפי שמש....

לא נורא

פורסם

לפני 44 דקות, razi_pazi כתב:

אני מחבר בקלות עם BT לדיבורית ולמוזיקה.

אבל אני מבין (לא מניסיון) שחיבור לאנדרואיד אוטו יותר נוח ומוצלח.

אכן, אם לא ניסית מעולם Android Auto או Apple CarPlay, חייך הולכים להשתנות.

בעיקרון, המערכת המותקנת ברכב שלך ממה שזכור לי ברכב של משפחה מלפני שנים היא מערכת של שרמן, מבוססת אנדרויד, עם כמה נעילות.

יש מתאמים מאליאקפרס שמוסיפים קישורויות AA/CP על גבי אנדרויד, אני לא יודע להגיד אם זה יעבוד.

לפני 44 דקות, razi_pazi כתב:

לא נורא

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים :-)

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 19 שעות, Fraysa כתב:

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים :-)

🤣🤣🤣.

לפני 20 שעות, razi_pazi כתב:

לא נורא

אני גם שונא משקפי שמש אבל חלונות מושחרים מאחורה אני חייב.

זה גם שומר על טמפרטורה (יחסית) סבבה ברכב, וגם נותן תחושת פרטיות כזו של... לא יודע איך להסביר את זה אני חייב כאלו חלונות.

• תוכן חדש...