Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

אני מסיים עסקת ליסינג מימוני של 3 שנים. הרכב קיה ספורטז 2017 יד שניה (בעלים ראשון ליסינג אחר, בעלים שני הליסינג הנוכחי שאני הנהג היחיד. מצורפת היסטוריית בעלות), הרכב עשה 95,000 ק"מ.

הציעו לי לקנות את הרכב בסביבות 41,000, מחיר שעל פניו נשמע משתלם מאוד. המחירון המשוקלל של הרכב מראה לי 63,000. אני מנסה להבין אם אני מפספס פה משהו.

קצת רקע מעבר - אנחנו צפויים לעשות רילוקיישן בטווח זמן של חצי שנה עד שנה, כך שהרכב הוא לזמן קצר יחסית. יש לנו רכב נוסף וחשבתי בהתחלה לקנות רכב קטן לנסיעות קרוב לבית בסכום של 20-30 אלף, אבל לא מצאתי אופציות טובות.

מנסה להבין מה הצעד המשתלם, אשמח לדעתכם.

תודה.

D0B13981-9A68-4EE3-ADD2-4D374FAC5349_1_105_c.jpeg

פורסם

ספורטאג' 2017 יד שנייה ב41 ? למיטב זכרוני המחיר כפול מזה בשוק.

גם אם מדובר במנוע 1600 יש פה עדיין הרבה בשר.

אם אני יודע את זה, סביר להניח שחברת הליסינג גם יודעת את זה ולכן, לדעתי, אתה מפספס פה פרט מובהק כלשהו לגבי העסקה

פורסם

אם אתה מכיר את הרכב והוא ללא תקלות ומוכנים לתת לך אותו ב41.

מחיר מציאה!

נשמע לי מוזר.

אבל זה הפרטים שאתה נותן.

סביר להניח שלא תמצא עסקה טובה מזה ב41 אלף

.

פורסם

תודה על התשובות.

לגבי הבדיקה היא מלפני 3 שנים. הרכב היה אז אחרי 27,000 ק"מ. מאז אני משתמש ברכב 3 שנים, לא היה איתו בעיות מיוחדות. שקלתי לקחת לבדיקה עצמאית היום, אבל נראה לי קצת מיותר, לא?

פורסם

הבדיקה שהצגת נראית כמו בדיקה מוזמנת על ידי חברת הליסינג והיא לא שווה הרבה.

קח לבדיקה שלך מטעמך, או שתקח את הרכב לפחח שאתה סומך עליו שיבדוק אם היו תאונות שילדה לפני שהרכב הגיע אליך.
אם הכל תקין - במחיר שמציעים לך זה מציאה, וזה דגם מבוקש, תמיד תוכל למכור אותו בלי הרבה בעיות.
אתה אמנם תהיה יד שלישית, עם מקוריות ליסינג, ועדיין מעריך שלא תהיה בעיה בכלל למכור את הרכב ב 40 אלף שח (כל עוד אין פגיעות שלדה).

• תוכן חדש...