Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותנו פורד גלקסי 2012 אקובוסט 2.0, 195,000 ק"מ. אוטו נהדר שמשרת אותנו היטב. בחודשיים האחרונים נדלקה כמה פעמים נורת מנוע, הלכתי למוסך שלי והוא לא ראה בעיה, אבל הנורה נדלקה שוב. באמצע נסיעה יחסית ארוכה לפני שבועיים בערך קיבלתי הודעה transmittion limited, והרכב נתקע על הילוך שלישי, ובהמשך הודעה שהגיר התחמם. נתתי לרכב חצי שעה להתקרר, ומאז הוא נוסע מצוין בלי בעיות. הלכתי למוסך ששלח אותי לבדוק במחשב של המוסך המרכזי מה הבעיה, ושם אמרו שיש תקלה בגיר וצריך להחליף/לשפץ אותו, כשהמחיר המינימלי מתקרב למחיר של הרכב, ועלול להיות גם הרבה יותר גבוה... המוסכניק הציע לי להמשיך לנסוע על הרכב כל עוד הוא נוסע, ואם הוא יתקע להחליף את הגיר או להיפטר מהרכב... התקשרתי למכון גירים, ושם נתנו טווח מחירים יותר סביר, והמליצו לא לחכות כדי לא לגרום נזק נוסף. מה אתם אומרים? אם הרכב נוסע טוב או

אפשר להמשיך לנסוע עליו? או כדאי לתקן את הגיר? ואם לתקן - אז איפה, והאם יש דברים ספציפיים שכדאי לוודא שמחליפים? ועוד שאלה - בתחילת נסיעה לרכב יש קפיצות עד שההילוך הראשון משתלב, בייחוד בעליה, אבל במישור אפשר להימנע מהן אם מתחילים לנסוע ממש לאט - מישהו מכיר האם זה אופייני לרכב הזה או שגם זה מעיד שהגיר לא בסדר?

תודה רבה!

פורסם

לדעתי עדיף לתקן או למכור כתקול. לנסוע על רכב עם בעיה כזו עלול להוות סיכון. 

תפנה ליניב גירים מפתח תקווה ותתיעץ איתו. 

ההחלטה בסוף תלויה בעלות התיקון, שווי הרכב כתקול והאם יש לך אפשרות כלכלית להחליף רכב. 

פורסם

אם הרכב במצב טוב, משמע מנוע, מכלולים אחרים, מצב פנימי, חיצוני והרכב סה"כ שמור, עדיף לתקן ולהמשיך לנסוע
אם הרכב נבלה וכל שנותיו גילה חוסר אמינות אז לפח
לדעתי, זאת המשוואה

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...