Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למאזדה 2 אין לך צורך בשני גלונים. לא כל הנוזל קירור יוצא. גלון אמור להספיק, אולי יחסר מעט ותוסיף. תוודא שמה שיש לך עומד בתקן, חבל לבצע את הפעולה עם נוזל לא מתאים. 

פורסם

זה הנוזל קירור שאני משתמש בו כבר שנתיים.
על התווית מאחור זה מתאים למאזדה וגם שירות הלקוחות שלהם אימת את זה.

מה בנוגע להחלפת משאבת מים?

אם כבר מפרקים רדיאטור ורצועת אביזרים לא עדיף על הדרך להחליף גם משאבה? (מודל 2014)

IMG-7987.jpg

IMG-7986.jpg

פורסם

לדעתי הדבר היחיד שלוקח כאן זמן זה הרדיאטור, ויתכן שיזהו גם צינורות יבשים שכדאי בהזדמנות להחליף, ובאנדים. 

רצועת אביזרים זה בד"כ פשוט מרגע שהרכב על הליפט והורידו גלגל ושחררו חיפוי בית הגלגל. 

גם אני נהגתי כמוך אבל לאחרונה המוסכניק הקבוע שלי הפסיק לאפשר להביא חלקים כגון רצועת מנוע כי נמאס לו שמביאים חלקים לא נכונים (יש טעויות במק"טים של התחליפיים וזה מתגלה רק כשמנסים להרכיב) והרכב תופס ליפט עד שמביאים חדש. אז תבדוק טוב טוב שאתה מביא מתאימים או שתשאיר לו להזמין. רצועה עולה 70 ש"ח?

נוזלים ופילטר שמן אני תמיד מביא איתי כי אני שם באיכות הכי גבוהה, בתקן היצרן ופילטר רק מקורי. אפילו נוזל קרור בהונדה אני שם של היצרן שכבר קשה להשיג לבד. 

וזה בסדר שגם המוסך ירוויח משהו...

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי שוב,  

להלן הרשימה העדכנית..

האם 3-4 שעות יספיקו לכל העבודה?

כמה לדעתכם פלוס מינוס צריך לקחת עבודה על הכל? (מוסך כללי)

פילטרים
שמן
פלגים
סלילי הצתה
רצועת אביזרים
משאבת מים
תרמוסטט
רדיאטור
משולשים
מוטות היגוי
תפוחי הגה
ניקוי מצערת