Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 8.5.2023 בשעה 16:35, yuvalganim כתב:

לא חושב שיש הרבה מה לעשות.

לך תוכיח שזה הוא, סיפור מההפטרה.

מה שמעצבן פה זה שהמוכר בשביל לחסוך 500 שקל - אתה נפגעת באלפי שקלים.

תיישר קו מה שצריך ואל תחשוב על זה יותר

לדעתי הפער יכול להיות הרבה יותר מ500 ש"ח בכפולות,
אבל אם הבעלים החליט להחליף טביעי שהוא יעשה רק את המינימום הנדרש,
הוא ידע שאם הוא יגיד שהוא לפני טיפול יורידו לו עלות טיפול במורשה - אז הוא עשה טיפול בזול...

לטעמי אין לך עילה לתביעה וכמו שכתבו כאן מעלי תכניס את הרכב לטיפול ותיישר קו...

פורסם

כולה טיפול, אין פה פער של מיליונים.

אז בסוף במקום שישלם 2000 שילם 1500 או 1000, אבל עכשיו לבעל הרכב החדש זה נזק של אלפים רבים.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

וזה מעניין לבעלים הקודמים את הביצה השמאלית.
יש אנשים שמבחינתם כמה שפחות כסף להוציא בזמן מסויים ו/ או על מוצר או שירות מסויים, יותר טוב. 

בכל תחום זה קיים, אבל בתחום הרכב והנדל"ן זה משמעותי כי אז זה מתגלגל גם לבעלים הבאים. 

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני מקווה ששמרת קבלות על הטיפול, כי מי יודע, אולי זה שיקנה ממך את האוטו בעתיד יאשים אותך שלא טיפלת בו מספיק טוב.

תוודא שירשמו לך בקבלה שהפלאגים נסגרו עם ידית מומנט במומנט X שלא יאשימו אותך שסגרו עם פטיש אוויר ולוקטייט.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 16 שעות, amosbmw כתב:

אני לעולם אעדיף לקנות רכב משומש ולא חדש, ממגוון סיבות. בין היתר אני נמנע מירידת הערך הראשונית ואני לא צריך להגיע למוסכי החברה, שגם מהם צריך להיזהר מאוד, הידע שלהם לוקה בחסר והם מוכרים חלקים נחותים במחיר יותר יקר מהחלקים הטובים ביותר. הם לא נותנים לך שום גמישות בבחירת החלקים.

ומה יעשה האדם הפשוט שלא יודע לחקור באינטרנט מהו השמן המדויק ומהם הפלאגים המדוייקים המתאימים לרכב שקנה?

לכאורה הפתרון הטוב ביותר הוא לפחות ללכת למוסך מורשה חברה ולא למוסך "רגיל" באיזו פינה של איזור תעשייה...

או שיש לך רעיון אחר יותר טוב?

פורסם
לפני 16 דקות, Coro כתב:

יאשים אותך שלא טיפלת בו מספיק טוב.

הוא יכול להאשים פות״ש כמו שפות״ש יכול להאשים את זה שקנה ממנו.

כל עוד הטיפול בוצע בחלפים תקניים וחוקיים ע״י מוסך מורשה, אף אחד לא יכול לבוא לאיש בטענות.

תאורטית אם אתה רוצה לנסות לוודא את איכות הטיפול לפני הקניה, קח את הקבלות למוסך, שיבחנו את איכות החלפים ועלותם. 

פורסם

תתקדם הלאה.

קנית רכב משומש. 

הבעלים הקודם טיפל בו כפי שמצא לנכון. 

עכשיו אתה מחפש מי ישתתף איתך בהוצאות האחזקה.

כפי שעמוס ב.מ.וו רשם, בכל רכישת רכב משומש צריך לקחת בחשבון הוצאות לא מתוכננות לטובת יישור קו.

אם לא נדרשת להוצאות האלה - מה טוב. אבל בהרבה מקרים זה נדרש, צמיגים / מצבר / החלפת שמן ופילטרים וכד'.

המליצו לך על מוסך 'רון' והל אופיר - גש אליהם קבל את חוות דעתם.

תזכור שמי שיהנה מההוצאה הזו של יישור הקו הוא אתה. 

לתבוע אפשר את מי שרוצים. לזכות בתביעה זה סיפור אחר. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...