Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד אוץ שגוי במכון טסטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

עשיתי היום טסט, ושהטסטולוג הכניס את המספר ק״מ המעודכן, המערכת נתנה לו שגיאה שהמד ק״מ נמוך מהמספר הקודם.

מפה לשם, בשנה שעבר במקום לכתוב 24882 הוסיפו אפס וכתבו 248820

הם אמרו לי שעכשיו זה מעודכן ותקין ואין לי מה לדאוג

האם באמת אין לי מה לדאוג ? הכוונה, האם במכירת הרכב או דבר אחר זה יכול להשפיע ? ברישיון שקיבלתי לשלם אכן רשום  את המד אוץ הלא נכון. 

פורסם (נערך)

אם אתה לא רוצה לחכות עד שנה הבאה, תוציא הדפסת רשיון חדש מעודכן ותדע בוודאות. (למייטב זיכרוני המינוח המדוייק במשרד הרישוי נקרא "כפל רישיון")

אני הייתי מאמין להם.

הרי לפי הדיווח שלך, לא התווכחו איתך או עשו לך בעיות?

ישר הודו בטעות וסידרו.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם

הם עדכנו, וברישוי החדש אכן יהיה המד אוץ החדש.

אני שואל, האם עלי לעשות משהו נוסף, לבקש ממשרד התחבורה עדכון או משהו.

לעניות דעתי לא, אבל מה אני מבין :)

פורסם

אני נוסע כ40 בשנה
באחד הטסטים הבוחן במקום לרשום 190 אלק"מ רשם 130 אלק"מ
פחדתי שבטסט שנה אחרי יהיה 230 וזה יהיה מטורף 100 בשנה

מי שיחפור על ההסטוריה של האוטו יחשוב שאני מטורף,

העלתי למשומשת את הסיפור על המס' רכב,

ואז יש לי תיעוד על הפאדיחה.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

כשהבוחן שואל אותי אני מכתיב ספרה-ספרה, בתקווה למנוע טעויות.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 שעות, Chura כתב:

הכוונה, האם במכירת הרכב או דבר אחר זה יכול להשפיע ?

אם אתה שומר תיעוד טיפולים מסודר ובכל  הקבלות יש קילומטרז' עקבי, סיכוי נמוך ביותר - כמעט אפסי, שהקונה הפוטנציאלי יבקש ממך להוציא  רישומי ק"מ של משרד הרישוי בשביל לראות עקביות גם שם. השאלה הזו בכלל לא תעלה ואין לך מה לדאוג. 

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

כשהבוחן שואל אותי אני מכתיב ספרה-ספרה, בתקווה למנוע טעויות.

גם אני נוהג כך, בנוסף מוודא על המסוף בעמדה שהוקלד נכון.

ידעתם, שאגרת מכון הרישוי כוללת תשלום של 3 ש"ח על קריאת המונה? ובכל זאת הם מבקשים מהנהג להקריא..

• מצחיק 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

אם אתה שומר תיעוד טיפולים מסודר ובכל  הקבלות יש קילומטרז' עקבי, סיכוי נמוך ביותר - כמעט אפסי, שהקונה הפוטנציאלי יבקש ממך להוציא  רישומי ק"מ של משרד הרישוי בשביל לראות עקביות גם שם. השאלה הזו בכלל לא תעלה ואין לך מה לדאוג. 

במשומשת יש הסטוריה,

ובנאדם נורמאלי מרגיש שיש כאן איזה סיפור,

אז הוא בורח.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

בן אדם נורמלי יבן שרכב לא יכול לעשות 200 אלף ק"מ בשנה ולהישאר במצב חדש, הוא יסתכל על כל התמונה, איך נראה הרכב, איך מתנהג המוכר, הסטרויית טיפולים, תקופת בעלות וכו'. 

פרט אחד חסר בפזל כשברור שמדובר בטעות הקלדה לא ישנה כלום.

אם כל יתר הפרטים גם לא נראים אמינים אז כן, אבל זה כבר סיפור אחר.

פורסם

לגבי השאלה המקורית - אין צורך להוציא כפל רישיון.

תכנס לאזור אישי באתר הממשלה. אתה יכול להוריד משם את רישיון רכב מעודכן ובו רשום קריאת קילומטראז' מטסט אחרון (זאת בהנחה שאתה בעל הרכב).

• תוכן חדש...