Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתם כאלה אנטים

אולי זה מה שהדוד אוהב

לדעתי יצא יפה, אולי הוא רצה לשבור את הכסף

אולי הצבע לא הכי מתאים לאדום אבל בסה"כ הצביעה יפה

אצלי צבועות הטסות בלבן וזה מאד יפה, אבל צריך לנקות אותם כמעט כל שבוע וזה מבאס

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א. בהתחלה רציתי לקנות בצבע כסף אבל אחרי זה החלטתי שאני רוצה שהיה לי אוטו לא משעמם כמו הרבה מהמכוניות אלה אוטו קצת בולט דבר שקצת קשה להשיג שיש לך יונדאי אקסנט ולכן החלטתי לצבוע את הטאסות בזהב כדי שהוא יבלוט.

ב. תודה רבה לכולם על המחמאות אולי יום יבוא ואני יצבע חזרה לכסף כמו שזה היה.

בברכה בן.

נ.ב. איך הכלב חמוד לא?

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם
א. בהתחלה רציתי לקנות בצבע כסף אבל אחרי זה החלטתי שאני רוצה שהיה לי אוטו לא משעמם כמו הרבה מהמכוניות אלה אוטו קצת בולט דבר שקצת קשה להשיג שיש לך יונדאי אקסנט ולכן החלטתי לצבוע את הטאסות בזהב כדי שהוא יבלוט.

נ.ב. איך הכלב חמוד לא?

אז הצלחת במשימה (להבליט את היונדאי).

אני בספק אם הוא יפה יותר עכשיו.. אבל אם זה הטעם שלך שיהיה לבריאות ובאמת שמח בשבילך שיצא לך כמו שרצית.

הכלב? וואלה חמוד, גם שם לא רע..

(חשבת לקרוא לו אגזוז?)

פורסם

היי יצא ממש יפה תתחדש! הצבע ממש מתאים לאוטו! אהבתי!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כל הכבוד על ההשקעה.

האמת זה לא נראה ממש זהב ולכן הרכב נראה לא רע עם הצבע.

נראה לי שלבן היה הולך יופי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

יצא יפה, תתחדש.

מי יודע אולי הוצאת אופנה חדשה לרכבים, וכולם יתחילו לצבוע טאסות כמוך...:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אחלה צביעה !! יצאת רוסי ..

וכל הכבוד לפורום האובייקטיבי שלא שומר כלום בלב ואומר את האמת :-D

תגיד לי מה הבעיה שלך נגד רוסים והדברים שהם עושים לרכבים שלהם?
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

טוב דיי כבר עם הגזענות הזו נמעס לקרוא רוסים גרוזינים.כולנו בני אדם וכל אחד יעשה לאוטו שלו מה שבא לו! וזה לא קשור מי הוא רוסי גרוזיני מרוקאי.

פורסם

לא ראיתי פה שום אמירה של גזענות, זה כמו שאתה תיראה סובארו DL 78 עם ספויילר פרודריב חצאיות ומדבקות של מהיר ועצבני אותו דבר פה.

יש לכל עדה את הסגנון שמייחד אותה וזה לא אמירה גזענית או משהו, זה כמו שאומרים מרוקאים עצבניים.

אין מה להיפגע מדבר כזה והכל פה נאמר בפורום בהומור ולא בגזענות.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

סלבה סיויק קצת מקנא לרוסים יכולים להשיג רוסיות והוא לא

בגלל הוא כזה גיזען :wink:

ומי שחשב שאפשר לגנוב טאסות של אקסנט טעה כי אי אפשר בלי לשבור את הטאסות כי הברגים סוגרים עליהן.

יצא חמוד מאוד הכלב גם חמוד (דורש מיקלחת)

לדעתי לבן היה מישתלב הרבה יותר יפה מ זהב (אבל זאת דעתי בלבד)

ולנהגת שודים

השלט הקטן שרשום בו "נהגת שודים" שתלוי על השמשה שאחורית באוטו שלך עומד ליפול הוא תלוי על פומפה אחת אז סדרי את זה כי אחר כך לא נדע שאת נהגת שודים :-P

שיהייה ערב טוב לכולםםם.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

• תוכן חדש...