Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו מה ניסגר?

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סלבה סיויק קצת מקנא לרוסים יכולים להשיג רוסיות והוא לא

בגלל הוא כזה גיזען :wink:

ומי שחשב שאפשר לגנוב טאסות של אקסנט טעה כי אי אפשר בלי לשבור את הטאסות כי הברגים סוגרים עליהן.

יצא חמוד מאוד הכלב גם חמוד (דורש מיקלחת)

לדעתי לבן היה מישתלב הרבה יותר יפה מ זהב (אבל זאת דעתי בלבד)

ולנהגת שודים

השלט הקטן שרשום בו "נהגת שודים" שתלוי על השמשה שאחורית באוטו שלך עומד ליפול הוא תלוי על פומפה אחת אז סדרי את זה כי אחר כך לא נדע שאת נהגת שודים :-P

שיהייה ערב טוב לכולםםם.

עם שלט בלי שלט כולם מזהים אותי לפי הנהיגה:-D .

נהגת שודים יש רק 1:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא יודע עם אצלך יודעים לפי השלט או לא

אבל אצלי מאחורה יש שלט "עפ בא לך עליי צפצף פעמיים"

זה מופנה לבנות ואני לא מבין למה רק בנים מצפצפים :roll:

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

לפי דעתי יצא יפה מאוד. הזהב עושה מראה "LEXUS" לאוטו

מה שכן, זה גם נראה ערסי מידיי מכיוון שאלו טאסות, ושהאוטו הוא יונדאי אקסנט :)

תהנה.

פורסם
LEXUS....מה זה ......STI פראיירים.....עכשיו רק חסר מדבקות אדום זוהר על כל טאסא ואתה מסודר.

אם לא שמת לב כבר הסברתי לך בתחילת השירשור למה צבעתי את הטאסות ואם אתה לא מבין אני יכתוב את זה עוד פעם במילים פשוטות.

לא כל אחד שמנסה (לדעתו) לעשות את האוטו שלו יפה הוא לא ערס טמבל שמנסה להפוך את האוטו שלו להונדה או אימפרזה.

מקווה שעכשיו הבנת!

בן.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם
הצבע בתור צבע הוא אחלה,

בתור צבע לטאסות הוא פשוט מזעזע,

ועל רכב כזה זה נראה מצועצע ומכוער.

יפה סוף סוף לא אמרת שאני מנסה "ליצור" אימפרזה.

בן.

פורסם

לפי מה שאני קורא יש לך בעיה אם הטעם שלי וזה דבר טוב שיש מי שמבקר אותך, רק חבל שאתה עושה את זה בצורה לא מכובדת כמו שאר חברי הפורום.

אני מאד מקווה שתתחיל לכבד את החברים בפורום ואת טעמם.

בברכה בן.

פורסם
סלבה סיויק קצת מקנא לרוסים יכולים להשיג רוסיות והוא לא

בגלל הוא כזה גיזען :wink:

ומי שחשב שאפשר לגנוב טאסות של אקסנט טעה כי אי אפשר בלי לשבור את הטאסות כי הברגים סוגרים עליהן.

יצא חמוד מאוד הכלב גם חמוד (דורש מיקלחת)

לדעתי לבן היה מישתלב הרבה יותר יפה מ זהב (אבל זאת דעתי בלבד)

ולנהגת שודים

השלט הקטן שרשום בו "נהגת שודים" שתלוי על השמשה שאחורית באוטו שלך עומד ליפול הוא תלוי על פומפה אחת אז סדרי את זה כי אחר כך לא נדע שאת נהגת שודים :-P

שיהייה ערב טוב לכולםםם.

רק רוסים יכולים להשיג רוסיות...? מישהו שכח להגיד לי את זה...:wink:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

גם אני לא רוסי אבל אני יוצא עם רוסיה ואף אחד לא שכח להגיד לך את זה אחרת אני אמרתי את זה רק בשביל הצחוק!

ומישהו יכול להגיד שיש על ה בובות ברבי הרוסיות ?!?!

אין אין עליהן! חולה עליהן וגם על סלבה שעזר לי המון המון המון!

ואני מרוקאי.

• תוכן חדש...