Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מנסה לבדוק אם יש חייה כזאת,

יש לי כרגע רומסטאר סקודה 2008

270 ומשהו אלף ק"מ, הגה משוחרר,

יש נזילות מהמנוע, ללא טסט (צריך לחדש), כל הזמן צריך למלא מים מיכל רדיאטור, מאוורר רדיאטור כל פעם נשרף (בעיות חשמל),

הרכב היה של שיפוצניק שירת אותי 4  שנים בערך עבר טיפולים אך לאחרונה זה קרה אחד אחרי השני ואני מרגיש שזה בור ללא תחתית. 

אני גר בדרום הרחוק ואני נוסע אחד לחודש לבית חולים לצפון ויום יום לעבודה 20 ק"מ כל כיוון. כרגע אני מרגיש ללא רגליים, הדילמה האם להשקיע 20-25 אלף ולסדר אותה למרות הכל, או לחפש רכב אחר?

הלחץ של הצורך להחליט עלול לשבש החלטות בעיקר אחד כמוני שלא מבין ברכבים בכלל. 

הציעו לי מונית לשעבר 2015 קיה אבל גם מונית לשעבר וגם 311 אלף ק"מ.

לעומת זאת ק"מ נמוך אני ראיתי מכוניות כמו mg 550 שהבנתי שהחלקים סרט מפני עצמו.

בקיצור, אשמח לעזרה.

אם יש רכב שלא יראה כמו קופסאת שימורים במחירים כאלה בכלל? 

תודה מראש על המענה! 

פורסם

ידני מתאים אני מבין?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב שלך נשמע כמו גרוטה, וההערה שלך לגבי ההגה מפחידה אותי. נשמע שאתה מסכן את עצמך ואחרים.

לנסוע ברכב ללא טסט? מעבר לבעיית הבטיחות זה מעמיד אותך גם בבעיה מול רשויות החוק. אל תעשה זאת.

ציינת תקציב לתיקון הרכב, אבל לא תקציב לרכישת רכב אחר. מה התקציב? מה הצרכים חוץ מנסיעות קצרות (ופה ושם נסיעה יותר ארוכה)?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה נוסע לבד רוב הזמן?
חשוב לך בעיקר האמינות והחיסכון?
עושה לי רושם שהונדה ג'אז (גם אם מזדקנת) תתאים לך מאוד,
סה"כ מרווחת, חסכונית מאוד, אמינה מאוד
הסחיבה בינונית בלבד.

פורסם
לפני 7 שעות, sperial כתב:

הרכב שלך נשמע כמו גרוטה, וההערה שלך לגבי ההגה מפחידה אותי. נשמע שאתה מסכן את עצמך ואחרים.

לנסוע ברכב ללא טסט? מעבר לבעיית הבטיחות זה מעמיד אותך גם בבעיה מול רשויות החוק. אל תעשה זאת.

ציינת תקציב לתיקון הרכב, אבל לא תקציב לרכישת רכב אחר. מה התקציב? מה הצרכים חוץ מנסיעות קצרות (ופה ושם נסיעה יותר ארוכה)?

סליחה לא הייתי ברור,

הרכב לא נוסע מאז שנגמר הטסט, 

הלחץ נגרם כי אני מושבת כרגע ותחבורה ציבורית לא תורמת באזור שלנו.

התקציב 25 אלף הינו לקניית רכב חילופי,

בגלל שהתקציב דל מאוד תהיתי האם כדאי להשתמש בכסף לתקן את הרכב אולי?

אני מניח שבסכום הזה מציאה לא אמצא,

אך אולי עם פחות צרות על הראש.

או שאני צריך להעביר את הרכב טסט בכל מקרה בכדי למכור אותו? (לסוחר רכבים או משו)

ואני מחפש אוטומט סליחה לא ציינתי!

השימוש של הרכב למטרת נסיעה לעבודה (מרחק 40 ק"מ ביום)

ואחת לחודש נסיעה לצפון לטיפול רפואי (340 ק"מ הלוך חזור)

פורסם

הייתי מקבל הצעת מחיר לתיקון.

או, לקבל רכב בסיסי כמו ספייס סטאר אבל להתקדם בשנתון לכיוון 2014, הרכב אמין, די מאובזר, חסכוני מאוד. אבל יהיה חלש ורועש מהסקודה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממליץ לבדוק סיטרואן אליזה או פיגו 301 עם מנוע 1.6 , תקבל זמינות כוח דומה לסקודה, שנתון מתקדם וייחסית אמינה

*תוודא שהרכב שאתה קונה איננו מוזנח מבחינת טיפולים ואיכות נוזלים(לא מי בירז) ואתה תהיה בסדר..
אגב בידוד רעשים כמעט ואין לטעמי אבל אינני יודע בייחס לסקודה.. מאמין בסקודה יהיה טוב יותר, ממליץ לבדוק

פורסם

301 כדאי לחפש עם תיבת 6 הילוכים יפנית.

חבר החזיק כזאת עם הגיר הישן 4 הילוכים, הרכב היה עם 250 אלף ק״מ, יוצא ליסינג, והוא היה מאוד מרוצה.

הרכב לעצמו נח,מרווח,תא מטען גדול, ונמכר במחירי בדיחה.

פורסם

סוזוקי ספלאש (אוטומט או ידנית),סקודה פאביה 1.4 ידנית ומקביליו לקונצרן פולקסווגן אמינים יחסית (נק׳ חולשה משאבת מים,מניסיון),מאזדה 2, יונדאי i20.

כל הנ״ל הם דגמים לדוגמה שיעמדו בדרישות שלך, ובאופן כללי חפש דגם כמה שיותר פשוט טכנולוגית כדי להבטיח אמינות גבוהה (יחסית) ועדיף שבכל מקרה תכין כמה אלפים בצד ליישור קו שכנראה ותצטרך לעשות.

לגבי הסקודה הישנה שלך לטעמי אין טעם לתקן,בהתאם למצבה תנסה לקבל עליה מה שאפשר ושלום על ישראל.

בהצלחה!

פורסם (נערך)

קיה פורטה או קיה ריאו 1.6 יככנסו בתקציב ויתנו אמינות טובה

עריכה אחרונה על ידי איש שמח

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

• תוכן חדש...