Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זמן ממוצע למכירת רכב, מה נסגר?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסתכל על מודעות ביד2, ובעזרת התוסף הנהדר handz אני רואה מתי פירסמו את המודעה ואת השינויים במחיר.
אני ממש לא מבין- המון מודעות שאני רואה פורסמו לפני 3-4-5 חודשים ועדיין מעדכנים את המחיר (למטה) כל שבועיים שלושה. 
איך אנשים מוכרים רכב כל כך הרבה זמן, הם בכלל רוצים למכור? 
בכמה זמן מכרתם את רכבכם? ממה שאני התעסקתי זה עניין של שבועיים - חודש גג.
מצד שני אני רואה, אפילו פה בפורום אנשים שמפרסמים רכבים במשך חודשים- לדוגמא מאזדה 6 2009 שפורסמה ב65K לפני מלא מלא זמן (4.5 חודשים) ועדיין כל חודש הוא מעדכן שהוא צריך למכור ומוריד במחיר, הגיע כבר ל45K

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני בדיוק יצאתי מהדיון על אלו שמכרו ב 10,000 מעל המחירון תוך שעה מהפרסום... 

עריכה אחרונה על ידי Liran3331
פורסם

אלא אם כן אתה פותח את הלוח פעם בשעה למשך חודש ברצף, אתה לא רואה את כל המודעות שיורדות (=הרכב נמכר) לאחר זמן קצר, ולא את המחיר שלהן.

אז כנראה שמחיר המכירה קצר יותר מההתרשמות שלך.

כשאני חושב על זה, היה נחמד אם handz היה מציג את המידע הזה (אפילו בתשלום).

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני לא יודע אבל אני מסתכל על מאזדה cx-5 ויש ים רכבים למכירה, בהחלט הכמות עולה, וניראה לי שהמוכר ישמח להוריד את המודעה כדי לחסוך שיחות ספאם אבל זה לגמרי תלוי בו

פורסם

השוק השתנה.
הריבית התייקרה ועם ישראל שחי ממימון מרגיש את ההתייקרות.
בנוסף, הקשיים החמורים של אספקת רכבים חדשים קצת התמתנו, ועם ישראל עובר לאט לאט לחשמליות וכל אחד שומע כמה משתלם לקחת מימון לרכב חדש על חשבון הפחתת הוצאות הדלק (למי שיש יכולת לטעון בבית).
בקיצור, למעט רכבים מבוקשים - שאר הרכבים מתקשים להימכר במחיר מחירון.
סביר שבקרוב לוי יצחק יתקן את המחירונים חזרה למטה.
מכיר כבר שתי עסקאות שנעשו לפני כחודש, רכבים עם ביקוש טוב, נתונים טובים שנמכרו ב 50% מהמחירון.
אגב, המוכרים אמרו שהם קיבלו  2-3 טלפונים בסך הכל במשך כמה שבועות.

• אהבתי 1
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם

חבר שלי פירסם מיצובישי space star 2019 במחירון-65k לפני שלושה חודשים, 

לא קיבל טלפון אחד במשך שבועיים, הלך למיצובושי עשה ליסינג פרטי על eclips cross. קיבל על הרכב 60 אלף, 30 שם מקדמה 30 לקח אליו.

דא לאחר המקדמה התשלום הוא 1800 לחודש ל3 שנים בדיל שהוא סגר דאז.

לאחר מכן הוא יוכל לרכוש את הרכב הוא להתחדש.

בכל מקרה הוא לא תכנן לקנות רכב חדש אך הבן אדם לא קיבל טלפון אחד.

פורסם

דוד שלי פרסם את הסטפוואי 2015 שלו לפני קצת יותר מחודש, במשך 3~ שבועות לא קיבל טלפון אחד, אפילו מסוחרים, אפילו לא הודעה אחת.

עד שיום אחד שני אנשים התקשרו אליו, שניהם רצו לבוא לקחת, אחד הגיע קצת יותר מהר מהשני. נמכר 2000שח מתחת למחירון.

אני את שלי מפרסם כבר שבועיים, קיבלתי מלא שיחות והודעות מסוחרים שמוכנים לעשות לי טובה ולקנות 40% מתחת למחירון.

אנשים רציניים שבאמת רצו לקנות עוד לא היו. מבטיח לעדכן אם וכאשר.

• אהבתי 2

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

סטפוואי ב 2000₪ מתחת למחירון זה לא כזה דיל רגוע בשביל המוכר..

החזקת מעמד שבועיים, בהם בדרך כלל מתקשרים סוחרים ומציעים עסקאות גרועות.

עכשיו תמתין בסבלנות לקונה נורמלי, הוא יגיע.

אתה יודע - הרכב שלך  לא מבוקש כמו מאזדה 3 מנוע 2.0 או קורולה ( אני כבר לא מדבר על ראב 4 ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

השוק התקרר לדעתי, חבר שלי מוכר i25 עם נתונים טובים ומנוע 1.6 כבר חודשיים, 7-8 מתחת למחירון ואין שיחות בכלל.

• אהבתי 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מכר 50 אחוז מתחת למחירון? בטח מדובר ברכב צרפתי או איטלקי ללא שוק.

רכבים טובים ללא תאונות וסחירים עשיין נמכרים במחיר מחירון ומעלה.

למצוא סיאט לאון בת 4 5 או סקודה פאביה במחיר מחירון למשל גם בשוק של היום תלוש מהמציאות...

לא מדבר על ראב 4 ודומיה.

השוק התקרר קצת אבל הרכבים הסחירים עדיין נמכרים במחירים יפים.

מיצובישי ספייסטאר נרשם פה שהייתה מפורסמת שבועיים ללא טלפון אחד

מוזר מאוד ,חבר טוב מכר אחת 2017 יד 1 עם 60 אלף קילומטר, מחיר מחירון משוכלל בפחות מ24 שעות ,לטענתו היו 3 שיחות ביום הראשון והראשון שהגיע לקח לבדיקה וקנה.

פורסם
לפני 30 דקות, OranKimhi כתב:

מכר 50 אחוז מתחת למחירון? בטח מדובר ברכב צרפתי או איטלקי ללא שוק.

הרכב הראשון - סובארו פורסטר 2009, יד ראשונה. 190k קמ, דגם xs (המפואר).

מחירון היה 46, נמכר ב 23.

אמנם מצב קוסמטי חיצוני לא ברמה גבוהה, יש מכות ושפשופים, אבל הרכב בכל זאת מ 2009.

אגב, הוא פורסם ב 30k, שזה 16k מתחת למחירון ועדיין לא היה לזה ביקוש.

הרכב השני - יונדאי i30 2014, עם 168k קמ.

מחירון היה 37 (נדמה לי, לא ממש זוכר) נמכר ב 21.

פורסם

I30 2014 ב21,000?

אם האוטו לא היה מהשכרה עם 300 אלף קילומטר ובלי טסט.

לא ברור לי איך הסכים לרדת למחיר הזה

זה חצי מהמחיר שהם נמכרות!

אפילו אם זה סטיישן, זה מחיר הזיה.

בטרייד היו מציעים לו יותר

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 15.2.2023 בשעה 11:20, תחבצ כתב:

מאזדה 6 2009 שפורסמה ב65K לפני מלא מלא זמן (4.5 חודשים) ועדיין כל חודש הוא מעדכן שהוא צריך למכור ומוריד במחיר, הגיע כבר ל45K

מה??!! בטוח שאין טעות?

זה רכב שהמחירון שלו סביב 22.. למה שהוא יצליח למכור בכלל במחיר ההזוי הזה?

בכללי לטעמי השוק התקרר קצת, אבל עדיין יש רכבים מבוקשים ויש כאלו שפחות.

יש לי חבר שמפרסם כרגע טסלה מודל 3 לונג ריינג עם 53 אלף קמ ב190 אלף. שזה מחיר סבבה לגמרי, לפי מה שהוא אמר לי יש התעניינות, כ15 טלפונים ביום. אעדכן כשהוא ימכור בעז"ה

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

• תוכן חדש...