Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זמן ממוצע למכירת רכב, מה נסגר?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 26 דקות, דור-- כתב:

הטענה שלי שהשוק השתנה, והטירוף שהכרנו שרכבים מבוקשים נמכרים מעל למחירון - כבר לא קיים.

השתנה כן. בנוסף עם התמורות בשוק רכבים שפעם היו נחשבים למבוקשים הם כבר לא מבוקשים שלא לומר פרה היסטורים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, Uri-G כתב:

צריך להבין שהשקלול שלוי יצחק עושה לקמ מעל הממוצע לא קשור לעולם האמיתי,  כדי להתחנף לחברות הליסינג . במציאות צריך להוריד הרבה יותר על קמ גבוה כדי למכור.

זה גם מאד תלוי בדגם הרכב. ב-2004, שניסיתי למכור פיז׳ו 306 דגם 1995, הסתבר שהנסועה הממוצעת לדגם הזה נמוכה בכ-30% מהממוצע הארצי לרכבים פרטיים. כיון שלרכב שלי היתה הנסועה הממוצעת לרכבים פרטיים, הוא לא היה אטרקטיווי לקונים.
לקח לי שנה למכור אותו, כולל מודעות בתשלום והעמדה פיסית בשכונה ירושלמית ששם היה נוהג להעמיד רכבים. בכל אותה שנה, היו 3 טלפונים בלבד, למרות שבחצי השני שלה כבר לא רשמתי מחיר מבוקש.
בסוף מכרתי אותו בשליש מהמחירון לסוחר רכב שלא בדק כלום חוץ מזה שהוא מתניע (בפחות מאשר אחי מכר באותו זמן סובארו ג׳אסטי ישנה יותר) .
שום מידע בלוי יצחק לא קשור לעולם האמיתי.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
בתאריך 18.4.2023 בשעה 21:33, PinkDolphin כתב:

החבר רוצה לדעת כמה הרכב שלו שווה? שיבדוק כמה מבקשים בעד רכבים דומים ביד2, ויעקוב באיזה מחירים הם נחטפים ונעלמים מהלוח תוך יום, ובאיזה מחירים הם נתקעים בלוח שבועות או יותר.

יד דרך נוחה לבדוק באיזה מחיר נמחקו מודעות ביד 2? 

לא רואה אופציה כזו בhandz.

מחירון יד 2 גורם אמין?

לוי יצחק אומר שמאזדה 3 שנה על הכביש ספיריט הצ׳בק 10,000 ק״מ שווה 130 (כשחדשה על הכביש יוצא 156!) ומחירון יד 2 אומר 142. 

לא יודע כמה זה משמעותי אבל צבע קשה להשגה ודי מבוקש (נקרא כחול מתכתי).

לא בטוח כמה לבקש… אין עוד 2022 הצ׳בק ביד 2 כרגע.

עריכה אחרונה על ידי AsafRS
פורסם
בתאריך 23.2.2023 בשעה 19:40, nisim91 כתב:

נכון אבל מי שכבר נכנס לפה לקרוא/לרשום זה בדיוק 5 דקות להעלות מודעה,

מניסיון שלי עם רכב שקניתי מחבר פורום בעבר נפלתי על רכב ממש טוב.

ואני מאמין שמי שמוכר לחבר פורום ישמח לשמוע שהרכב ממשיך לשרת את החבר. 

אני מעדיף לקנות מחבר פורום כי אפשר לבדוק לפי היסטוריית ההודעות את סגנון התחזוקה ומה עבר על ברכב.

(מקווה שאנשים לא יפסיקו להתייעץ בפורום על בעיות ברכב בגלל ההודעה שלי 😜)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם
לפני 4 שעות, AsafRS כתב:

מחירון יד 2 גורם אמין?

לוי יצחק אומר שמאזדה 3 שנה על הכביש ספיריט הצ׳בק 10,000 ק״מ שווה 130 (כשחדשה על הכביש יוצא 156!) ומחירון יד 2 אומר 142. 

יש אתר שמופיעות בו מודעות מ'יד 2' וגם מודעות של רכבים שנמכרו עם תאריכי יצירת המודעה ותאריכי הקפצה אחרונה ואאל"ט גם היסטוריית מחירים. 

AD.CO.IL 

• רעיון טוב! 1

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם
לפני 7 שעות, AsafRS כתב:

מחירון יד 2 גורם אמין?

https://www.ad.co.il/archive/car

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, AsafRS כתב:

מחירון יד 2 גורם אמין?

השוק של רכבי מאזדה קשה.. ולא כי הרכבים גרועים חלילה. זה פשוט נובע משתי עובדות:

1. המותג מאוד נפוץ בערוצי 0 קילומטר והזמינות במגרשים "מקלה" על אלו שקונים במימון. הבעיה פה שמי שצריך טרייד מקבל מאזדה 0 קילומטר במחיר של אחת מהסוכנות. וזה יוצר בלבול לא קטן בשוק יד 2.

2. מחירי רכבי מאזדה בלוי יצחק פשוט גבוהים. אני מחפש מאזדה בת שנה שנתיים (3 האצ', או CX5).. והמחירים פשוט מטורפים. תוסיף לזה מוכרים שחושבים שרכבם סחיר ומבוקש ומחליטים לדרוש בכיף ובנוחות 10 מעל מחירון משוקלל..

יש לי כ 15 רכבים שמורים ברשימת המעקב ביד 2.. חלקם כבר מפורסמים יותר משנה ולא נמכרים.. גם בפורום זה הוצעה עד לא מזמן 3 יפייפייה שנמכרה רק לאחרונה אחרי קרוב לשנתיים והורדה דרסטית של המחיר המבוקש.

החלטתי לרדת מהקנייה. שוק בסימן ירידת מחירים ומצב כללי וכלכלי הפכפך שיכנעו אותי להמשיך עם הפיאסטה הגיבורה..

אגב, אני מחפש 3 עם צבע poly metal gray.

עריכה אחרונה על ידי LEGACY 1.8

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
לפני כשעה, LEGACY 1.8 כתב:

גם בפורום זה הוצעה עד לא מזמן 3 יפייפייה שנמכרה רק לאחרונה אחרי קרוב לשנתיים והורדה דרסטית של המחיר המבוקש

כי המוכר היה לא מחובר למציאות - ביקש מחיר גבוה יותר מלקנות חדש מהיבואן כאשר דלק מוטורס היו היבואן הכמעט יחידי ללא בעיות מלאי באותה תקופה.

ד״א אני מכרתי לאחרונה צרפתייה חמה תוך שבוע במחיר מצויין (בתאכל׳ס, הדגם הצרפתי עם שמירת הערך הכי טובה ever), אז לא כל צרפתי זה ג׳אמבון בבגט :-) 

• אהבתי 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 5 שעות, menir1 כתב:

ד״א אני מכרתי לאחרונה צרפתייה חמה תוך שבוע במחיר מצויין (בתאכל׳ס, הדגם הצרפתי עם שמירת הערך הכי טובה ever), אז לא כל צרפתי זה ג׳אמבון בבגט :-) 

ומי אמר שלך שלא התעניינתי בקוראסון הלבן?

הבעיה ש 3 דלתות לא בא בחשבון.. חייב גישה נוחה לזוג נערים מתבגרים..

מה גם שאני לא מעדיף לנהוג ברכב של אשתי.. הפיאסטה שלי מתפקדת כרכב משפחתי לכל דבר ועניין - כולל נסיעה עמוסת מזוודות לנתב"ג 🙈🙈🤦‍♂️🤦‍♂️

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

המיתון שאנחנו נכנסים אליו פוגע בהכל, כמו שלפני שנתיים כל דבר בערך עלה בגלל הדפסות הכספים (קריפטו, מניות, מכוניות, דירות, כרטיסי מסך,…)

בתקופה הקרובה הכל הולך לרדת בגלל אינפלציה ומחנק אשראי.

האם לוי יצחק מעדכן את המחירון כל חודש? מעניין לראות בכמה זה יזוז

פורסם
לפני שעתיים, LEGACY 1.8 כתב:

חייב גישה נוחה לזוג נערים מתבגרים..

דווקא לשימושיות כזאת, היא מצויינת. המושב האחורי מרווח מאד. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...