Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט אין מי שלא מכיר את אתר נטקאר המיתולוגי. לאחר מותו הפתאומי של העורך הידוע רוני אהרונוביץ לא היה מי שירים את משא האתר הכבד. שני בניו ניסו לתקופה אך חדלו. אחד הכותבים הבולטים היה מי שכינה עצמו בפורום "מושיקו הנהג". כותב בעל ידע טכני וכללי רב, בעל סגנון מאופק ומכובד, מלא וגדוש אינפורמציה כרימון. היום הודיע, לצערי, על פרישתו מהאתר ומהכתיבה בפורום. למעשה, בשנה האחרונה, הוא היה כמעט היחיד שהוסיף לענות על שאלות הקוראים ובשם מערכת האתר. נראה לי שהאתר יאבד את המעט שנשאר בו עם פרישתו. סופה של תקופה. חבל. netcar.co.il.

• אהבתי 2
פורסם

בחור באמת מבין עניין,

חבל שהוא לא מסתובב פה.

• רעיון טוב! 1

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אתר נטקאר נסגר סופית לקהל.

הבנים משאירים את תכני האתר פתוחים לעיון הקהל כזכר לפעילותו המקצועית הענפה של רוני אהרנוביץ ז״ל.

הנה דבר הפרסום-

לאחר שעיתונות הרכב המודפסת החלה לאבד את דרכה המוסרית, הקים אבא את נטקאר - אתר הרכב הראשון בארץ, שהיה למקור עצמאי, נטול אינטרסים, בועט וענייני.

לאורך כמעט שלושה עשורים, נטקאר נותר נאמן לכם הקוראים,  תוך כדי ניהול מערכה בלתי פוסקת כנגד מושכי החוטים באחת התעשיות הרווחיות ביותר בארץ. 

לפני כשנה המשיך אבינו רוני הלאה מהכדור המופלא הזה (כהרגלו, בתזמון מדויק), ונותרנו דור ואני, עם אותו מצפן מוסרי אך עם ספר מפות מיושן ולא רלוונטי. 

בחיפוש אחר מפה עדכנית, או בניית אתר חדש, גילינו שלמרות התשוקה המוטורית, מה שבאמת קיבץ אותנו להקדיש את לבנו וזמננו למטרה זו היה בעיקר עבודה משותפת עם האבא המבריק והמשוגע שלנו. 

בלעדיו, טויוטה קורולה פחות מרגשת אותנו, מכוניות בלי מנוע משעממות אותנו, והמלחמה בטחנות הרוח של יבואני הרכב ואנשי השיווק, עלתה לנו על העצבים. מעבר לכל, הרגשנו שנעוריו המחודשים מביישים את זקנתו.

אז החלטנו לצאת להתרעננות, לעשות ריסטרט למערכת. לא קל לעצור את האתר הזה, שקיומו ליווה את רוב שנות חיינו. אך גם לא יהיה נכון להשאיר אותו, ואתכם, תלויים באוויר כפי שקרה בחודשים האחרונים. אנו מתנצלים על זה. 

הפורום והמדריך בינתיים נעצרים, אך האתר לא יורד מהאוויר ואתם מוזמנים לנגוס בערימות המידע והדעות היקרות מפז בפורום, בגלריה וכמובן מבחני הדרכים. 

עד הגלגול הבא.

שלכם, שוני ודור אהרנוביץ. 

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
לפני שעתיים, primekart כתב:

אתר נטקאר נסגר סופית לקהל.

אני יודע בוודאות ש "מושיקו הנהג" קורא ואף משתתף פה בפורום עם כמה שמות משתמש למרות שהוא נהג בנטקאר להשמיץ את הפורום הזה.

אני חוכך בדעתי אם הגיע הזמן לחשוף אותו כשכבר הוא לא משתמש יותר בכינוי הזה, וההבטחה שניתנה לרוני אהרונוביץ ז"ל כבר לא רלוונטית לצערי.

• רעיון גרוע 3
פורסם

מדוע לחשוף את מושיקו, גם אם 99 אחוז מחברי הפורום לא מקשר בין הודעותיו בפורום לאותו מושיקו, מה רע בכך ומדוע לחשוף. נהנה מתרומתו ואוצרות הידע בתחום המוטורי בהודעותיו ואולי יבוא יום ויחליט להזדהות כמושיקו המוכר. הכל בסדר , הדברים יסתדרו מעליהם , לא חובה לדחוף.

פורסם

אין לי מושג מי זה מושיקו, ומעולם לא הסתובבתי בנטקאר, אבל בעיני זכותו של אדם להשאר אנונימי אם רצונו בכך, ולחשוף אותו (או את השמות בהם הוא משתמש) זה ממש לא לעניין.

רק שני הסנט שלי.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אם למישהו פה מגרדות האצבעות לעשות אאוטינג למשתמשים - שיכניס את היד למגירת הסכינים ויגרד שם.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 4

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 5 שעות, אלי55 כתב:

אני יודע בוודאות ש "מושיקו הנהג" קורא ואף משתתף פה בפורום עם כמה שמות משתמש למרות שהוא נהג בנטקאר להשמיץ את הפורום הזה.

אני חוכך בדעתי אם הגיע הזמן לחשוף אותו כשכבר הוא לא משתמש יותר בכינוי הזה, וההבטחה שניתנה לרוני אהרונוביץ ז"ל כבר לא רלוונטית לצערי.

להיפך, אם אני אחד מהקודקודים בנטקאר, היית מכריז על 'דף חלק' ומזמין אותו להשתתף בפורום תחת הכינוי 'מושיקו הנהג' או כל כינוי אחר שמתאים לו.

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם
לפני 5 שעות, אלי55 כתב:

אני חוכך בדעתי אם הגיע הזמן לחשוף אותו כשכבר הוא לא משתמש יותר בכינוי הזה

תחדל לחכוך, אל תעשה אאוטינג בפורום.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה הדחף לעשות אאוטינג לבן אדם?

לא אוהב נטקאר, לא מחסידי אהרונוביץ' ויותר מזה - לא מחסידי אנשים שמתחבאים מאחורי כינויים. אבל זכותו של כל אחד לפרטיותו. ירצה, יחשוף לבד. הזכות היא שלו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 5 שעות, אלי55 כתב:

אף פעם לא נכנסתי לנטקאר, ואין לי מושג מי זה מושיקו, אבל מה דעתך אם מישהו יחשוף אותך?

אתה תרגיש טוב עם זה?

אחת הסיבות שאני אוהב את הפורום הזה (וגם מקומות כמו reddit) זה אנונימיות יחסית.

כן, ברור לי שאפשר לעשות 1 פלוס 1 ולדעת מי אני, ואפילו פגשתי כמה מחברי הפורום במציאות, אבל אני עדיין מעדיף שלא יחשפו אנשים לא פה ולא בשום מקום אחר.

כי אתה יודע, מאחורי מסך ומקלדת יושב בן אדם בדיוק כמוך.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 5

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...