Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הולך ככה וזה קורה כל כך הרבה פעמים במוצרי אלקטרוניקה כשאני קונה בארץ.

אתה מזמין מוצר מסוים במחיר טוב באינטרנט, ומקבל למחרת טלפון המוצר נגמר האם תרצה להזמין את המוצר ההוא במקרה? (כלומר מוצר הרבה יותר יקר שהוא כביכול יותר טוב, אבל בעצם הוא ממש טיפה יותר טוב) 

עכשיו ברור שזה אסטרטגיה אם זה קורה כמה וכמה פעמים עם אותה חנות ספציפית, וכשזה קורה במוצר מסוים עם כמה וכמה חנויות (דרך ZAP).

זה קורה לכם? 

אני תוהה אם יש איזה דרך להעניש את החנויות האלה ? האם אפשר להגיש תביעה? 

אגב בחול זה בחיים לא קורה לי. אין מצב שמוכרים מוצר שנגמר. אם נגמר שירכשו ממקום אחר ויספקו אותו או שיספקו מוצר חלופי באותה רמה או טיפה יותר.

זה שירות מבחינתי.

פורסם

"bait and switch"

אסטרטגיה נלוזה ומוכרת.

תדרוש מהם לבטל את העסקה. או שפתאום ימצא מלאי אבוד של המוצר המקורי, או שלפחות תוכל לחשוב בשקט ותוך "מחקר" מעמיק יותר לגבי המוצר החליפי, מחירו, וטיבו.

אני בחיים לא מתפתה לתת אישור להחלפה, גם אם זה ללא תוספת תשלום.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 51 דקות, arik100 כתב:

אני תוהה אם יש איזה דרך להעניש את החנויות האלה ?

אתה יכול להגיש תלונה על העסק ברשות להגנת הצרכן.

פורסם (נערך)

תלונה על מה? מה העבירה?

קיפוד-הם לא ממש סולקים. 

במקסימום עושים "תפיסת מסגרת אשראי".

זה טוב כדי להציג "מגוון רחב של מוצרים" בחנות.

זה טוב כדי לתפוס כל דג שמגיע מזאפ.

עריכה אחרונה על ידי natco

פורסם (נערך)

כל 3 חודשים אתה פותח את אותו שרשור צרכנות-יבבנות בווריאציה אחרת.

מה שזול עולה ביוקר.

המספרים בזאפ לא שווים כלום.

תעזוב את זאפ ותפסיק להסתכל על קניות דרך החור שבגרוש ותתחיל סוף כל סוף למיין חנויות אמיתיות או פיזיות על פי טיב השירות (שירות == מציגים מה שבאמת קיים במלאי, במחיר האמיתי שלו)

סתם לדוגמה, ולא אין לי מניות שם - אחת הסיבות שאנשים חוזרים שוב ושוב ל-ksp זה בדיוק בגלל האמינות הטובה למדי של מערך המלאי שלהם. הם אף פעם לא ראשונים בזאפ אבל הם בעצם באופן מעשי... כן.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 7

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לזאפ יתרון.

זה מכשיר לחץ על המוכרים בחנויות.

הרבה פעמים הפרייז "אבל ראיתי את זה בזאפ ב..." עזר לי להשיג עוד הנחה.

פורסם

שיטה מגעילה.

מנסיון אישי.

במקרה כזה איום על החנות על דירוג שלילי בזאפ + דירוג שלילי בגוגל + דיווח לרשות להגנת הצרכן+ איום על הפצת המקרה דרך הרשתות החברתיות

גורם להם להתקפל יפה מאוד.

פתאום הם מצליחים לדבר עם הספק ולמצוא דרך לספק לך את המוצר.

קרה לי גם מקרה שהם סיפקו לקרוב משפחה את המוצר המשודרג במחיר של המוצר הזול.

ואם הם לא מתקפלים, תגיד תודה ותבטל מהר את העסקה

מסוג החנויות שיגבו את הכסף וימרחו אותך באספקה של מוצר.

• רעיון טוב! 1

.

פורסם
לפני שעתיים, hans כתב:

סתם לדוגמה, ולא אין לי מניות שם - אחת הסיבות שאנשים חוזרים שוב ושוב ל-ksp זה בדיוק בגלל האמינות הטובה למדי של מערך המלאי שלהם. הם אף פעם לא ראשונים בזאפ אבל הם בעצם באופן מעשי... כן.

אז בוא אני אתן לך דוגמא

כמה וכמה פעמים שרכשתי מוצרים דרך KSP

כשהייתה לי בעיה עם מוצר שלחו אותי לספק

כמו כן כרגיל בעיות עם המשלוח והמון תור בסניף

אז זה לא מדויק

• אהבתי 1
פורסם

ברור שזה לא מדויק.

זאת סתם דוגמה.

עזוב.

אני לא קונה דרך זאפ בכלל.

קונה דרך חנויות שסיפקו לי בעבר שירות טוב וזהו.  כמה עשרות שקלים *דימיוניים* לפה ולשם לא שווים לי שרשור רבעוני וטלפונים.

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 15 שעות, hans כתב:

KSP לא מופיעים בזאפ בגלל החלטה אסטרטגית שלהם לא לפרסם בזאפ.

צריך לזכור שבסופו של דבר זאפ הוא אתר פרסומי - כדי להופיע בו צריך לשלם כסף ולכן לא כל החנויות יופיעו בו.

לפני 13 שעות, arik100 כתב:

כמה וכמה פעמים שרכשתי מוצרים דרך KSP

כשהייתה לי בעיה עם מוצר שלחו אותי לספק

אישית, יצא לי גם הרבה פעמים לקנות דרך KSP - עם זאת, לא היו לי הרבה מקרים שהייתי צריך שירות ודווקא כשהייתי צריך שירות מרונלייט (שלא ידועים בשירות מדהים) עשיתי זאת דרך הסניף של KSP ששלחו ועבדו מולם לשביעות רצוני המלאה (החלפת מוצר בן שנה שהתקלקל למוצר חדש לגמרי). יתכן שמדובר בשונות של שירות בין סניפים שונים.

פורסם
לפני שעה, גור אדם כתב:

KSP לא מופיעים בזאפ בגלל החלטה אסטרטגית שלהם לא לפרסם בזאפ.

לפני 8 שנים שאלתי חבר עם רשת משחקי מחשב/קונסולות למה הוא לא בזאפ והוא אמר לי שזאפ חרטא בפיתה, חנויות משחקות על השקל כדי להיות ראשונות בלי המוצר בכלל, אז זה לא חדש

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 28 דקות, Mech Morphix כתב:

זאפ חרטא בפיתה, חנויות משחקות על השקל כדי להיות ראשונות

כמו למשל ממשהו שאני מכיר אישית- לדרמן. 

במודעה ראשונה עולה 351, מודעה שנייה עולה 352.

אני לוקח את זאפ רק לקנה מידה. כשאני מחפש משהו, אני בוחר להתעלם ממנו ולחפש לוקלי. 

יש הרבה עסקים שלא מחוברים לזאפ, עם מגוון טוב יותר, אמינות גבוהה יותר ושירות יעיל יותר. ברוב המקרים גם עם מחיר טוב יותר. רק שבגלל שהם לא שם, אתה לא מודע אליהם. 

אל תגביל את עצמך לזאפ. חפש לעומק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חייב לציין שנפלתי פעמיים עם ksp וזה לא מתוך הרבה קניות אצלם. פעם אחת שהמשלוח לא יצא בגלל פריט אחד חסר.

זה היה בתקופה עמוסה יותר בקורונה ועדיין. אמזון היתה מעיפה 5 משלוחים בודדים. הם תקעו את ההזמנה של מאות שקלים בגלל פריט של 20שח ורדפתי אחריהם להבין מה איתה. פשוט ביטלתי את ההזמנה בסוף. ולדעתי הם סלקו אותה כךשהיו צריכים לזכות.

פעם נוספת זה שאספתי משחקים למתנות ובשניים מהם הקופסאות היו מעוכות.

זה גם לא היה לילדים שלי כך שהמצב יותר גרוע. הפקיד לא התבייש לתת לי את זה. אני חושש שאם הייתי מקבל את זה במשלוח לא היה פשוט להתנהל מולם.

בחנות פרטית לא היו מוציאים כזה, ואם כן מתנצלים וזה אחרי שאתה מבין מה שאתה קונה.

אחת מהקופסאות היתה של Lol שיש בה המון פריטים קטנים וחששתי שמשהו חסר. הפקידון עשה לי פרצוף כשסירבתי לקחת. נאלצתי לבוא עוד פעם כדי לקחת פריטים תקינים.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...