Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בעלי ושות' כאלה בכמה שקלים

למשל

למשל

למשל

אישית תמיד שמרתי איזה טלפון ישן עם משרד IR בבית לכל מקרה שלא יהיה (למשל טלויזיה קיימת שאין לי את השלט שלה שהייתי צריך לקנפג בה משהו).

פורסם

תקנה Broadlink rm4 לכל חדר שאתה צריך, זה בקר IR שמחובר לWIFI עם אפליקציה לשליטה מרחוק. יסגרו לך ולכל משתמשי הבית פינה במכה אחת. + להתקנים נוספים על בסיס IR אם צריך (טלוויזיה וכו'). הוא מאוד קטן ואפשר לתקוע אותו בפינה יחסית נסתרת  (אך חייב חשופה) בלי בעיה. יש גם דגם מקביל "מוזל" תחת מיתוג אחר בשם RM4C, אותו מוצר ואותו גודל פיזי לדעתי.

לחלופין, חפש בעלי שלט מזגן אוניברסלי - יש בערמות והם יעבדו עם כמעט כל מזגן. סביר להניח שגם תוכל למצוא שם שלטים מקוריים/תחליפיים למזגן הספיציפי שלך, רכשתי מספר שלטים שונים בשנים האחרונות וכולם היו עשר.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

מצטרף להמלצה על ברודלינק.
יש לי את ה 3 וה 4 
עובדים מצויין
השליטה על מזגני אלקטרה מאוד מוגבלת... זה נכון לכל שלט אוניברסלי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
פורסם

לא יודע לאיזה מזגן אתה מחפש. אבל שכן אם מזגן תדירן ישן בן 12 אולי. מצא שלט מקורי ב 100 שקל.

נסה לחפש איפו שמוכרים מזגנים למתקינים. למשל התותח. הם בדרך כלל מחזיקים שלטים אוניברסליים באיכות טובה.

או מקוראים.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
בתאריך 8.1.2023 בשעה 09:31, arik100 כתב:

אני יותר צריך את זה ל2 סוגי מזגנים

הבעיה שהשלטים המיועדים שלהם פשוט נהרסים ממש מהר

באיזה מזגן מדובר? אשמח לחפש לך שלט מתאים - שלח פה מותג והדגם ונראה מה נצליח לדוג.

שלטים אוניברסליים, לא הכי wow באיכות לטעמי ואני מעדיף כמה שיותר להיצמד לתואמי מקור או מקוריים.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 12 שעות, arik100 כתב:

איך זה עובד? זה לא צריך קשר ישיר של IR לכל התקן?

בגדול צריך שיהיו בטווח ראיה, אם תכניס אותו לארון זה לא יעבוד, אבל לא חייב קשר עין ישיר של ממש. אצלי למשל שמתי מפצל על השקע של המזגן העילי הקטן בחדר והנחתי אותו על המפצל (הוא קטן מאוד). קולט יופי למרות שהוא לא בקו עין ישיר מול העינית של המזגן. מקצת משחקים שעשיתי איתו עוצמת האיתות שלו חזקה מאוד וב360 מעלות כך שגם ממרחק יחסית גדול ההתקנים שניסיתי לשלוט עליהם תמיד קלטו אותו.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

פורסם

סנסיבו הוא בקר IR כמו הברודלינק רק עם תוכנה וממשק שמיועדת למזגנים בלבד. היא אולי נוחה יותר לשימוש מול מזגן כי לשם זה ורק לזה נועדה, אבל אתה מוגבל רק למזגן + המחיר מאוד גבוה.

פורסם (נערך)

אז אתה צריך שלט אוניברסלי של אלקטרה. USP 4008 נימכר ב מחסני חשמל. ו KSP.

ראיתי לאחרונה מכרו אותו במחסני חשמל ב 69 שקל. גם בKSP נמכר ב 39 שקל לשלט.

יש שלטים דומים לדגם USP 4008. נראים אותו דבר. פחות טובים.

https://ksp.co.il/web/item/91256

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני שעתיים, arik100 כתב:

ELECTRA CLASSIC

ELECTRA מיני מרכזי

איזה מהשלטים הוא דומה לשלך יש מגוון

spacer.png

spacer.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

DareDevil. זה לא משנה איזה שלט יש לו. יש לי שלט שלא מופיע בתמונות. ובכל זאת. האוניברסלי של אלקטרה. מתאים.

משאר שלמיני מרכזי הגיע אם RC-3.

תודה🙂

• תוכן חדש...