Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזרה דחופה חברים הזמנתי מערכת להונדה גאז 2014 הייברידית והצמה לא התאימה אז חתכתי כדי לחבר את החוטים אבל אני לא ידע כיצד למצוא את הרמקולים ניסיתי על ידי נגיעה עם חוט פלוס בחוטים אבל לא שמעתי שום רעש מה דרך לגלות את החוטים של מערכת השמע תודה רבה

פורסם

בעיקרון יש לך 4 צבעים של חוטים חוץ מחוטי החשמל.

כלומר, כל רמקול זה צבע שונה ובכל צבע יש 2 כבלים, אחד זה צבע חלק והשני צבע עם פס שחור או לבן.

או בדרך היותר פשוטה, פשוט לחבר צבע לצבע.

לדוג' ירוק לירוק ירוק עם פס שחור לירוק עם פס שחור וכו'.

תעלה תמונה אם יש לך אראה לך מדויק יותר

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

היי תודה לכל העוזרים ובמיוחד ל @המהיר הזהיר (לא אני הגבתי לך מה קשור למצלמה מישהו אחר שסתם כתב בלי לראות מה הוא כותב) בכל אופן את צבעי החוטים האוניברסלים אני יודע הבעיה שיצרן הרכב יש לו צבע חוטים משלו וכדי למצוא את הרמקולים לקחתי בטריה (חיברתי לה חוטים משני הצדדים לפלוס ולמינוס שיהיה יותר נוח) חיברתי לצד אחד חוט ובצד השני התחלתי לגעת בכל החוטים וכשאני מגיע לפלוס ומינוס של אותו הרמקול נהיה רעש וכך מצאתי את החוטים בכל אופן תודה רבה לכולם (וזה מה שהסתבכתי בהתחלה לא ידעתי כיצד למצוא עד שראיתי את הפטנט הזה)

לפני 16 שעות, Sqwaden כתב:

לא הבנתי איך החוטים של הרמקולים קשורים לחוטים של המצלמה נשמה...

מי דיבר פה על מצלמה????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 דקות, מתענין כתב:

היי תודה לכל העוזרים ובמיוחד ל @המהיר הזהיר (לא אני הגבתי לך מה קשור למצלמה מישהו אחר שסתם כתב בלי לראות מה הוא כותב) בכל אופן את צבעי החוטים האוניברסלים אני יודע הבעיה שיצרן הרכב יש לו צבע חוטים משלו וכדי למצוא את הרמקולים לקחתי בטריה (חיברתי לה חוטים משני הצדדים לפלוס ולמינוס שיהיה יותר נוח) חיברתי לצד אחד חוט ובצד השני התחלתי לגעת בכל החוטים וכשאני מגיע לפלוס ומינוס של אותו הרמקול נהיה רעש וכך מצאתי את החוטים בכל אופן תודה רבה לכולם (וזה מה שהסתבכתי בהתחלה לא ידעתי כיצד למצוא עד שראיתי את הפטנט הזה)

מי דיבר פה על מצלמה????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

משום מה הייתי בטוח שכתוב מצלמה איפשהו, אולי היה רשום בפרסומת והתבלבלתי..

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 דקות, Sqwaden כתב:

משום מה הייתי בטוח שכתוב מצלמה איפשהו, אולי היה רשום בפרסומת והתבלבלתי..

הכל טוב רק אל תסבך אותי עם מי שבא לעזור לי חחחחחחחחחחחח

תודה על הרצון אחי

פורסם
לפני 28 דקות, מתענין כתב:

הכל טוב רק אל תסבך אותי עם מי שבא לעזור לי חחחחחחחחחחחח

תודה על הרצון אחי

מה אני אשם שהוא לא קרא טוב ☠️

• תוכן חדש...