Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפט?

אלי הרזהב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להורים שלי יש תנור חימום על נפט בן יותר מ 50 שנה, שום מזגן/ראדיטור חימום מתקרב אילו. אלא מה, מחיר ליטר נפט התקרב למחיר ליטר בנזין 95 (נכון ללפני שנתיים) כך שמילוי מיכל של חצי קוב (שבקושי מספיק לחורף) עולה כ 3500 ש"ח...

בזמנו, כשהייתי סטודנט צעיר ועני, הייתי משתמש בתנור של "פיירסייד" וקונה את הנפט בתחנת הדלק הקרובה לבית.

פורסם

לנו היה בבית פיירסייד מקורי שהבאנו מאנגליה (לא פרידמן ולא זלמן). יצא משימוש אחרי שבאיזה יום אבא שלי התעלף ונפל עליו, למזלנו לא התהפך ולא הדליק את כל הבית.

זה היה סוף השימוש בתנור נפט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לא מכיר פיירסייד, מכיר זלמן.

תנור זלמן מוזכר בשיר, גאווה...נו, בעצמך קישרת.

תנור פיירסייד, מוזכר בשיר?

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

לא. הרי זה על פטנטים ישראליים אוריגינל, יחד עם התריסול והשמן הסינתטי (רואים? אורי זוהר הקדים את קסטרול ה-40 שנה). לא על המצאות אנגליות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 9.12.2022 בשעה 16:15, sperial כתב:

כתבתי שעדיף, לא? וראיתי שעדיין נמכר.

מה שטוב - חתיכה מספיקה ל-10 שנים.

לא רק שנמכר, עדיין באריזה המקורית, ואא״ט, עדיין מיוצר בארץ (אם כי הבעלות על המותג כבר עברה כמה ידיים). הפסיקו שיווק פעיל ב-2007, מתוך הנחה שממילא יפסיקו לקנות אותו בקרוב. לא עזר להם...

• תוכן חדש...