Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 24 דקות, Ron Poh כתב:

.

ובפועל, אתה אמור למסור כרטיס, ולא להגיד מספר זהות בעל פה.

היה נכון עד הקורונה. בגלל החשש מהדבקה במגע עם הכרטיס לקחו צעד אחורה וכיום נכנסים בלי הכרטיס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא רק זה הנקודה, כשמגיעים למרפאה צריך להעביר את הכרטיס בעמדת התורים.

כך שאם להגיד את המספר או למסור כרטיס, כבר לא אישו.

פורסם
לפני 7 שעות, sperial כתב:

על הגב זה מסוכן, אם כי יש תיקים עם מיגון כפול, בדרך כלל מדובר בתיקי נשים. נתקלתי אפילו במקרה של גניבה של לפטופ "15 מתיק גב, שהתגלתה רק כעבור מספר שעות, ובמקרה אחר שבו הגנב פשוט חתך הסכין את תחתית התיק ואסף את תכולתו לשק שהצמיד תחתיו.

בשביל זה יש את חברת Pack Safe

יש לנו שלושה תיקים שלהם (שני תיק גב, תיק נשים אחד) ופאוץ' אחד, פשוט תענוג.

לגבי הרב-קו
יש לי סכום צבור ולא הצלחתי לקנות איתו כרטיס לרכבת בפעם האחרונה שניסיתי... וגם לא לזכות אותו.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מיכה, שים לב שניתן בהחלט לרכוש מחזיק כרטיסים בעליאקספרס - שהוא גם מגן על הכרטיסים ומונע "קריאה" אם מישהו נצמד אליך, אבל לא כולם שם אכן נותנים את ההגנה הזו למרות שהם מצהירים שכן...
לכן בהחלט להסתמך על מה שהחבר'ה כאן ממליצים.
וגם אני מצטרף לשאלה - היכן בעלי אקספרס? או איזה מותג משם?
או איביי?

פורסם (נערך)

אחרי שנים עם ארנקי עור יקרים שכולם התבלו די מהר ואף פעם לא היה להם מספיק מקום. מצאתי את החמוד הזה שגם לא יקר, גם אוכל תעודת זהות עם כרטיס אדי,  14 חריצים לכרטיסים, 2 תאים לשטרות ותא למטבעות.

יש לי 15 כרטיסים בשימוש. אף אחד מהם לא כרטיס מועדון, כולם בשימוש שוטף. 3 אשראי, 2 רשיונות נהיגה, רב קו קופת חולים והשאר אישורי כניסה.

גם אני משלם הכל עם הטלפון, אבל לא אצא בלי הגיבוי של הכרטיסים. אף פעם אתה לא יודע באיזו חנות/ארץ תופתע עם משהו שלא עובד.

לראשונה אני ממש מרוצה מהארנק.

אגב כל חוסמי הRFID למיניהם - 90% מהם לא עובדים. יש בדיקות על זה ברשת. 

תנסו להעביר כרטיס נוכחות בתוך ארנק כזה ותראו שזה פועל.

PXL_20221203_185015973.jpg

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מרוב כרטיסים אף אחד לא יצליח לקרוא אותם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, amosbmw כתב:

אחרי שנים עם ארנקי עור יקרים שכולם התבלו די מהר ואף פעם לא היה להם מספיק מקום. מצאתי את החמוד הזה שגם לא יקר, גם אוכל תעודת זהות עם כרטיס אדי,  14 חריצים לכרטיסים, 2 תאים לשטרות ותא למטבעות.

יש לי 15 כרטיסים בשימוש. אף אחד מהם לא כרטיס מועדון, כולם בשימוש שוטף. 3 אשראי, 2 רשיונות נהיגה, רב קו קופת חולים והשאר אישורי כניסה.

גם אני משלם הכל עם הטלפון, אבל לא אצא בלי הגיבוי של הכרטיסים. אף פעם אתה לא יודע באיזו חנות/ארץ תופתע עם משהו שלא עובד.

לראשונה אני ממש מרוצה מהארנק.

אגב כל חוסמי הRFID למיניהם - 90% מהם לא עובדים. יש בדיקות על זה ברשת. 

תנסו להעביר כרטיס נוכחות בתוך ארנק כזה ותראו שזה פועל.

PXL_20221203_185015973.jpg

נראה חמוד ובניו,פנק בלינק לקניה (בדיוק התבלה הארנק עור מס' #442424)

גם אני עם ארנק שמכיל תז אשראי קופח מזומן ורבקו,ענתיקה עד הסוף 

עריכה,גיגול זריז הוביל לריקושט,שם מופיע אין במלאי.

מה עושים? עמאזון! 15דולר בשילוחינם מעל 49$

https://www.amazon.com/Jack-Wolfskin-Unisex_Adult-FIRST-Wallet/dp/B07ZTX8YR9/ref=sr_1_3?keywords=jack+wolfskin+wallet&qid=1670095155&sprefix=jack+wolfskin+wal%2Caps%2C1374&sr=8-3

נראה נחמד אבל יש כמה ביקורות חזקות נגד...נחליט עד ה10 לחודש :)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני עם ארנק עור של Alpine שנרכש באיביי לפני קרוב לעשור, מנופח בכרטיסים ויש גם כמה שטרות וקבלות ולא מראה שום בלאי. אמינות של קורולה אושריקו.

מטבעות - אחד של 5 ₪ לסופר. 

פורסם (נערך)

כי אתה לא מוציא אותו מהכיס.

בטח השטרות עוד בלירות 

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • מצחיק 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא"י

פורסם
לפני 59 דקות, ezuf כתב:

נראה חמוד ובניו,פנק בלינק לקניה (בדיוק התבלה הארנק עור מס' #442424)

גם אני עם ארנק שמכיל תז אשראי קופח מזומן ורבקו,ענתיקה עד הסוף 

עריכה,גיגול זריז הוביל לריקושט,שם מופיע אין במלאי.

מה עושים? עמאזון! 15דולר בשילוחינם מעל 49$

אכן נקנה בריקושט, 90 שח נדמה לי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני מסתובב עם ארנק של Secrid כבר חמש או שש שנים עם אותו אחד, יש לי בו רשיון נהיגה, כרטיס החתמה של העבודה, כרטיס אשראי אחד, ועוד שלושה שטרות בערך.

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

פורסם
לפני 14 שעות, Ron Poh כתב:

שני כרטיסי אשראי... שלא יוצאים, משלם עם הטלפון.

שני רבי קו.

שני כרטיסי קופת חולים.

שני ת"ז.

לזה קוראים redundancy!

😄

לא מסתובב עם שום צורה של ארנק מאז אפל פיי נכנס לחיי, אני כבר לא זוכר מתי בפעם האחרונה יצאתי מהבית עם משהו שהוא לא הטלפון. כשצריך לוקח בכיס של הג'ינס ת.ז./רשיון נהיגה/כרטיס קופת חולים.

הבעיה שבתחנות דלק משום מה עדיין לא הגיעו למאה ה 21.

פורסם

יש לי את הארנק של אפל שמחובר לקייב עם מאגסייף - עליו יש אשראי אחד פיזי (השאר במכשיר) ורישיון נהיגה.

כשאני צריך ארנק אני עדיין משתמש בארנקים מינימאלים - ridge wallet הוא הנוכחי שלי ולפני זה היה Wally של distil union

לא מסוגל לחשוב על ארנקים גדולים. מקסימום שטר או 2 עלי כשיש ארנק. לא מתעסק עם מטבעות.

זה ממשיל עם זה שאין לי גם מפתח לבית (אלקטרוני) , לגראג (מהפלאפון או קיפד) אז לצאת רק עם פלאפון או שעון זה מספיק לגמרי

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...