Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארנק שלי אני מחזיק איזה שטר של 50 ש"ח, כרטיס אשראי, כרטיסי קופ"ח (שלי ושל הילדים), רב קו, ת"ז ורישיון, וכדור רלרט אחד לחירום (למי שיודע מה זה). אבל- גודל\נפח הארנק לא משנה בכלל אם אתה לא הולך איתו עליך, שזה באופן כמעט גורף המקרה שלי;

כשאני יוצא לעבודה, אני עם תיק Messenger ("הצלב") שבתוכו, חוץ מהארנק, אוכל לבוקר+בקבוק מים קטן, מחברת לרישומים שונים, משקפי שמש עם הנרתיק שלהן, כמה כלים סטייל מברג\לדרמן ושאר דברים שאני צריך לעבודה ועוד כל מיני ששכחתי. מהצהרים, שאז אני חוזר הביתה (ממשיך לעבוד מהבית), מאותו רגע אני לא יודע מה זה ארנק- כשיוצא לאסוף ילד\ים, הולך רק עם מפתחות ונייד (תשלום עם G-pay). עוד לא נתקלתי בעסק שאין בו אפשרות לתשלום בנייד. לגבי קופ"ח- אם הולך לשם, או שאקח את הארנק או שפשוט אקח את הכרטיסים (בדר"כ זה יהיה עבור הילדים). כנ"ל תדלוק- בדר"כ מתדלק בדרך לעבודה כך שהארנק עם כרטיס האשראי בתיק.

אבל כן, אם הייתי נדרש להסתובב עם הארנק עלי כנראה שהייתי הולך על משהו Slim כפי שהוזכר פה. עכשיו? לא ממש משנה לי.

פורסם (נערך)
לפני שעה, Liviur כתב:

יש לי את הארנק של אפל שמחובר לקייב עם מאגסייף - עליו יש אשראי אחד פיזי (השאר במכשיר) ורישיון נהיגה.

בדיוק שקלתי לעבור לארנק כזה, אז יש לי כמה שאלות.

מה זה קייב? קייס?

צריך שיהיה קייס מאגסייפ בשביל שהארנק ייצמד אליו? עם קייס מאגסייפ הטלפון ייצמד למעמד המגנטי ברכב?

עד כמה זה נוח לשלוף משם כרטיסים? אני משתשמש ברבקו וצריך לשלוף אותו כמה פעמים ביום.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 27 דקות, פינדר כתב:

מה זה קייב? קייס?

צריך שיהיה קייס מאגסייפ בשביל שהארנק ייצמד אליו? עם קייס מאגסייפ הטלפון ייצמד למעמד המגנטי ברכב?

עד כמה זה נוח לשלוף משם כרטיסים? אני משתשמש ברבקו וצריך לשלוף אותו כמה פעמים ביום.

קייב 😅 אכן לקייס.

לא צריך קייס מאגסייף, המגנטים קיימים גם בפלאפון עצמו.

לגבי להיצמד למעמד מגנטי לרכב - זה תלוי במעמד המגנטי - למאגסייף יש עיגול + מגנט נוסף למטה ל״עימוד״, אז בשני הרכבים שלנו יש מעמדים מיוחדים למאגסייף.

בBrz לדוגמא - https://www.etsy.com/listing/1218350810/2022-toyota-gr86-and-subaru-brz-magsafe

ובמאזדה 3:

LUNQIN Car Phone Holder for... https://www.amazon.com/dp/B087BPKLYR?ref=ppx_pop_mob_ap_share
והחלפתי לו ראש ל:

metisinno MagSafe Compatible Car... https://www.amazon.com/dp/B09KNZPDBG?ref=ppx_pop_mob_ap_share
אני צריך להוריד את הארנק לזה - כלומר אני משאיר אותו בכיס בזמן נהיגה. היה נחמד אם לא הייתי צריך אבל זה לא באמת ביג דיל.

לגבי לשלוף משם כרטיסים - מאוד קל - יש פתח מאחורה לדחוף את הכרטיסים למעלה.

אני משתמש בו עם הקייס עור של אפל והם מתאימים בול, זה כבר פלאפון שלישי שאני מעביר מפלאפון לפלאפון וקייס לקייס.

בזמנו אגב מצאתי את זה ב20 דולר הנחה באיביי אז זה היה מחיר יותר קל לעיכול מהמחיר המקורי של אפל , בדיעבד זה פשוט עיצוב מעולה. כן תמצא ביקורות שמתלוננות עליו - הרוב בגלל שניסו אותו בדיוק 10 דקות לוידאו. ביום יום הוא בול מה שאני צריך ב90% מהזמן - והשאר - לוקח בחוסר כיף את הארנק הדק של ridge (אם אני צריך מזומן , כרטיסים מיוחדים כמו הגרין קארד לטיסה וכו)

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 22 שעות, Pavlik כתב:

לגבי הארנק- אני הכי מוגזם כאן:

פתחת חזית.

מעבר לתעודת הזהות ורישיון הנהיגה שלי:

ארנק גדול מהסוג הישן, הרבה ניירות, כרטיסים ודברים מתקופות שונות.

צ'ק.

הרבה מטבעות, לא כולם בשקלים.

+אסימון. +אולר שוויצרי מיניאטורי.

בעבר גם אולר סוויסקארד, דומה בגודל לכרטיס אשראי רק עבה ממנו.

יש לי 4 כרטיסי אשראי,

יש לי פחות מכך.

כן יש כרטיסי קופ"ח וכרטיסי חבר שונים ומשונים. רב-קו שאני לא משתמש בו.

כרטיס רכבת מהיום שקניתי את האלפא 147,

🤣 לא מספיק לך הרב קו?

כל מיני רשימות של דברים לעשות ולקנות, פתק עם מספרים למקרה שהטלפון ימות. הארנק שלי זו היסטוריה שלמה.

שכחת מטר מנייר של איקאה למקרה שאתה צריך למדוד משהו ורק שוכח שיש לך אותו עליך, כמה אטבי נייר למקגייוור של דברים על הדרך, גומיות רחבות (מאותה סיבה) וכמה סיכות ביטחון שאני סוחב איתי קבוע מאז שאוי ואבוי לו לשובב ונקרעו לו מכנסיו.

מי יודע מה עוד שכחתי, ואין לי כח להיכנס עכשיו לספירת מלאי שתכריח אותי להוציא הכל ולהתחיל למנות...

וכל זה אחרי הרזייה משמעותית של הארנק.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כמובן שיש לי גם כרטיס קופת חולים, כרטיס נופשונית שאני לא יודע מה הוא עושה, כרטיס עובד של העבודה שעזבתי לפני 3 שנים, פתק עם משתמשים וסיסמאות לעבודה שהתחלתי בה לפני 10 שנים, יש שם גם כרטיס פיצוי של "משקר" ששלחו לי כפיצוי לפני 10 שנים על איזו קולה שלא יצאה לי ולא ניצלתי אותו. מעניין אם הוא יעבוד.
גם מטר של איקאה היה בארנק, נתתי אותו למישהו ולא החזיר לי.

עריכה אחרונה על ידי Pavlik
  • מצחיק 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)

שורה תחתונה, אם ניפגש לא נוכל לעמוד אחד ליד השני כי העובי של הארנק (X2) יפריד בינינו. טוב לתקופת הקורונה והשמירת מרחק.

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 4 שעות, makatuvkan כתב:

אין מצב שהוא יחליק לך ברגע שאתה מוציא את הפון מהכיס?

לא קרה לי.

לא זה ולא ההפוך המגוכך שחלק מראים בוידאויים של מחליק כשמכניסים 😂.

בין המגנטים והחיכוך עם החומרים של הקייס - זה לא זז אם אתה לא רוצה.

זה יושב טוב

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בתאריך 3.12.2022 בשעה 19:21, פבל כתב:

כמובן שבפועל הוא נשאר בתיק/כיס 99% מהזמן, זה כנראה כי אני רשמית נהייתי "מבוגר מקובע".... 

😆😆😆

גם אני ככה.

ארנק אולד סקול עם כל כרטיסי האולד סקול שיש- אשראי, רישיון, סיבוס, אדי, חוגר מילואים ושטרות.

נושא את הכל בתיק קטן יחד עם ת.ז , מפתחות ועוד קצת קשקושים.

התיק עליי בהצלב, בגודל של 15 על 15 בערך.

לא מפריע, לא מכביד , לא מציק.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 17 שעות, Fazer כתב:

הבעיה שבתחנות דלק משום מה עדיין לא הגיעו למאה ה 21.

משלמים באפליקציה סונול וכדומה (נראה לי אפשר גם דרך פנגו), ועל הדרך מקבלים הטבות קטנות.

פורסם

הבעיה היא שלאלון, למשל, אין אפליקציה, ואני קונה דלק כעט רק באלון (הכי קרוב לבית).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, איש חדש כתב:

משלמים באפליקציה סונול וכדומה (נראה לי אפשר גם דרך פנגו)

זה מה שקוראים אצלינו workaround... אני, אגב, הייתי משוכנע שקונטקטלס הפך להיות חובה בארץ.

פורסם

לא יודע אם חובה, אבל סטנדרטי - אחרי דחיות חוזרות ונשנות. קיבל פוש רציני עם הקורונה כשאנשים לא רצו שאחרים יגעו בכרטיס, והגג הוגדל מ-200 ₪ המקוריים ל-300₪.

כפי שכבר נכתב, חברו  הדלק קיבלו דחיה, ממה שזכור לי עד ינואר 2023, אבל בשטח לא נראה שיעמדו במועד זה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, איש חדש כתב:

משלמים באפליקציה סונול וכדומה (נראה לי אפשר גם דרך פנגו), ועל הדרך מקבלים הטבות קטנות.

חרא של דבר לא אמין בשיט לא עבד בשני תחנות שונות של סונול, פעם שלישית שנכנסתי ביום אחר אחד העובדים אמר לי שזה עובד רק עם זרנוק מסוים (היו שניים של 95 באותה משאבה) לא הייתי מסתמך על הזבל הזה, אם הייתי בלי אשראי הייתי נתקע בלי דלק, והטבות? רציני? חשבתי שכבר אנשים מבינים שהכל כאן עבודה בעיניים.

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, sperial כתב:

קיבל פוש רציני עם הקורונה כשאנשים לא רצו שאחרים יגעו בכרטיס

יותר התיישרו הכוכבים וקרה שהכניסו את הNFC לשימוש (EMV) בקורונה

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...