Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמש חשבתי על זה. מתי לאחרונה הצגתם ת.ז. ?
למעט מיקרים כגון התייצבות במשרדי הממשלה למיניהם - לא זכור לי מתי נידרשתי להציג אותה. תמיד הספיק רשיון הנהיגה.
ותעודת הזהות היא זו שבעצם מונעת ממני לרכוש לי ארנק מהמודרניים הללו, שיש בהם מקום רק לתעודות פלסטיק, כצמה שטרות ו- 2.3 מטבעות...

אז, עם מה אתם נוהגים להסתובב?
מה מומלץ בארנקים החדשים הללו, אם אני מחפש פונקציונליות ועמידות, פחות יופי חיצוני?
האם ת.ז. תמיד עליכם?

פורסם

כבר משאיר את הארנק בבית מעל חצי שנה. 

משלם באשראי עם הטלפון, ויש 100 שקל בתוך המגן של הטלפון למקרה ש... עדיין לא היה בהם צורך 

• אהבתי 2

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

תעודה מזהה (בדרך כלל רישיון, עכשיו השתנה לתעודת סטודנט) בתוך המגן של הטלפון, וזהו.

משלם הכל עם הטלפון.

לגבי תעודת זהות, הביומטרית היא בגודל של כרטיס אשראי, אתה יכול להוציא כזאת אם חשוב לך ללכת עם ת.ז. מתישהו בכל מקרה תצטרך להחליף..

פורסם

יש מספר מקומות שמחייבים הזדהות בת.ז. - כגון משרדי הממשלה (לפחות חלקם) והבנק.

אני משתמש בתיק צד כי נדרש עוד ציוד כמו משקפי שמש, משקפי קריאה, כלי כתיבה ועוד כמה פריטים שדרושים לעבודה, אז הם שם באופן קבוע. אז גם תעודת הזהות שם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסתובב עם ארנק של I-CLIP (גרסת טיטניום)

יש בו:

- כרטיסי אשראי - בקושי בשימוש, הכל עם Apple Pay

- כרטיס קופ"ח

- כרטיס רב-קו - לאותם מקרים נדירים שאני משתמש ברכבת

- שטר של 50 / 100 ש"ח למקרה ו... (לא משתמש בו..)

גם אני מסתובב עם תיק צד ביום יום (צרכי עבודה כאלה ואחרים),

אז כך או כך תעודת הזהות שלי בתיק, למי שיתעקש לזהות אותי עם התעודה הזו (אני נושא תעודות אחרות שמספקות לא פחות..)

הערה בנושא:

בדיוק חזרתי מחו"ל (בריטניה) - 

המעבר שם ל-Cashless חזק מאוד,

חלק גדול מהחנויות פשוט לא מוכנות לקבל מזומן,

הכל עובד עם מה שהם קוראים Touchless Payment, 

החל מהתיאטרון, דרך הרכבת התחתית ועד לחנות הדונאטס המועדפת עליכם,

על אופנה ושאר חנויות אין בכלל מה לדבר.. אין לך כרטיס שעובד עם "אלחוט" או Apple Pay / Google Pay? אתה בצרות.

בעיני מבורך. קל מאוד להתנהל ככה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

גם בארץ אני מתנהל בלי מזומן - משלם מזומן רק לעוזרת, לספר ולירקן בשוק. כרטיס האשרי יוצא מהתיק רק בתחנת הדלק.

בנסיכות לחו"ל אני כמעט לא משתמש במזומן כבר שנים.

אבל זה לא פוטר אותי מנשיאת משקפיים, מסמך מזהה (ת"ז או דרכון, ר.נ.) וכל מיני ציוד כפי שציינתי קודם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסתובב עם 4 כרטיסי אשראי, ת.ז. רשיון נהיגה וכ 400 שקל מזומן.

בנוסף יש כרטיס קופ"ח שלי ושל הבת שלי וכרטיס אדי.

הכרטיסים הפרטיים מוזנים בטלפון אבל העסקיים לא.

בחול מסתובב עם 2 כרטיסים, מזומן ורשיון נהיגה. צילום דרכון בטלפון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בחו"ל הדרכונים וכרטיסי האשראי בפאוץ' חבוי מתחת לבגדים. בחוץ טלפון (עם גוגל פיי), משקפיים ו- 100-200 ₪ במטבע מקומי. תוצאה של ניסיון מר.

• מצחיק 1

פורסם

יש לי ארנק Exentri

בארנק יש:

שני כרטיסי אשראי... שלא יוצאים, משלם עם הטלפון.

שני רבי קו.

שני כרטיסי קופת חולים.

שני ת"ז.

ואחד תעודת פטור מתור.

ושישים ₪.

פורסם
לפני 29 דקות, sperial כתב:

בחו"ל הדרכונים וכרטיסי האשראי בפאוץ' חבוי מתחת לבגדים. בחוץ טלפון (עם גוגל פיי), משקפיים ו- 100-200 ₪ במטבע מקומי. תוצאה של ניסיון מר.

בחול ארנק בכיס, טלפון בכיס הקדמי וכמה שטרות מפוזרים בכיסים.

בכספת במלון דרכון, רוב הכסף ושאר כרטיסי האשראי.

אם אני עם המשפחה אז כסף מפוזר על כולם.

פורסם

אצלי שלב הטיולים המשפחתיים הסתיים.

לא בכל מקום לינה יש כספת, ולא פעם לנים לילה אחד וממשיכים הלאה, כך שהכספת לא רלוונטית. 

מזומן - אותם 50-100 אירו, שמרביתם חבויים, הם כל המזומן שעלי. אפילו את החצי אירו בשירותים משלם בטלפון.

פורסם

כדאני בוחר מקום לינה אני בוחר עם כספת. 

כשעוהץברים יעד ברור שהכל עלינו מפוזר ומוסלק.

וטיולים משפחתיים לא נגמרים. הם פשוט משתנים לטיולים עם בני משפחה בוגרים ולפעמים עם בני/ות הזוג 

פורסם

למרות שאני חסר רכב כבר מס' חודשים, תדלוקים עדיין מחייבים אשראי פיזי למיטב ידיעתי.
אני מסתמך בעיקר על הגוגל wallet ובשביל מקרי קיצון מסתובב עם slimfold עוד מימי הקיקסטארטר בשביל צורך קיצוני באשראי פיזי.

• תוכן חדש...