Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

וטיולים משפחתיים לא נגמרים. הם פשוט משתנים לטיולים עם בני משפחה בוגרים ולפעמים עם בני/ות הזוג 

אצלי ההגדרה של "משפחתי" זה עם הילדים, והם עברו את הגיל המתאים. עד שנגיע לטיולי 3 דורות אבל זה יקח עוד לא מעט שנים.

כמובן שטיול בלי האישה לא קיים. בעבר הייתי נוסע לבד לכנסים מקצועיים, אבל גם זה פסק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני מסתובב עם תיק גב קטן שלתוכו אני מכניס תיק צד עם הת.ז. רשיון נהיגה, שטרות כסף 

גדולים, בקבוק מים בצד תמיד.

זה מצויין כי אינני מתפתה לשלוף אשראי בקלות.

בחזית התיק במקום נוח לשליפה, ארנק קטן שם יש כרטיס קופת חולים, פטור מתור (מעולם לא הצגתי אותו)

סכום קטן של כסף, מנויים שונים, וכסף קטן.

מכל מקום, תמיד אעדיף לשלם סכומים קטנים במזומן, למרות שיש לי אפ. ארנק גוגל.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

על הגב זה מסוכן, אם כי יש תיקים עם מיגון כפול, בדרך כלל מדובר בתיקי נשים. נתקלתי אפילו במקרה של גניבה של לפטופ "15 מתיק גב, שהתגלתה רק כעבור מספר שעות, ובמקרה אחר שבו הגנב פשוט חתך הסכין את תחתית התיק ואסף את תכולתו לשק שהצמיד תחתיו.

דרך אגב  הזכרת קופת חולים ופטור מתור - בקופת חולים (ובמוסדות בריאות בכלל) אין פטור מתור.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מאז שיש לי רישיון נהיגה, לא הולך עם תעודת זהות בכלל. בגלל  זה תעודת הזהות הישנה שלי נראית כחדשה לגמרי, כאילו הוצאתי אותה לפני שבוע.

לגבי הארנק- אני הכי מוגזם כאן:
ארנק גדול מהסוג הישן, הרבה ניירות, כרטיסים ודברים מתקופות שונות.

הרבה מטבעות, לא כולם בשקלים.

יש לי 4 כרטיסי אשראי, כרטיסי ביקור של מסעדות שונות בחו"ל, כרטיס חבר של מוזס, טלכרט מהסוג החדש, תעודת שחרור מהצבא, רב קו שנגמר לו התוקף, כרטיס רכבת מהיום שקניתי את האלפא 147,

כל מיני רשימות של דברים לעשות ולקנות, פתק עם מספרים למקרה שהטלפון ימות. הארנק שלי זו היסטוריה שלמה.

כל הזמן אומר לעצמי שצריך לעבור לארנק קטן יותר ולהפסיק לסחוב איתי את כל הארכיון הזה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

פבליק קוסטנזה.

jason alexander wallet GIF

אצלי:

ארנק סלים עם:

כרטיס אשראי/דביט

כרטיס תחצ

רישיון נהיגה

15 יורו.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לא לוקח ארנק/תז. 

כרטיס אשראי בכיס וזהו. 

עצרו אותי לפחות 10 פעמים בשנתיים האחרונות לביקורת,תמיד הספיק להגיד תז בעל פה ושחררו לדרכי בלי שאלה. 

לא צריך היום לסחוב עלייך תעודה מזהה כלשהי,מספיק לזכור את התז בעל פה וזהו. 

שאלתי פעם אחת שעצרו אותי סתם לבדיקת רשיונות,אמר שכל עוד זוכרים את המספר ת.ז הכל בסדר ושזה לא משנה. 

לא רואה סיבה להסתובב עם ארנק בכלל… 

פורסם
לפני 55 דקות, Pavlik כתב:

, טלכרט מהסוג החדש, תעודת שחרור מהצבא, רב קו שנגמר לו התוקף, כרטיס רכבת מהיום שקניתי את האלפא 147,

כל מיני רשימות של דברים לעשות ולקנות, פתק עם מספרים למקרה שהטלפון ימות. הארנק שלי זו היסטוריה שלמה.

.

לא יותר פשוט לקחת טלפון ישן ולהכניס לתוכו טוקמן?

פורסם

ארנק עם מעטפת נגד RFID - טימברלנד (פעם מישהו שלח פה לינק לאמזון - אחלה קנייה, אומנם קצת יקרה).

כרטיסי אשראי

ת.ז. בלי הכיסוי הכחול + הספח בחלק שמתפרק מהארנק

רישיון נהיגה

כרטיס דלק 

כרטיס קופ"ח

רב - קו לא תקין אבל טעון בכסף עם חוזים לא תקפים

פתקיות שונות ומשונות

מזומן - שטרות

אין לי מקום למטבעות אז אוטומטית זה נזרק באוטו או בבית לתוך כוס. 

בעבר היה לי ארנק יותר גדול והוא היה קצת מסורבל. המעבר לארנק הנ"ל עשה את החיים קלים יותר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לדעתי אתה יכול להזדכות על הכסף בחוזים הלא תקפים דרך אפליקציות כמו רב קו אונליין. שווה בדיקה, תוריד רגע תעשה זיכוי חוזים ותראה אם הוא מאפשר לך. לא יצא לי להשתמש, אבל אם יצליח מעולה. חבל על הכסף שכלוא שם..

פורסם
לפני 28 דקות, DubelBoom כתב:

לדעתי אתה יכול להזדכות על הכסף בחוזים הלא תקפים דרך אפליקציות כמו רב קו אונליין. שווה בדיקה, תוריד רגע תעשה זיכוי חוזים ותראה אם הוא מאפשר לך. לא יצא לי להשתמש, אבל אם יצליח מעולה. חבל על הכסף שכלוא שם..

גם עם חוזה של סטודנט? נראה לי בכלל שאני צריך להוציא אחד חדש ברכבת. הבעיה שצריך להגיע עד לרכבת סבידור מרכז בשביל להחליף. וגם שם עשו לי בעיות עם השינוי החוזים. קיצר בעייתי עבורי.

והפעם האחרונה שנסעתי באופן סדיר בתחב"צ היה לפני הקורונה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

יש הבדל בן להזדכות לבן להסב לחוזה של סטודנט.

אבל... תתקין את היישומון, נדמה לי שגם זה ניתן. יש אפשרות לעלות צילומי תעודות, שנבדקים ואז נותנים אישור.

פורסם

זה לא נדמה - זה פועל. הסטודנט שלי עשה את זה לפני שבועיים  שלושה, רק צריך להמתין יום או יומיים לאישור.

ולגבי הרב קו - אתה יכול לעשות את הסידורים בכל תחנה של "על הקו" - לא חייב ברכבת.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

ולגבי הרב קו - אתה יכול לעשות את הסידורים בכל תחנה של "על הקו" - לא חייב ברכבת.

הכרטיס שחוק והוא משויך לרכבת. עדיין אין מערכת משותפת לכל המפעילים ולכן לא ניתן לגשת לתחנות על קו מאחר ומדובר כנראה באגד או מטרופולין או כל חברה אחרת.

למרות שאני עוקב אחרי ענייני תחב"צ בארץ, נראה לי שלא השתנה משהו מאז הביקור האחרון מלפני הקורונה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...