Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כן, השירות מגבה את המוסך.

יכול להבין אותו ואף את המוסך, התלונה שלי היא על החלטת צמפיון ולא על המוסך שרק מקבל הוראות.

(צמפיון אומרים שהם רק מקבלים הוראות מהיצרן... לכן אני מחפש הגיע ליצרן, נותן צאנס שהיצרן יפתור את העניין)

מה המייל של סקודה העולמית לנושא שירות?

פורסם (נערך)

image.png.4914d946730beda8356370b781c9ca83.png  

image.thumb.png.251c9498c22adce78237eb3899b148f6.png

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, אליהו שבת כתב:

יכול להבין אותו ואף את המוסך, התלונה שלי היא על החלטת צמפיון ולא על המוסך שרק מקבל הוראות.

(צמפיון אומרים שהם רק מקבלים הוראות מהיצרן... לכן אני מחפש הגיע ליצרן, נותן צאנס שהיצרן יפתור את העניין)

לא יעזור לך, לא תקבל תשובה.

בחו"ל פשוט עושים forward למייל של שירות הלקוחות בארץ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אצל BMW באדיבותם לא עושים forward, הם עונים לך במייל חביב עם הכתובת מייל של דלק מוטורס.

לעולם לא תהיה התייחסות עניינית לתוכן המייל שכתבת.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 12 שעות, אליהו שבת כתב:

אולי תפרט את האירוע, ונבין על מה מדובר. 

ככה. לנושא 'מישהו שמכיר מישהו', אולי אתה בעצם טועה? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 11 שעות, אליהו שבת כתב:

בשיקול דעתי אני לא טועה

היבואן טוען אחרת

בטוחני שלו היצרן יבחר יתייחס עניינית הוא ישר התנצל וייתן פתרון פשוט ומיידי

אם הוא שולח אותי ישר ליבואן זאת בעיה

אני אשמח שתחזור בבטחון לעדכן אותנו בתוצאות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מנסיון , שלחתי מייל ליצרן שלחו לי חזרה לפני 10 שנים מייל מנומס שיש יבואן בארץ ובבקשה לטפל מולו. 

היצרנים לא מתעסקים עם לקוחות . 

אבל בכל מקרה מאחל לך בהצלחה . הלוואי ומשהו שם השתנה . 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

חפש את stio. הוא ניהך מאבק עיקש מול vag אשר בגרמניה ונקט עד שקיבל תשובות.

עריכה: https://carsforum.co.il/topic/590980-מאבק-ממושך-מדוע-פולקסווגן-גרמניה-ואו-צמפיון-מוטורס-ישראל-חוסמות-את-ה-mirror-link/#comment-5124926

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...