Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סטוניק..מה הולך כאן מה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, 

מחפש עדיין רכב משפחתי יד 2 וגיליתי את הדגם של קיה סטוניק. 

בחיפוש ביד 2 של הדגם הזה אפשר לראות שמרבית הרכבים נמכרים בק"מ נמוך מאוד (של 30,000 ק"מ ומטה)

אני לא יודע אם אני פרנואיד או שיש איזה משהו לא ברור בדגם הזה שמוכרים אותו  ממש בתחילת הדרך..

אשמח לשמוע את דעתכם

תודה גדולה !

אמיר :) 

פורסם

זה לא תחילת הדרך, הרבה סטוניקים הם רכב שני בבית שעושה 8-10 אלף ק"מ בשנה, עברו 3 שנים, מחליפים רכב. 

לפני 22 דקות, amrios כתב:

שיש איזה משהו לא ברור בדגם הזה שמוכרים אותו  ממש בתחילת הדרך..

לא יודע אם אתה מסתכל על דגם 1.4 או 1.0 טורבו. ב 1.4 אין שום "משהו", אלו מכלולים וותיקים ומוכרים, הוא לא מהיר במיוחד ולא חסכוני אבל סביר לנהג הממוצע. 

את ה 1.0 לא מכיר. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

רכב חביב למדי. 

מבחן

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

נסעתי די הרבה על הרכב הזה,לא מציאה גדולה.

לא ממליץ עליו:מנוע 3 צילינדר עם טורבו בשילוב גיר כפול מצמדים,פוטנציאל לתקלות.

עריכה אחרונה על ידי miatanc
פורסם (נערך)

יש לנו כזה כרכב שני שבאמת עושה מעט ק"מ 

אחלה רכב. המנוע 1.0 טורבו כיף, זריז חסכוני.

רק דברים טובים יש לי לומר על הרכב.

גם לא קראתי על בעיות בגיר, עם זאת, אם מרבית התנועה שלך בעיר גיר רובוטי לא מומלץ באופן כללי.

אני ממש ממליץ על הרכב למשפחה קטנה, זוגות או רכב משני שלא נוסעים כל היום בפקקים.

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 1.11.2022 בשעה 12:15, miatanc כתב:

נסעתי די הרבה על הרכב הזה,לא מציאה גדולה.

לא ממליץ עליו:מנוע 3 צילינדר עם טורבו בשילוב גיר כפול מצמדים,פוטנציאל לתקלות.

כמעט 4 שנים על הטורבו, מתקרבת ל-70K ק"מ של נסיעה פרברית פקוקה והררית, בעיקר בשעות עומס. אפס בעיות עם המנוע, או הגיר. היו 2 בעיות - המולטימדיה לא זיהתה את הטלפון (כנראה פגם בייצור, התגלה במסירה והוחלף ביום העבודה הבא) ועכשיו הפלסטיק שיושב סביב ידית פתיחת דלת נוסע פנימית נשבר. אשתי מאוהבת קשות בסטוניק ולא מוכנה לשמוע על החלפה.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

70k זה עדיין יחסית לא הרבה.

בכל מקרה אני לא אהבתי את הרכב הזה בכלל,חוץ מזה שהכוח שלו מאוד זמין לא רואה בו משהו מיוחד.

הוא גם לא נוח במיוחד

פורסם

נוחות בסדר גמור, אבל אני בהחלט מעדיף ריסון על רכות. התנהגות כביש מעולה לקטגוריה. הנדסת אנוש טובה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נכון שאינני יכול לתרום הרבה אחרי נהיגה של 4 ימים בלבד בסטוניק שכורה בקפריסין אבל הופתעתי לטובה, לא ייאמן שמדובר במנוע 1000 סמ"ק והשילוב עם הגיר עבד טוב גם בנסיעה עירונית, גם בין עירונית וגם בכבישים ההרריים של קפריסין. הנוחות הייתה סבירה בהחלט (ואני מגיע מקקטוס שאין שני לה בקטיגוריה מבחינת הנוחות) ולטעמי החיסרון היחידי (עבורי) הוא תא מטען קטן יחסית. אחלה רכב שמאפילה עליו רק הארונה היקרה יותר..

למעשה לכל חוששי הגיר הרובוטי (ואני לגמרי נמנע עליהם) והיות ולרציף יש את הבעיות שלו בחלק מהדגמים ובעיות בכלל בחלק אחר של הדגמים, אין באמת אופציות לתיבה פלנטרית למעט מאזדה או פיג'ו-סיטרואן-אופל.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

חצי מהסטוניקים הם מנוע 1.4 אטמפסרי 100 כ"ס וגיר פלנטרי 6 הילוכים. 

חיצונית זהה אבל אוטו די שונה מ 1.0 טורבו.

אני חושב שכדאי לציין איזה גרסה מתכוונים לקנות. 

פורסם

הסטוניק 1.0 טורבו אחלה רכב, ה1.4 משעמם ועצלן.

קהל הלקוחות שלו זה אותו קהל של ספורטאז' וטוסון. תכנס לקבוצה של טוסון בפפיסבוק, כל יום 10 רכבים בני 2-3 עם 20-30 אלף קילומטר נמכרים כי הבעלים רוצה להזמין את הטוסון החדשה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...