Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בשעה טובה הגיע הזמן להחזיר את הרכב.

בעסקה עשיתי ביטול השתתפות עצמית והחזרה לקדמות.

אני מניח שזה לא מכסה ממש כל דבר (או שאולי כן?)

יש קצת שריטות בדלתות לדוגמא (בפנים הרכב).

יש למישהו ניסיון עם החזרת רכב לאחר עסקה כזאת

מה הם בודקים, ואיך כדאי להיערך להקטנת נזקים אם יהיו....

לדבריהם בתום 60 יום יבוצע גמר חשבון מלא.

נראה לי להחזיר מטוס היה צריך לקחת יותר מהר :-)

תודה.

• " גמר חשבון – מיום החזרת הרכב יחול תהליך גמר חשבון כולל תחשיב
    • שמאות
    • חיובים/זיכויים
    • תחשיב ק"מ
    • וכו...

בתום 60 יום מיום החזרת הרכב ניצור עימך קשר לביצוע גמ"ח מלא"

פורסם

היה לי רכב בליסיניג פרטי מאוויס אקספרס,

כמעט נפלתי אצלהם בשתי פרטים (הרגיש לי כמו עקיצה מכוונת)

1 . נאמר לי שההחזרה בסניף בו קיבלתי את הרכב (קינג דיויד). בפועל כשהגעתי לסניף נאמר לי שעלי להחזיר את הרכב בקצה השני של  ירושלים (בית הכרם) בחניה תת קרקעית עלומה ולא משולטת (לקח לי שעה נסיעה בין המקומות וכמעט איחרתי).

2. כשהגעתי, סירבו לקבל ממני את הרכב בגלל שלא פתחתי קריאת שירות בנושא (דיברתי איתם כמה פעמים בשבועות שלפני ובאותו היום ואף אחד לא אמר לי שעלי לפתוח קריאת שירות). אדגיש, הגעתי לסניף מנומנם, החבר'ה ישבו ושיחקו בפלאפונים אבל סירבו לקבל אותי כי אין להם כרטיס פתוח במחשב וזה לא התפקיד שלהם לפתוח.

התקשרתי למוקד שירות הלקוחות (הארצי) ואמרו שאין אפשרות לפתוח עכשיו כרטיס מאחר ובעוד שעה הסניף נסגר ולא יספיקו לטפל בי.

רק לאחר שעשיתי בלאגן הנציג המקומי הסכים ליצור קשר עם הנציג הארצי שפתח לי קריאת שירות מיידית. התהליך עצמו של החזרת הרכב לקח בערך 5 דקות (הרכב היה שמור ומלוקק), חניה, צילום מכל הכיוונים, כמה חתימות וזהו (נאמר לי שבדיקה מקיפה של הרכב נעשית ע"י שמאי בימים שלאחר מכן).

לגבי ריג'קטים ברכב, לא היו אצלי, אז אני לא יודע לומר.

• תוכן חדש...