Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש יתרון לסדאן שאין בהאצ'בק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 27.10.2022 בשעה 16:13, vadim6385 כתב:

חבל שנעלמה התצורת סדאן 2 דלתות.

אכן כן, התצורה הזו היא מצויינת למי שנהנה מנהיגה מרכבי סלון ולא מסיע נוסעים. בתכניות שיפוץ מכוניות אוהבים אותן. וכדברי richard rawlings ב מהיר ורועש ( fast & loud) לרכבי הסדן יש יותר מידי דלתות. אישית אם כבר סדאן אז כזו 

image.png.c121b04a396d9fdbbadb724c80e900bc.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור מי שכילד גדל ברכבי 2 דלתות (והרבה שנים לפני שנכנסו כל מיני תקנות, כמו מושבי בטיחות) אני חולק עליך. התצורה הזו טובה לזוג צעיר ואולי לזוג זקנים, אבל לא משך רוב שנות החיים. 

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, itsik170 כתב:

גם תצורת האצ'בק 3 דלתות לאט לאט נעלמת.

כבר נעלמו כמעט לגמרי.

בסגמנט משפחתי יש אולי רק דגם אחד, וגם זה לא בטוח.

מיני וסופרמיני - אולי שניים-שלושה.

פעם כמעט לכל משפחתית, ולכל סופרמיני הייתה גירסת 3 דלתות. אפילו היו כמה בסגמנט מנהלים - כמו הונדה אקורד ופורד סיירה 3 דל'.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 15 שעות, sperial כתב:

בתור מי שכילד גדל ברכבי 2 דלתות (והרבה שנים לפני שנכנסו כל מיני תקנות, כמו מושבי בטיחות) אני חולק עליך. התצורה הזו טובה לזוג צעיר ואולי לזוג זקנים, אבל לא משך רוב שנות החיים. 

גם אני גדלתי באופן דומה, אבל חולק עליך. הכרמל 12 הייתה 2 דלתות ושימשה אותי בין 1979 ל 1982, כש ב81 נולד הבן. אחריה באה פיאסטה 78, ושימשה אותי עד 1988. אז כבר עם 2 ילדים. אילו היו יותר אז 4 דלתות הייתה עדיפה. היום אני עם לאון קופרה 3 דלתות כבר 5 שנים, לפניה FR 3 דלתות . 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

אני מניח שהקופרה לא רלוונטית לנושא הובלת ילדים, אלא אם היא משמשת אותך ביומיום להובלת נכדים.

רכבים בעלי 2-3 דלתות היו מקובלים מאוד בשנות ה-60-70. אבל באותם ימים חגורות הבטיחות רק החלו להכנס לשימוש, מושבי בטיחות הרבה יותר מאוחר. האם היום, עם מושבי הבטיחות, היית מסתדר עם 2 דלתות? ומה שמטריד אותי עוד יותר - כמה זמן ייקח לך לחלץ ילד שרתום במושב האחורי כשרכב כזה מעורב בתאונה?

גם למבוגרים - כניסה ויציאה מהמושב האחורי כשאין לצידו דלתות מצריכות לא מעט אקרובטיקה. לא מתאים למי שאיבד את קצת מהגמישות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ד"ר, עם חשיבה כזו לא הייתי עולה על הכביש 😉 וברצינות, כן אני מסיע נכדים. יש לזה יתרון עצום מבחינתי , לא פותחים דלתות ולא משחקים בכפתורי החלונות. היחידים שמקטרים אלה החברים רחבי הגוף שלא נוח להם להידחף לאחור. בשבילם יש את הרכב של אישתי 😊

עריכה אחרונה על ידי zaf

פורסם

היה לי ארוע מעצב לפני די הרבה שנים: נהגתי באימפרזה, עם 3 ילדים במושב האחורי, כאשר חבר שנסע מאחורי התקשר והודיע לי שהרכב מעלה עשן. כמובן שמקור העשן לא היה ידוע לי, אבל התגובה שלי היתה לעצור בצד ולהוציא את הילדים מחשש שמא הרכב עולה באש. אז הבנתי מה חשיבות הגישה המהירה לחילוץ מהמושב האחורי.

מניעת פתיחת דלתות או פתיחת חלונות מאחור על ידי ילדים מצריכה פעולה חד פעמית של פחות מדקה, ואינה פוגעת באפשרות לפתוח את הדלתות מבחוץ.

• אהבתי 1

פורסם

רוב המכוניות שהיו לי בימי חיי היו סדאן - כי הן היו מכוניות ליסינג  (ההצ'בק היחידה שהייתה לי במכוניות הליסינג היו יונדאי I30). רוב המכוניות הפרטיות שלי היו ועודן הצ'בק (יוצאת הדופן היחידה בפרטיות הייתה שברולט קורסיקה שקניתי בארה"ב...)
מבחינתי ההצ'בק הרבה יותר נוחות.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
בתאריך 27.10.2022 בשעה 19:11, RK כתב:

זה בדיוק למה כתבתי את המודגש:

וברכבים כמו יונדאי סונטה היברידית (הדור הקודם), גם שם המושבים לא מתקפלים אבל זה היה נראה זהה לרכבים אחרים עם מושבים מתקפלים, רק שהמושבים קבועים...

יש דוגמאות איך זה נראה ברכבים שכן יש?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אלפא 156.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 23 שעות, zaf כתב:

כן אני מסיע נכדים. יש לזה יתרון עצום מבחינתי , לא פותחים דלתות ולא משחקים בכפתורי החלונות

בכל רכב מודרני יש נעילות גם לזה וגם לזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

צודק, ואז בכל פעם שמסיעים את ההורים, אני צריך לצאת ולפתוח מבחוץ.😉

פורסם

אני מניח שההורים שלך בני 90 - האם הם מספיק גמישים כדי להכנס ולצטת דרך הדלותת הקדמיות ובין הקורה למושבים המתקפלים?

• מצחיק 1

פורסם

ההורים שלה, ולכן ברכב שלה, מנעולי הילדים מופעלים. ואנחנו נוהגים על פי הכלל "והדרת פני זקן" פותחים עבורם את הדלת.😉

• תוכן חדש...